יש לי הפתעה בשבילכם...!
בעוד קצת יותר משעה אני מעלה קובץ ווידאו מאוד מיוחד לפה, במיוחד בשבילכם! הרשו לי להציג את עצמי: שמי רונן, בן 23 ואני מנהל פורום ואתר האינטרנט הרשמי של מועדון המעריצים הישראלי של מייקל ג'קסון (כמו שניתן לראות לפי החתימה שלי). (לפני שאתם מתקיפים אותי או הולמים בי על כך שאני מעריץ אותו - תשאלו כל מה שעולה בלבכם, אני תמיד מוכן לענות - רק בנימוס בבקשה
) קודם כל, ברצוני לברך את שחר (Dawn12) על העבודה המדהימה שהוא עושה פה! (דרך אגב, למה אתה אף פעם לא באיי סי קיו?) חשבתי להקים פורום של "צעירים חסרי מנוח" וכשבדקתי אם יש, גיליתי שיש ושהפורום בן פחות משבוע (זה היה מזמן)... מאז אני נכנס מדי פעם ו... אני ממש אוהב את מה שאני רואה! כל הכבוד לך, שחר! שיחחחקת אותה! הצעתי לשחר את עזרתי בבניית אתר ל"צערים חסרי מנוח" (כמו זה שכבר בניתי: www.michaeljackson.co.il) והוא הסכים להעזר בי
אני מקווה שנבנה לכם אתר שכולכם תוכלו להתגאות בו! על קובץ ההפתעה: בואו נגיד ש... זה קשור בביקורו של וויקטור ניומן בארץ
תמיד אוהב ואף פעם לא שונא, (בחיייייים)
רונן. (משפט שאני חושב להוסיף לחתימה שלי) תגובות?
בעוד קצת יותר משעה אני מעלה קובץ ווידאו מאוד מיוחד לפה, במיוחד בשבילכם! הרשו לי להציג את עצמי: שמי רונן, בן 23 ואני מנהל פורום ואתר האינטרנט הרשמי של מועדון המעריצים הישראלי של מייקל ג'קסון (כמו שניתן לראות לפי החתימה שלי). (לפני שאתם מתקיפים אותי או הולמים בי על כך שאני מעריץ אותו - תשאלו כל מה שעולה בלבכם, אני תמיד מוכן לענות - רק בנימוס בבקשה