יש לי חבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

charmingirl

New member
אני לא רוצה להכנס לפרטים

אינטימים מדי, אבל בטח עשיתם דריי סקס, לא? כאילו.. לא נראה לך קצת מוקדם לשכב (גם אם בערך?)

כן...

את במקרה מתל אביב ? נהנת מהסקס, טוב אני לא רוצה להביך אותך את לא חייבת לענות

No Doubt

New member
שמעי....

לא אני לא מת"א ואני לא חושבת שהפורום זה המקום המתאים לדבר על הסקס שאני עושה...

ShmupyGirl

New member
../images/Emo13.gif מזל טוב

מזל טוב חמודה! הלוואי עלי חבר עכשיו!!! אני התנשקתי בכיתה ח´ איזה גיל זה? 14 +/- לא? יש לי חברות בנות 17-18 שלא התנשקו... אז את יכולה להיות שקטה.
שוב המון המון המון מזל טוב. שמופי

dominogrose

New member
מ ז ל ט ו ב מ ת ו ק ו נ ת ! ! !

אז אני מבינה שזה חבר ראשון שלך... יפהה ייפפההה!! מתי החתונה?
הנשיקה הראשונה שלי היית בגיל 16.5 ..... קצת מאוחר יחסית אליכם, אבל אני לא מתביישת בזה.... יש לי חברה בת 19 שעוד לא התנשקה, ולא היה לה חבר אף פעם כמה שהיא רוצה... ***סיון***

chill-chill

New member
גם צ´ילי מאחלת |מזל טוב|

אני בכלל בת 17 וקצת, ואם לעשות השוואות, הכי "מפגרת" אחריכן בגילאים... החבר הראשון שלי היה בגיל 16.5, והנשיקה הראשונה זה בכלל סיפור אחר (לא לפורום, לא לאייסי, לא לאף אחד
). בואו נגיד שאני עדיין מחכה לנשיקה האמיתית הראשונה שלי
אבל בכל אופן- הבחור שאני יוצאת איתו כבר בדרך אליי, נראה סרט בווידאו ואולי אחר כך נלך להסתובב קצת בטיילת
כך שיש מועמד מוביל לחבר שני
ערב מעולה לכולכן, צ´ילי

Alinush*

New member
איזה חמודות אתן.........תודה רבה!

זה אכן החבר הראשון שלי...... וכיצה ח´ זה 13+ אז אולי זה אכן גיל נורמלי לנשיקה ראשונה..... אתמול נישארתי בבית ולא יצאתי לעיר כי החבר שלי חולה ולא רציתי לצאת בלעדיו.....
אלינה

6MR. NICE GUY

New member
שלום... סליחה שאני עוד פעם מתערב...

אבל אני מזה מבואס עכשיו!!! אני בן 16.... ועדיין לא התנשקתי.... אפילו לא קרוב.... ואני מזה רוצה כבר... אבל אני לא כזה שילך על כל אחת.... אני רוצה משהו שיהיה לא בשביל להגיד שהתנשקתי אלא עם משמעות עם אהבה..... וזה אני לא מוצא

No Doubt

New member
אוי אורי....

תשמע חמוד אני מכירה אנשים בני 18 שנראים ממש טוב שלא התנשקו וכל הקטע הזה, כל בן אדם מגיב שונה, מרגיש שונה יש אנשים שמגיל 10 מזדיניים ויש אנשים שרק אחרי החתונה כל בן אדם שונה ואין סיבה להתבייש

wildflower!

New member
אוי..איזה חמוד אתה!

ממש העלת לי חיוך על השפתיים......:) הלוואי וכל הבנים היו אומרים את מה שאמרת עכשיו.... ודרך אגב..... בטעות. לא הכנסתי אותך לרשימה שלי...... אז......שוב... האיי סי שלי הוא:98453241 מחכה בר

Me¥tal

New member
גם אצלי אותו דבר.

אין מה להתבאס - בסך הכל - זאת הבחירה שלך,, וכמה שאתה מחכה, ככה זה יהיה יותר טוב כשזה יגיע.

למעלה