יש לי הפתעה בשבילכם...!

רונני2001

New member
כן.... ענננק!!!

הוא חתיכת בדרן הבריידן הזה! הרג אותי איך הוא שיתף פעולה עם יצפאן כשהוא אמר שהוא שם את כל הפרסים שלו בשירותים! זה היה ענננננק! שהוא שאל אותי ומה עוד אתה עושה שם..? ופירט - ענק!

אור2221

New member
לגבי יצפאן

הייתי גאה באריק איך הוא לא נתן לו לקטוע אותו, בדרך כלל יצפאן מנווט את הראיונות שלו, ועם אריק הוא פשוט לא הצליח, במקום לראיין אותו- הוא נתן לו הופעה פרטית :) הקטע עם השירותים וה bowel movements היה חזק ביותר :) אבל הכי נהניתי מהיציאה של אריק "איך יכלו לבחור אותי שיש להם אותך??" והקטע על העישון חשיש, זה היה היסטרי.

רונני2001

New member
עישון חשיש = פחחחחחעעע!!!!

הוא אשכרה קוררררע! ו... זה היה עוד יותר קורע, בגלל שאנחנו רגילים לראות אותו על מסך הטלוויזיה כ"כ רציני ולפעמים גם עצבני - זה היה מאוד מאוד מאוד מאוד מצחיק לראות אותו ככה.... (דרך אגב, אם אתם שואלים את עצמכם מה אני עושה פה כשצח"מ משודר בטמבליזיה אז... - אני אף פעם לא רואה באותו זמן שזה משודר... המחשב שלי מקליט לי את זה ואני רואה מאוחר בלילה...
)

python 4

New member
המחשב שלך מקליט לך צח"מ?

איך אתה עושה את זה? אני צריך להקליט מחר את הקטע של קריז והפרחים.

רונני2001

New member
תשובה...

אני מתכנת אותו שיקליט לי בשעה 19:00 כל יום והוא מקליט. איזה כרטיס מסך יש לך? צריך שיהיה לך כרטיס מסך עם כניסה ויציאת ווידאו (שתוכל לשדר לטלוויזיה תמונה מהמחשב וגם לקלוט ממנה את השידורים של הכבלים) יש כרטיסי טלוויזיה ויש גם כרטיסי מסך שתומכים בזה (כרטיס טלוויזיה מגיע עם טיונר, כרטיס מסך בלי)... ועל איזו סצינה אתה מדבר? משהו שהיה היום? יש לי את זה מוקלט (גם של אתמול - עוד לא מחקתי) אם זה של היום, תגיד לי ואני אעביר לך את הסצינה הזו.

junny

New member
תודה רבה

על התרומה הענקית- כמובן שגם את זה הצלחתי לפספס בגלל שלמדתי.

למעלה