יש לי חבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alinush*

New member
יש לי חבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יש לי חבר! כנראה לא נגזר עלי להיות רווקה עד סוף ימיי............... הוא מזה מתוק!!!!!!!!!!!!!!!! אומנם לא חתיך במיוחד אבל מתוק חבל"ז!!!!!!!!! אבל ראיתי אותו רק פעמיים והוא ישר הציע לי חברות ואז התנשקנו....... וזאת הייתה הנשיקה הראשונה שלי.....(לא לצחוק בבקשה!) איזה מאמי הוא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני
אבל הוא חולה עכשיו.......כואב לו הגרון...........
תאחלו איחולי החלמה מהירים..........
אלינה

החלמה מהירה! ושתחזור לנשק את אלינה!

קבל נשיקה מאלינה ותראה איך אתה תיהיה בריא! (תמסרי לו את המשפט הזה ותגידי לו שזה בא מחברה טובה מאוד שלך..בת אל...

Alinush*

New member
חחחחחחחחחחח....איזה מאמי.....

איזה מתוקה את....... אני ימסור לו.........ואגב.....הוא גדול ממני בשנה וחצי.....
אלינה

Sprite

New member
אלינה...

גיל 13 לנשיקה ראשונה זה מכובד ביותר :) אני מקווה שיהיה רק טוב! ואל תדאגי, יש לך עוד טונה זמן לדאוג אם תהיה רווקה לנצח! ותקחי את הזמן!!!!!
והרבה מזל טוב!!

lala182

New member
אלינוש´ מזלטוב....

שיהיה לכם המון המון בהצלחה!!!! ורק שתדעי שכמו שספרייט אמרה גיל 13 לחבר ראשון ולנשיקה ראשונה
זה באמת די מכובד... בכל מקרה המון המון בהצלחה עם החבר...
לה-לה

No Doubt

New member
מזל טוב אלינה מותק!!!

הרבה הרבה הרבה בהצלחה ואגב, הנשיקה הראשונה שלי היתה ב-14 וחצי אין לנו סיבה לצחוק עליך ולך סיבה להתבייש בזה תרגישי טוב המון בהצלחה!!!

Sprite

New member
הנשיקה הראשונה שלי הייתה

בגיל 14 ו11 חודשים ממש כמה ימים לפני יום הולדת חמש עשרה.

אממ...שלי הייתה אממ..ביום האהבה ב..

אממ...שנה שעברה...בדיוק באותו יום בשעה 8 בדיוק על השעון זה יצא במקרה.... :))

Alinush*

New member
תודה על התגובות........./images/Emo9.gif

איזה מתוקות אתן......... רוב החברות שלי כבר התנשקו אז זה דיי מבייש שאני עדיין לא...... ויש לי עוד חברה....שעוד לא התנשקה....... שמתלהבת מהנשיקה הזאת יותא ממני וכל 2 שניות ורבע היא שואלת אותי אם התנשקתי..........ואני אומרת לה כן והיא צורחת: "וויייייייייאאאאאאאאייייייייייי!" וכל הבצפר שומע את זה וזה מזה מפדח..... אבל אני מתגעגעת לנשיקות שלו!!!!!!!!!!!! כי הוא חולה ולא יכול לנשק אותי!
אלינה

wildflower!

New member
הנשיקה הראשונה שלי ../images/Emo25.gif

הייתה בגיל 15......... אבל רק שתדעו שיש לי חברות בנות 16 + שעדיין לא התנשקו ככה ש..... אלינה.. באמת שאנחנו לא צוחקות עלייך:) אוהבת בר

(שרון)

New member
הנשיקה הראשונה שלי היתה יוצאת דופן ../images/Emo70.gif

אני יחלוק אתכן את הנשיקה הראשונה שלי שהיתה (לפחות עבורי) מאוד לא שגרתית... אז-זה היה כשהייתי בת 15, הכרתי בחור בדיסקוטק בת"א, הוא היה הברמן שם, הוא היה גדול ממני בהרבה!!! סתם דברנו טיפה והכרנו ומאותו יום לא הפסקתי לחשוב עליו, ואז מידי פעם ראיתי אותו במועדונים שהלכתי אליהם (הוא תמיד הגיש משקאות) , ואז-ערב אחד, הלכתי למסיבה שהייתי בטוחה שהוא יהיה שם, אבל לא ראיתי אותו, וזה כל כך דיכא אותי... לקראת סיום המסיבה נכנסתי לשירותים (שירותי בנות) וראיתי אותו שם...והוא היה שיכור בטירוףףף, אמרתי לו היי (אגב -הוא לא מישראל, הוא מצ´ילה, הוא לא מדבר עברית מלבד כמה מילים) ואז איכשהו יצא שפתאום הוא בא לנשק אותי....אני כמובן הדפתי אותו כי הייתי מופתעת וזה היה בשירותים מול חברות שלי כשהוא שיכור, ואחר כך הוא ניסה שוב ואז חשבתי לעצמי שלא מעניין אותי-זה בן אדם שאני לא מפסיקה לחשוב עליו ושאני משוגעת להפסיד את ההזדמנות שהוא יהיה הנשיקה הראשונה שלי...אז הלכתי על זה... כשהייתי קטנה קראתי תור שמראיינים מפורסמים על הנשיקות שלהם, ותמיד דמיינתי דכשאני אהיה גדולה (ומפורסמת) אני יספר על הנשיקה הרומנטית שלי... אז בנות, הנה הנשיקה הראשונה שלי... עם בחור משגע! בן 24! (בבקשה אל תגיבו בקשר לזה, אני יודעת שזה מוגזם אבל לא היה חוץ מנשיקה שום דבר) כשהוא שיכור! מול החברות שלי! בשירותים! ומאז לא ראיתי אותו יותר.... כמה רומנטי!
שרון

ענת פ.

New member
../images/Emo12.gif

הנשיקה הראשונה שלי עוד לא הייתה.... אני בכיתה ח´ ואני מרגישה שאני קטנה מדי בשביל זה, אז אני לא מתחילה עם אף אחד, ובגלל שאני שמנה וחסרת ביטחון אף אחד לא מתחיל איתי, אז לא היה לי דייט אף פעם, אז גם לא יצא לי להתנשק. אבל אני לא חושבת שזה כזה משונה. האם אני נורמלית שני מנסה ליצור גבולות לעצמי בגיל שבו רוצים כמה שיותר חופש?

chill-chill

New member
ענת ../images/Emo26.gif

תראי, בגיל כזה אין דבר שהוא "נורמלי" ו"לא נורמלי". אז מה אם את בכיתה ח´ ועוד לא התנשקת? אני בכיתה י"ב ועוד לא התנשקתי באמת. ואני זוכרת את עצמי בכיתה ח´, ואז באמת הרגשתי קטנה מדי בשביל חברויות ונשיקות וכו´. הדייט הראשון שלי היה רק לפני חצי שנה בערך... וגם אז הרגשתי די קטנה, למען האמת. קחי את הזמן שלך. יש לך את כל הזמן שבעולם. פעלי לפי מה שמתאים לך. זו העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך, כי רק כך תצאי מרוצה
זה דבר מאוד אמיץ לעשות, ליצור גבולות. החופש לאו דווקא מתבטא בעניינים שבינו לבינה בגיל כזה. אני בטוחה שיש לך מספיק "חופש" בתחומים אחרים
ובנוגע למשקל- בנים לא מתחילים איתך לא בגלל שאת שמנה, כהגדרתך. אני חושבת שהסיבה העיקרית היא דווקא חוסר הבטחון (ומצוין שאת מודעת לזה, כי זו ההתחלה). שיהיה לך רק טוב, ובהצלחה, צ´ילי

(שרון)

New member
ענת-עיצה קטנה..

רציתי לומר לך (וזה אמנם נישמע כמו קלישאה אבל זה באמת נכון) שכשאת מקרינה ביטחון עצמי אז את מושכת יותר בעיני אחרים! וזה לא משנה אם את רזה או שמנה...את צריכה להיות שלמה עם עצמך, זה הצעד הראשון!, (כמובן שאם זה מפריע לך את יכולה להרזות-בדרכים בריאות כמובן(!) עם טיפה כוח רצון ותמיכה מהאנשים שקרובים אליך), ותאמיני לי שזה לא משנה אם את שמנה או רזה, עם ביטחון עצמי אנשים יסתכלו עליך בצורה חיובית ואפילו ימשכו אליך...

יש לי עצה מאוד טובה בשבילך...

לי זה לפחות עבד ועם את רוצה את העצה שלי: א) תרשמי לי לדואר האלקטרוני או ב)תירשמי לי פו הודעה חדשה! והנושא יהיה "רינת-עצה" או בדרך אחרת איך שבא לך...תאמיני לי יש לי עצה טובה מאוד... ביי ביי רינת(!)

lala182

New member
תגידי no doubt

נראה לי שקוראים לך סיון לפחות רשום באינפו בת כמה את? כי רשום שם 14 ולפי מה שכתבת הבנתי שיותר מ14...

No Doubt

New member
להלה אני....

קוראים לי סיון, אני עדיין בת 14 אבל מאוד בקרוב 15 אז ארני כבר אומרת 15

lala182

New member
אז רגע סיון לא הבנתי משהו

וסליחה על הישירות (אני די חסרת טאקט רוב הזמן) כאילו אם בגיל 14 וחצי רק התנשקת ועכשיו את עוד מעט בת 15 מתי הספקת להזדיין? את לא חייבת לענות אם לא בא לך...

No Doubt

New member
להלה...

א. יש לך איי סי??? ב. עד לפני חודש וחצי היה לי חבר היינו חצי שנה ביחד... לפני 4 חודשים שכבתי איתו בערך..

למעלה