"יש לי חדר משלי"

Oranus

New member
../images/Emo47.gif ../images/Emo24.gif ועוד כמה מילים

טוב , ממ במידה מסויימת אני יכול להבין את הכאבים שעברת, כי עברתי דבר דומה ברעיון שלו ,היתה לי כמעט חסימת מעיים, וגם אני סחבתי את זה הרבה זמן , ההבדל החסימה אצלי נבעה,מדלקת במעיים ולא סרטן , סחבתי את החסימה הזו זמן רב כמה שנים עד אשר פשוט הגיע מצב שלא הייתי מסוגל לאכול -כי אפילו מיים היו גורמים לי לכאבי תופת, בכל אופן אין לי כוונה להכנס לסיפור המלא כי הוא ארוך ,ולא אוהב להזכר בעבר הלא כלכך רחוק שלי , עברתי ניתוח ,הוציאו את רוב החלקים הצרים הרחיבו אחרים. טוב לא משנה תאמת , אני יודע שיהיה לי תמיד את הסיכוי שהכל יחזור שוב, אבל מה לעשות צריך לחיות עם זה .... אז חיים, שומרים על דרך חיים בריאה לא מזלזלים בבריאות , ושומרים על פרספקטיבה . למה אני כותב את זה , כי ראיתי חלקים אצלך שיכולתי להזדהות, אז אאחל לשינונו רק טוב :) ולא בקטע הרחמני -כי גם אני לא מרחם על עצמי , אז רק טוב אם כך. O.

deep ocean

New member
הי אורנוס :)

הי, שמחה ששיתפת! מאחלת לשנינו באמת רק טוב!!!! שנהיה בריאים מאושרים שמחים יפים ורגועים וללא בעיות במעיים :))) שתהיה בכלל שנה טובה נדוש, אבל נכון :) חיבוק מיכלי

מיכל, מיכלי, מיכלוש, מיכלללללל!!! ../images/Emo6.gif

1. איזה כיף, זה נפלאאאא!!! 2. איזה בעסה שכאב לך ושסבלת!!! 3. שאלה: למה, לעזאזל, שלא תוותרי לחלוטין, זאת אומרת לגמרי אני מתכוון על הסרטן המשעשע הזה?!?! למה שלא תבחרי בדרכים אחרות, עוד יותר כייפיות ועוד פחות מלחיצות, כדי להתפתח ולהיות מאושרת!?!?!?!? שלך באהבה רבה ובציפיה ובאושר בן

deep ocean

New member
:))))) אז ככה.......

ככל שעובר הזמן אני צריכה אותו פחות ופחות יותר...... בקרוב אני אעשה בדיקת C.T מעניין מה יהיו התוצאות שם :) יכול להיול שברגע הזה הוא כבר הצטמק..... who knows? :) האמת שהסרטן לא מלחיץ אותי ברובו 1. זה שבבטן לא מלחיץ אותי יותר מידי 2. יש לי שניים בכבד שאני מודה-אלו יותר מלחיצים-בייחוד אחד שיושב בדיוק באמצע הכבד!, השני יושב בצד. אחד יושב באמצע, שזה דבר לא ממש רצוי! :) יהיה בסדר בקרוב....... :)))

שומפי

New member
מיכלי - מקווה שלא אכפת לך - מצטרפת

אליכם עוד מיכל אחת - אני !
קראתי את מה שכתבת על הסרטן ואת כל כך צודקת בנושא של לקחת אחריות , לקבל החלטה להחלים כמה שיותר מהר , ושהכול תלוי בנו. רק שאני הבנתי את זה מאוחר מידי . לפני שנה בדיוק עברתי ניתוח בבטן , שאחריו היה לי סיבוך והייתי בטיפול נמרץ מונשמת . הניתוח בא בהפתעה , לא הבנתי מה קורה לי , מה עשו לי בדיוק (ידעתי שפתחו לי את הבטן - אבל לא תפסתי את המשמעות של זה . בערך כמו שאנשים לא תופסים מה קרה בארה"ב ). החלמתי במשך חודש ימים ! שזה די הרבה . כולם באו לבקר אותי , עשו לי רייקי , פינקו אותי - מה לא ? ואני ? בקושי חייה .לא קמתי לבד מהמיטה , לא התלבשתי לבד ,אפילו לא יכולתי ללכת ! עד שיום אחד הבנתי - הכול תלוי בי , ברגע שאפסיק לרחם על עצמי - אוכל להתקדם לשלב הבא בחיי. וכך היה ! אחרי שבועיים (כלומר חודש וחצי אחרי הניתוח ) טסתי לחו"ל ! (למדתי לשאול : "איפה בית החולים הקרוב ?" בספרדית - אבל טסתי . ) אז זהו , כשיש בעייה הבן אדם צריך לקחת אחריות , להתמודד ולפתור אותה בצורה הטובה ביותר. וכמובן - ללמוד מן המקרה ולהפיק מסקנות ולקחים . מיכל (מספר 2 )

deep ocean

New member
לשומפית היקרה :)))))))

מה נשמע אצלך מיכלי התאומה שלי? :) ואוו לקרוא את סיפורך היה מדהים לשמוע את האופציה השנייה-לא לקחת אחריות ולראות איך בשנייה בה לקחת אחריות הכל השתנה!!! זה מדהים!!!!! כל כך שמחה שהחלטת את זה מה גרם לך להחליט לקחת אחריות? זאת אומרת, מה הביא אותך להבנה שהכל תלוי בך? היה איזה מאורע שדחף אותך לכך? אוהבת המון!!! מיכלי

שומפי

New member
לא קרה משהו מיוחד ! פשוט נפל לי

האסימון ! סתם ככה ביום בהיר אחד ! זה באמת מדהים . אני מאמינה שלכל דבר יש זמן , וכל דבר שקורה - קורה בדיוק בזמן שתוכנן לו .אז כנראה הייתי צריכה חודש "לגסוס" ורק אחר כך להתחיל להחלים - אין ספק שלמדתי המוןבעקבות הניתוח הזה ואני מסתכלת בצורה שונה על החיים עכשיו , כי בסה"כ הייתי קרובה ללמות אחרי הניתוח .(שהייתי בטיפול נמרץ). אוהבת את האהבה שיש בך - המון כוח , אור ואהבה מיכל

chips

New member
היי לכם פה אני יודעת שימבה זמן

לא כתבתי כאן לא יודעת אולי זה.. (טוב נו לא משנה) רק רציתי לומר שאני מערכה את ה inner strength שלך. יש לי המון דברים שהייתי רוצה לומר לך deep אבל חוששני שלא תביני . anyway אמרתי את מה שרציתי (פחות או יותר ) שבת קסומה chips שהבינה שכל אחד מתמודד עם דברים אחרת

deep ocean

New member
לצ´יפסית!!! :)))

את יודעת שאני אבין כל מה שתספרי לי :) !! בכל אופן, נדבר על הכל ב-ICQ...(את מעדיפה, נכון? אם לא, אז בפורום) למה את חושבת שאף אחד לא יבין אותך? אף פעם לא הרגשת שמישהו מבין אותך בעולם הזה לגמרי זאת הסיבה? אני פשוט מכירה את זה מעצמ, מהעבר שהרגשתי שאף אחד לא יכול באמת להבין אותי וזאת טעות אין כזה דבר טוב הולכת לישון נשיקות מיכלי

deep ocean

New member
מילות השיר יש לי חדר משלי

זה שייך לפה...... ארקדי דוכין יש לי חדר משלי ובחדר יש אור זה כרגע לא אני או אני בשחור זה נמשך כמעט שבוע או כבר כמה ימים אם תשאל אותי-מדוע? זה עמוק בפנים תתגבר תתגבר כך אומר לי הקול להפגע וליפול כל אחד יכול לכולנו מותר להיות חלשים רק לא לאטום אוזניים לא לעצום עיניים לא לעזוב ידיים גם בימים קשים יש לי חדר משלי ובו אני נח כמה כל זה ימשך? כמה שמוכרח בנתיים זה שבוע או כבר כמה ימים אם תשאל אותי-מדוע? זה עמוק בפנים. תתגבר.

Panther

New member
מאוד נהניתי

מאוד נהניתי לראות איך איזה בת-אדם את וכמה ששמח לך. רק יש לי שאלה אחת, למה את בטוחה כל-כך שהאדם מביא על עצמו את המחלה? מה עם תינוקות או ילדים קטנים שחולים בסרטן?

למעלה