יש לי חבר כשנה וחצי-שנתיים

יש לי חבר כשנה וחצי-שנתיים

הכרתי אותו כשהיה סטודנט בשנה האחרונה ללמודים, אני עבדתי כשכירה, לא היה יום שלא נפגשנו, לי זה מאוד החמיא ושמחתי להיות איתו, לפני כמה חודשים עברנו לגור יחד, ובאותה תקופה הוא החליט לשנות מקצוע ונכנס ללימודי ערב של 5 שנים, כשבבוקר הוא עובד משרה מלאה (ולומד גם בשישי), כך שיוצא שהוא חוזר עייף וגמור ואם כן יש לו אנרגיה אז הוא חייב ללמוד, אני לאחרונה לא עובדת אך יש לי עיסוקים, אני מאוד ממורמרת מהמצב ואפילו חשבתי כבר להפרד, אין ביננו מין, כי כבר לא בא לי (מהתיסכול והכעס) והוא לא מראה לי שהוא אוהב אותי או רוצה וכשבא לו אז זה מין דחף מיני ופחות מתוך אהבה או משיכה אליי כפי שהיה בעבר... אני מצד שני לא יכולה לבוא אליו בטענות, כי אלו החיים שלו וזה מה שטוב לו ואני נשארת עם הכעס, דיברתי איתו על זה והוא כמובן אומר שאין לו ברירה ובגילו הוא חייב מקצוע שיאפשר לו להרויח משהו בחיים. אני מרגישה דחויה...לא נהנית מהקשר, הוא בקושי בבית ואם כן הוא ישן, כל המטלות של הבית נופלות עליי, כי הוא לא כאן. הוא בחור מושך ואני אוהבת אותו, אבל הוא מאוד פאסיבי, ובזמן האחרון שם אותי במין פינה מרוחקת (בבוידעם שאחכה לו) מה לעשות?

שזמ

New member
קחי מאהב

ואם הוא "בחור מושך ואני אוהבת אותו" קחי אחד שלא מושך ושלא תאהבי.

איך את היית רוצה שזה יראה?

כתבי לך בצורה מפורטת כמה שרק אפשר עשי מעין תיכנון שבועי של שניכם כך שלכל אחד יש את הזמן לדברים שלו וגם יש זמן המוקדש לזוגיות.. לאחר מכן שתפי אותו בתיכנון שלך.. לפעמים אנו חשים שאין לנו זמן לזוגיות או משפחה עקב העיסוקים שלנו.. לרוב בתיכנון פשוט הבעיה נפתרת.. ישנם זוגות הרושמים לעצמם ביומן מתי הם מקיימים יחסי מין.. כי רק ככה הם מוצאים את הזמן והאנרגיה לכך.. מיצאי לך את הדרך שעובדת לכם אור ואהבה

בוקר טוב אוריתלוי ../images/Emo140.gif

שיתפת בהודעתך "ובזמן האחרון שם אותי במין פינה מרוחקת (בבוידעם שאחכה לו)" בבוידעם אפשר ורצוי לשים חפצים. בזמן ובמקום שתפנימי שאין לאף אחד את היכולת להתנהל איתך כחפץ. את זכאית ולא בחסד ובמחויבות לעצמך להפסיק לתת שינהלו אותך. שם תהייה פריצת הדרך שלך כאישה ורק לאחר בזוגיות.

rafagav

New member
"אין בינינו מין"...

לסקס צריכים שניים!! בימיינו אנו, כשהאישה כבר אינה חפץ ברשות בעלה - בן-זוגה, מוטלת גם עליה חובת הפיתוי, השידול לסקס וכו'. כשזה נופל רק על הגבר - זה מתנהל הרבה פחות... כן -
גם לכן יש ימים "בעייתיים" ולא פשוט למצוא זמן בין לבין...

למעלה