יש לי הפתעה בשבילכם

tiaa1

New member
וחוץ מזה נאוה, כבר הצלחנו למלא מכסה

של דף ב"תפוז" אז "תפוז" צריכים להתרצות קצת....ולעשות בדק בית, ריסוס, איך שתקראי לזה...אם את מבינה את רמזי העבים כפיל(אין איקון לא של פיל ולא של טרול) אולי ההפתעה היא איקון אישי לכל אחד???או תוספת קטנה של איקונים??? ועכשיו אני יוצאת "לחטוף" מנה אישית מ"גזר גמדי אדום שרוכב על פוני הביתה...."

או קי ../images/Emo3.gif נכנעתי לדרישה ../images/Emo6.gif

הנה רמזים: זה קשור ישירות לפורום זה יכול לקדם את הפורום למימדים שלא הכרנו הנה, רמזים מ'זה עבים

ritosh

New member
../images/Emo9.gifכתבות שער בעיתונים הגדולים!

עם צילומים של כולנו

tiaa1

New member
נאוה את מוכרחה לשדרג את חוש ההומור

שלך.... וחוץ מזה בעניין "רמזים עבים" זה עתה חזרתי מבקורת רפואית עם "המלצה שאי אפשר לסרב לה"-לרזות.....אז עבה ולרזות לא הולכים אצלי ביחד בזמן הקרוב....שבת שלום

בימים הקרובים, יהיה לנו גולש חדש

אם הכל יסתדר (לא הכל תלוי בי...) בימים הקרובים יהיה לנו גולש קבוע בצבע אדום - גולש מומחה. יש לכן רעיונות מי זה יכול להיות??

tiaa1

New member
אני תקווה שהוא מומחה ,אך לא עייף

ד"ר פריד? דר' בוסקילה? דר' כספי? דר' צ. ? דר. י.ג'.? יש עוד כמה אבל...מחק את המיותר.... אני אישית הולכת לישון עכשיו לכמה שיותר זמן, אישית, ראיתי הרבה "אדום" היום בעינים. ורמז- זה לא הרמזורים...וגם לא משחק הםועל ים. קיבלתי כ"כ הרבה חומר למחשבה, וגם עוד קצת חיזוקים שנהייתי אדומה ועיפה,דניאלה התינוקת כל הזמן מחפשת אותי....אז אני הולכת לנמנם אותה... שבת שמחה לכולם. אני מקוה שבבוקר האדום ישתלב עם הלבן....ויהיה יופי של חג אהבה

tiaa1

New member
טוב, אני נכנעת...זו שירלי מהקריות..

"האישה באדום". ברוכה הבאה. אולי עכשיו אני אצליח להרדם.... נאוה, לא מצליחה לפתוח את המסר שלך....

אכן, טיה - פרופ' בוסקילה

אם הכל ימשיך כצפוי, נראה כאן בימים הקרובים את פרופ' בוסקילה - באדום. סוף סוף יהיה מענה אחראי לכל השאלות על תרופות ותופעות לוואי
אני חושבת גם, שהוא יהיה איזון הולם לגישה שלי. תפוז הבטיחו לקדם היטב את העניין, כך שאני מקווה מאוד שנראה את מעגל הגולשים כאן עולה. אני (כמובן) מקווה שאתם שמחים לפחות כמוני. בכל מקרה, איום הסגירה הוסר מיד אחרי שיחתי הראשונה עם הפרופסור.
חג אהבה שמח!!

tiaa1

New member
כל הכבוד לך, לדר' בוסקילה ול"תפוז"

ו בעיקר לך על ההשקעה החיובית כל כך בפורום...קבלי
ואצלנו כבר שרים "שלג על עירי...." למרות שעדין לא יורד שלג אבל נראה שאוטוטו... וממילא השיר לא נכתב על א"י אלא על הנכר... שבת שלום, שיהיה לכולנו חם בבית ןחם בלב.

מיששש

New member
וואו! כל הכבוד!!! ../images/Emo20.gif

נכון שאני נכנסת לכאן רק לעיתים רחוקות, אבל להפתעה שכזו באמת לא ציפיתי (אם הייתי מצפה בטח הייתי נכנסת לעיתים יותר קרובות...) כל הכבוד לפרופ' בוסקילה!!! אני לא יודעת עד כמה המשתתפים כאן מכירים אותו, אבל אני יכולה לספר לכם שכל מה שיודעים בארץ על פיברומיאלגיה - זה רק בזכותו!!! חצי מאיתנו הוא איבחן בעצמו, ואת האחרים איבחנו רופאים אחרים שהיו תלמידיו או מכריו... מעבר לכך, הוא חוקר מוערך מאוד בעולם כולו - לעיתים קרובות אני נתקלת בציטוטים של עבודות שלו בפרסומים מהשורה הראשונה בעולם. הרופאין המפורסמים ביותר בעלום מזכירים אותו בהרצאות שלהם! אני ממש נדהמת שפרופ' בוסקילה עצמו מגיע לכאן, ונאווה - מגיע לך על כך כל הכבוד!
אני מחכה בכליון עיניים לראות אותו כאן! מיה

estihuber

New member
התחרות הסתימה אבל ../images/Emo65.gif ../images/Emo39.gif |

אני רוצה לומר לך הידד וישר כח, הצלחת להוסיף לנו את אחד האנשים המוערכים לפחות בעיני לחולי פיברו' ותשישות. אני אישית השמח לשמוע חוות דעת ממנו, החלום שלי היה להתיעץ איתו אך המרחק לא מאפשר לי להגיע אלוי לדרום. את פרופ' בוסקילה אני מקירה מכתבות ומכנסים של אגודת אסף. יהיה באמת שמח לכולם אם פרופ' בוסקילה יהיה אורח מיידי פעם וניתן להתיעץ איתו. אני חושבת שזה צריך להיות מאוד מוערך לכל אורחי הפורום באשר הם. ודבר נוסף אני מאוד מקווה שזה יעלה את הרייטינג כאן בפורום וחרב הפפיות לא תרחף מעל ראשינו, למרות שאני לא מהכותבים, אני מאוד נהנאת להכנסס ולקרוא את הפורום, זה מעודד, עוזר ואתה לא מרגיש לבד להתמודד עם המחלה במיוחד לשכמוני שגרים רחוק רחוק מעבר לכל פריפריה בצפון, הרבה יותר צפונה מחיפה, עבורי חיפה זה מרכז הארץ . אז לך נאוה בהצלחה ותודה על ההשקעה.

ר י י ק י

New member
הוא מקבל גם במרכז

אבל גובה סכומים גבוהים מאד. לדוגמא-חוות דעת יכולה לעלות 4000-5000 ש"ח.

ornelia

New member
נאווה כל הכבוד- גאוות יחידה../images/Emo42.gif

הרבה שמש לך ולכולנו. ושימצא מזור למחלתנו. זמן קצר שאת כאן ועשית הרבה.

למעלה