יש לי חדשות לא טובות

קרני22

New member
חיסון נגד שפעת

האחות שנתנה לך את החיסון הייתה צריכה להסביר לך את התופעות לוואי של החיסון (חוץ מזה היית צריכה להישאר שם 20 דקות ואז משחררים אותך) דבר שני החיסון נגד שפעת הוא מורכב מחיידקים מומתים (החיסון נגד דלקת ריאות הוא מחיידקים מוחלשים) ובתור אחת שכבר 3 שנים עושה כל חורף את החיסון נגד שפעת גם עלי זה משפיע (קצת חולשה במשך יומיים שלושה) אבל עדיין החיסון נגד שפעת מאוד מומלץ לעשות אותו (הראומטולוגית שלי כל שנה אומרת לי לעשות) אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב

1ט ל י

New member
אני מסכימה

רופאת המשפחה שלי אמרה לי היום שלמרות הכל החיסון הזה חשוב, וזה לא משנה אם הוא גורם לנו להרגיש לא טוב. לו רק הייתי יודעת מדוע אני נהיית חולה כשאני מקבלת את החיסון(קיבלתי אותו גם שנה שעברה, וגם אז חליתי בשפעת). יהיה טוב...

gaia20

New member
הי קרני

אכן נשארתי במרפאה כ 15 דקות, אבל הכאבים התחילו רק אחרי שכבר היתי בדרך הביתה. כמו כן, הוסברו לי תופעות הלוואי, וזו גם אצלי לא הפעם הראשונה שאני עושה את החיסון, שנה שעברה לא היתה לי תגובה כזאת... כמו שכתבתי בהודעה בשירשור אחר כאן- יש רופאים שבכלל לא מעיזים לתת לחולים אוטואמוניים חיסונים ויש כאלה שאומרים שזו חובה. ולכן בקשתי היא שכל אחד יברר עם הרופא שלו מה הוא חושב ונאסוף כאן את התוצאות ונראה מה אומרים על החיסון.

קרני22

New member
חיסונים

אז כמו שהזכרתי שהחיסון הוא מחיידקים מומתים אני מאמינה שזו הסיבה שאין שום בעיה ואפילו מומלץ לעשות את החיסון אני חושבת שעם חיידקים מוחלשים כבר הדעות חלוקות בכל מקרה אני גם מכירה אנשים בריאים שעשו את החיסון נגד שפעת וחטפו אותה אז ככה שזה יכול לקרות לא רק לנו...

נועה בת

New member
../images/Emo101.gif הרופא שלי אוסר עלי חיסונים

לא שפעת ולא דומה לו . טוען שזה מיותר ומזיק ללופוסים . הניסיון לימד אותי שהשפעת של לופוסים לא כזו נוראית , הרי ממילא יש לנו עודף נוגדנים שתוקפים כול דבר שזז בגוף , אז גם את החיידיקים של השפעת הם תוקפים . לפחות משהו חיובי יצא לי , לא חולה כמעט בכלל בשפעות דומה להן

קרני22

New member
מוזר

זה קצת מוזר מה שאת אומרת כי בגלל שיש לנו נוגדנים שתוקפים כל דבר שזז (שזה אומר בעצם את עצמו) אז נותנים לנו תרופות שבעיקר הדבר שהם עושות זה להוריד את מערכת החיסון(כדי שהגוף יפסיק לתקוף את עצמו) אז איך בדיוק הגוף יכול להתמודד יפה עם השפעת? תקני אותי אם אני טועה...

נועה בת

New member
זה נכון מה שאמרת

וזה בדיוק העניין עם הלופוס . הוא תוקף הכול. לא בוחל בכלום . והתרופות הם לא להוריד ממש את מערכת החיסוןלאפס אחרת נהיה חשופים לכול משב רוח , אלא התרופות הן להוריד את קצב יצירת הנוגדנים,דיכוי המערכת , שתביא לאיזשהו איזון הכי קרוב לנורמאלי בתור עובדה 10 שנים אני עם לופוס ומעולם לא קיבלתי חיסונים כי הרופא שלי ממש נגד, ולא עברתי אף שפעת רצינית . בכלל לא עברתי מחלות טפו טפו טפו , כי הגוף פשוט מתמודד יפה עם מה שמגיע ,

ל3

New member
הרופאה שלי

המליצה לי לעשות חיסון וכמעט הפצירה בי וכך גם אחות התחנה. הראומטולוג לא הזכיר שום דבר בעניין. בנתיים החלטתי שלא לעשות זאת. במילא אני בקושי חולה בשפעות ועם כל מה שאני קוראת כאן אני לא רוצה לקחת סיכון מיותר

ל3

New member
הדרי

תרגישי טוב מתוקה. אם את שואלת אותי מותר לך להחסיר יום בעבודה כשאת לא מרגישה טוב. אל תשתוללי יותר מדי

adi251

New member
סתם מישו...

מקווה שאת מרגישה טוב רוב הזמן ומאחל לך הצלחה לכל דרכייך, את בטח כבר לא זוכרת אבל יש .. סתם מישו (-
) שאוהב ומחזיק אצבעות לכולכם בהחלמה מהירה ובאושר תמידי עדי

למעלה