יש לי היום יומולדת

בהביבו

New member
../images/Emo26.gif

"ובן למה מי אתה שאתה רומז לשלומית לעוף" לא זכור לי שרמזתי לשלומית לעוף. ו לא תודה על האבטיח. אני רגוע מאד, ואני לא צריך שירגיעו אותי. במיוחד לא את.

shlomitosh

New member
רותם נשמה טובה!! שלא כמוך בן!!

אוי
מה יקרה אם הוא יתקשר בשבת? אני מתה!!!!!! ההזדמנות שלי לדבר עם אהובי.. והוא בטח יתקשר בשבת.. לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני רוצה למות!!!!!!!! fucking life!!!

shlomitosh

New member
סילחו לי על העצבים..

קשה לשלוט בהם.. עצבים מעצבנים.. ובן.. מי קם היום על רגל שמאל? או שבכלל נפל מהמיטה בבוקר? נראה לי שאתה!!

בהביבו

New member
טוב, תראי!

עד כאן! יש גבולות ליידים שלך שכותבות הודעות. אני קמתי היום על רגל ימין, הייתי בבית ספר והיה לי יום מושלם. חזרתי הבייתה, ניכנסתי לפורום, ועכשיו באמת היום הפך מיום מושלךם ליום פחות מושלם. אני חושב שעצם זה שאת "פולטת" דברים, ואחריי זה כיביכול מתנצלת על ה "עצבים" שלך - זוהי ממש לא היתנהגות. זה מראה שאולי לא כדאי להיתייחס. כי עכשיו אני באמת מרגיש כמו אידיוט. להבא - נסי לשלוט על ה "עצבים" שלך! אני כבר אחשוב איך אני אגיב.

shlomitosh

New member
אפשר לחשוב.. אם אתה חושב שאני

מרגישה שאתה כמו אח גדול שלי אז תדע שזה בכלל לא ככה.. (אם כבר אח קטן - אבל זה לא הקטע!) אני חשבתי אותך כידיד טוב מאוד לי!!

בהביבו

New member
"אח קטן.."

מקווה שלא תצטערי יום אחד שאולי יבוא על מה שאמרת. ואם יש לך בעיות שאני בן 14 , אני יכול להגיד לך במקום אחר מה את יכולה לעשות!

בהביבו

New member
ו... מרגע זה

הדו שיח הזה נפסק. כל הודעה נוספת תימחק. הפורום לא מקום שלך וויכוחים, סיכסוכים, ריבים ועוד.. !

shlomitosh

New member
תרגיע!! זה לא היה הקטע!!

הקטע היה שאתה ידיד טוב שלי ואני לא רוצה לריב איתך הבנת???????????????? וחוץ מזה אני מאוד רוצה אח קטן!! אני הכי קטנה בבית.. ואתה צריך להיות גאה שאני חושבת עליך כמו אח קטן.. בערך.. עזוב.. בילבלתי את עצמי פה..

The Macker Girl

New member
שלומית, אל תפגעי...

אבל את מדברת מזה שטויות ומציפה סתם. תחשבי פעמיים לפני שאת שולחת הודעה. לא מעניין אך אחד שאת לחוצה כי "יש סיכוי" שמוק יתקשר אלייך. כשהוא יתקשר תכתבי כמה שאת רוצה. טוב?

שלומית צליל צודקת!!!

באמת די! כולנו עברנו כאן את הקטע (חלק גם את הגיל) של ואוווווווווו אנחנו מעריצים מישהו. וכל החלום הורוד שלך שאתם תתחתנו ושהוא אהובך הוא טיפשי למדי. תראי סבבה טוב לך עם זה? אחלה תעשי את זה כמה שבא לך. יום אחד זה יתנפץ אבל חלאסססססס לא בפורום הזה. זה עולה על העצבים קחי מהחמודה הזו שבאה לכאן את האייסיקיו ותדברו על זה שהוא יתקשר אלייך עד מחר.

choul

New member
אמת אמת

אבל מסכנה כמה אנשים אומרים דברים נגדה אבל להגיד את המשפט בלבלתי את עצמי זה מטומטם אומרים את זה בקוׁל אבל קוראים הודעה לפני ששולחים ואין הגיון לכתוב את זה

זה ממש לא נגדה או משהו...

אל תעלבי שלומית, זה לא בצורה של להתנפל עלייך. אנחנו כנים...

choul

New member
בכל זאת זה לא נעים

נגיד אומרים איזה דעה פתאום קמים מלא אנשים ומתנגדים

למעלה