יש לי הרגשה שרונה בהריון ממיקי

גם סוזי מאוד חמודה בעייני ../images/Emo24.gif

סוזי החמודה גם יש לה ילדים לטפל בהם והיא 100 אחוז אמא טובה גם בעל משוגע על הראש וגם מאהבת לסבית שמשגעת אותה,,, אבל היא מותק אמתית ולא מגיע לה בעל נבזי כמו מיקי

פרצלה

New member
פה אני מסכימה איתך

ומעבר לזה...השחקנית שמשחקת את סוזי,פשוט מדהימה!!!

יעלה239

New member
למה כלפי אישה בוגדת את סלחנית?

כי היא בגדה עם אישה ולא עם גבר? ואם מישהי ניהלה פעם רומן עם גבר נשוי, זה לא אומר שתמיד היא תהיה כזאת. יש פרקים בחיים שגם נסגרים לנצח. היא היתה במקום נמוך בחיים כשעשתה את זה... זה לא מצביע על העתיד.

פרצלה

New member
אני מנסה להבין את ההגיון שלך

הם היו זוג,היא שמרה על קדושת הנישואים,הוא התפרפר,הוא בגד בה כאשר היא היתה נאמנה לו. נאמנה לבית למשפחה. ברגע שהבגידה התגלתה,היא בהחלט במקום בו יש לה את הליגטמיות לבגוד גם. יש אפשרות של תיקון הקשר,אבל הוא לא עשה את זה. מה היא אמורה לעשות? להמשיך לשמור אמונים לגבר שבוגד בה? להתעלם? לעצום עי? היא כנראה החליטה לחיות את חייה. וצר לי שיש עדיין נשים כמוך שחושבות שאישה צריכה להשאר נאמנה גם כשגבר מפר את שבועת הנישואים.

יעלה239

New member
את ידעת שהוא בגד,היא עוד לא

היא רק חשדה אז. מה היא אמורה לעשות? לעמת אותו עם זה, להוכיח שהוא כבר לא נאמן ולשקול פרידה. מה הטעם להמשיך לחיות עם גבר שמחפש ומוצא בחוץ ובתוך הבית רק מזלזל בך? אם מחליטים להיפרד, באמת אין יותר צורך בנאמנות הדדית. אבל אם ממשיכים להבליג ולהשאר יחד ולדרדר את היחסים, בגידה כפולה בטח לא תועיל לזוגיות. אם כל אחד מוצא מישהו אחר מה הטעם להשאר ביחד?

פרצלה

New member
היא לא חשדה,היא ידעה

היתה שיחת הטלפון שהיא עלתה עליה ואלא אם כן את לא נותנת לה קרדיט....... היא לא טיפשה...היא ידעה בדיוק ובמצב שהיא היתה זכותה הלגיטימית לחפש חום ואהבה איפה שהיא רוצה. לעיתים לא מחליטים להיפרד בגלל כל מיני סיבות...אז? היא אמורה להשאר קרחת מפה ומפה? זוגיות כבר אין שם בכל מקרה. לדעתי ואולי זה ילדותי,ברגע שאחד מבני הזוג הפר את האימון,זכותו של בן הזוג השני לעשות את אותו דבר אם זה מה שהוא רוצה ומרגיש. בלי יותר מידי רגשי אשמה.

יעלה239

New member
ככה זה, באמת כל כך קל

שמכל זיון נהיה הריון. על אמצעי מניעה הם לא שמעו? (אבל אחרת איך יהיה מעניין?)

למעלה