יש לי הפתעה בשבילכם...!

רונני2001

New member
יש לי הפתעה בשבילכם...!

בעוד קצת יותר משעה אני מעלה קובץ ווידאו מאוד מיוחד לפה, במיוחד בשבילכם! הרשו לי להציג את עצמי: שמי רונן, בן 23 ואני מנהל פורום ואתר האינטרנט הרשמי של מועדון המעריצים הישראלי של מייקל ג'קסון (כמו שניתן לראות לפי החתימה שלי). (לפני שאתם מתקיפים אותי או הולמים בי על כך שאני מעריץ אותו - תשאלו כל מה שעולה בלבכם, אני תמיד מוכן לענות - רק בנימוס בבקשה
) קודם כל, ברצוני לברך את שחר (Dawn12) על העבודה המדהימה שהוא עושה פה! (דרך אגב, למה אתה אף פעם לא באיי סי קיו?) חשבתי להקים פורום של "צעירים חסרי מנוח" וכשבדקתי אם יש, גיליתי שיש ושהפורום בן פחות משבוע (זה היה מזמן)... מאז אני נכנס מדי פעם ו... אני ממש אוהב את מה שאני רואה! כל הכבוד לך, שחר! שיחחחקת אותה! הצעתי לשחר את עזרתי בבניית אתר ל"צערים חסרי מנוח" (כמו זה שכבר בניתי: www.michaeljackson.co.il) והוא הסכים להעזר בי
אני מקווה שנבנה לכם אתר שכולכם תוכלו להתגאות בו! על קובץ ההפתעה: בואו נגיד ש... זה קשור בביקורו של וויקטור ניומן בארץ
תמיד אוהב ואף פעם לא שונא, (בחיייייים)
רונן. (משפט שאני חושב להוסיף לחתימה שלי) תגובות?

על קובץ ההפתעה../images/Emo35.gif

נראה לי שאני מפספס כאן משהו, בכל אופן שיהיה לך ברוך הבא
(כבר עמדתי להשתלח בך כי הייתי בטוח שזו עוד אחת מהודעות הפרסומות האלה ששולחים, ועוד בקשר למייקל ג'קסון, אז בכלל... למרות שדווקא כן עשית פרסומת אבל זאת לא היתה הפואנטה בהודעה, אז נסלח).

השארת אותנו במתח והלכת../images/Emo35.gif ../images/Emo6.gif

בכל מקרה יש לי קצת בעיה עם סרטונים... ואפילו רק לפני כמה ימים מישהו עזר לי להוריד גירסה עדכנית ובקושי הלך לי
) וגם יש לי בעיה עם הסאונד... בכל מקרה סקרנת אותי מאוד ועם זה משהו ממש שווה, אני אעשה את מירב המאמצים כדי לצפות בסרטון.

רונני2001

New member
../images/Emo8.gif

אל תדאג, אם תהיה לך בעיה לפתוח את הסרטון, אני אסביר לך בדיוק מה לעשות
בינתיים, אם אין לך את גירסת 9 של Windows Media Player, תוריד אותה מכאן (האתר של מיקרוסופט) ו... מה לגבי מייקל ג'קסון?

זהו, שכבר שלחו אותי לשם

אבל אחרי שהורדתי זה לא רשם לי איפה זה נשמר ואין לי מושג. אני לא מבין גדול (אם בכלל
) במחשבים. די אני מרגיש עכשיו ממש
עדיף שההמשך כבר יהיה במסרים

רונני2001

New member
../images/Emo163.gif

אל תרגיש
- אין סיבה!
אם הורדת קובץ לחלונות XP, תחפש במחשב שלך את הקובץ בשם הזה: MPSetupXP אם יש לך קובץ של אחת ממערכות ההפעלה האחרות של Windows, חפש את זה: MPSetup (חיפוש בחלונות: Start==>Search==>For files and folders הכנס את שם הקובץ שכתבתי פה ולחץ על Search

זה כל הקטע../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

חשבתי כבר מכל התרראם שעשית שמדובר במשהו פיקנטי ושערוריתי
בכל מקרה אני אתאפק עד מחר כדי לראות את הראיון שוב
אבל לאלה שלא ראו, בהחלט מומלץ

רונני2001

New member
אבל זה מיוחחחד!!! במחשב!! זה פצצה!

וגם יש כאלה שלא ראו... מחר אני אשים את מה שהיה היום - הכתבה בגיא פינס...

אור2221

New member
אני ממש מודה לך!!

פספסתי את הראיון חוץ מהצחוק :), וסיפרתי לחברה קנדית על זה (מעריצה של אריק כמוני) וביאסתי אותה, כי היא רצתה לראות אותו צוחק, ועכשיו אני אוכל להפתיע אותה. אני לא מניחה שיש לך גם את הכתבה שעשו בערוץ המקומי על המפגש בכפר סבא, נכון?

רונני2001

New member
../images/Emo6.gif שממממייח ששימחתי אותך! ../images/Emo23.gif

לצערי הרב (
) לא ראיתי את הכתבה בערוץ המקומי... חבל שלא ידעתי על זה
מה הפסדתי...? ספרי לי בבקשה... מממ... אני מאוד שמייח ש... עכשיו את יכולה לראות את כל הראיון וגם לשלוח לחברה שלך בחו"ל את הלינק
אם עזרתי ולוּ במעט - זהו שכרי
רונן.

אור2221

New member
מה פספסת?

לא הרבה, היסטרית המעריצים, ואותי על הבמה לשתי שניות. לא הספקתי להקליט, בקושי הספקתי לראות :) חברה שלי השתוללה מצחוק, היא מעריצה ענקית של אריק ועוזרת לי בכל מה שקשור לאתר שלי, ושלוש שעות בלילה אתמול ניתחנו את הראיון, הייתי צריכה להסביר לה הרבה קטעים (עמיר פרץ והעובדים - :) ומה זה סבבה :) אריק בהחלט נהנה להפגין ידע במילים החדשות שהוא למד באנגלית, בכפר סבא הוא אמר "חבל על הזמן" - הוא גרמני במקור, אז המבטא שלו שהוא מדבר עברית הרבה יותר סביר ממבטא של אמריקאים במקור.

Dawn12

New member
רונן אתה ענק! ../images/Emo45.gif

חזרתי היום בבוקר אחרי השמירה הזוועתית שהיתה לי בלילה ומצאתי את ההפתעה שלך. אני אמנם ראיתי כבר את הראיון אבל זה בהחלט משהו ששווה לראות עוד כמה פעמים, אז תודה רבה! ולמרות שאנחנו כבר מכירים, מגיעה לך ברכת ברוך הבא!

רונני2001

New member
אני ענק? - אתה יותר!

שמממייח שיכולתי לעזור ושמח שאתה שמח!!
דרך אגב, יש אייקון מיוחד של "ספויילר" בתפוז:
הרבה פעמים אני רוצה לקרוא דברים שאתם כותבים אבל מפחד שיש בזה ספויילר (לא רוצה לדעת שום דבר מהעתיד - נכנסתי פעם לאתרים בינלאומיים וקראתי קצת ואח"כ מאוד מאוד מאוד הצטערתי על כך...
) מה שאני מציע זה ש... תשימו בנושא או בראש התוכן של ההודעה את האייקון הזה:
בכל פעם ופעם שיש אפילו קמצוץ של "
"... יש אנשים שממש לא רוצים לקרוא על ספויילרים... מה אתם אומרים...? תודה מראש! (לדעתי צריך לשים את זה בתאג-ליין שכולם יראו - שחר, לשיקולך
)

SupeRonit

New member
איזה צחוקים

הוא לא הפסיק לצחוק (והדביק אותי) מתקפת צחוקים והוא סינג'ר את יצפאן "תעשה את זה ותעשה את זה". היה תותח

למעלה