יש לי הצעה לשרשור נחמד...

ענתש

New member
אז זהו, הספר הראשון שקראתי אין לי

מושג מהו ושל מי הוא... רק זוכרת שנהניתי ממנו ואז חיפשתו עוד בסגנון - אולי מישהו יזהה, זה רומן היסטורי שכל מה שאני זוכרת ממנו זה שהגבר עבר איזו שהיא התעללות שכללה מכות שוט שהותירו צלקות על גבו (יש סצינה מאד יפה כשהיא מלטפת לו את הצלקות למרות שהוא בטוח שהיא תיגעל מהן) ושהיא קונה לו במתנה פסל של פנתר שחור עם עיניים עשויות מאבני ברקת כי הפסל מזכיר לה אותו... מישהו מזהה ? חוץ מזה - אני לא אוהבת את הרומנים הדקים והזולים, אני אוהבת רומנים היסטוריים מאד - ג´וד דוורו בעיקר, נורה רוברטס, קתרין קולטר לא רעה בכלל. לאחרונה קראתי גם כמה של אמנדה קוויק ואלו ספרים מאד נחמדים (אבל מאד זהים זה לזה
). רומאנים לא הסיטוריים אני מעדיפה כאלו שיש בהם תוכן של ממש, לא רק הסיפור הרומנטי, כלומר, שיש עלילה ושוב אני חוזרת לאותן הסופרות שהזכרתי פה למעלה... והמלצה: קראתי במקרה ספר ממש קטן ומשובח ומקסים ומצחיק ומתוק... אני לא ממש יודעת תחת מה לסווג אותו - זה בהוצאה של הסידרה של "ביתן" הכוללת ספרי מדע-בדיוני (עוד אהבה בוערת שלי) אבל זה ממש לא מדע בדיוני ! אולי קצת קשור למדע פופולארי (עוסק בכאוס ובאופנות אבל ממש בקלילות !) סתם ספר אינטיליגנטי ושנון וחמוד מאד מאד וגם כולל בתוכו רומן מתוק ונחמד, בקיצור - הנאה צרופה ! קוראים לזה "המשכוכית" של קוני ויליס.

למעלה