יש לי חדשות מרעישווווווווווווווווות

Charmed24

New member
יש לי חדשות מרעישווווווווווווווווות

פיליפ, הבן של נינה, זה שאנחנו תמיד מתלוננים שהוא לא מתבגר, שימו לב טוב טוב, איך הוא נראה בפרקי שנת 2000, פרקים שנכנסים אלינו ממש או-טו-טו

Charmed24

New member
והנה תמונה נוספת

של הבהמה התפוח לא נפל רחוק מהעץ

Charmed24

New member
ולמי שמעדיף

את פיליפ שאנחנו מכירים
מזהים את שלוש הקרציות הקטנות

Charmed24

New member
והנה

גירסה קדומה אף יותר של הנ"ל (טוב נו אני מודה, שמתי את התמונה בגלל האבא...)

noname20041

New member
פיליפ מוכר מאיפשהו...

פיליפ (שיגיע אלינו עוד מעט) הוא לא במקרה משחק בסדרה הזאת בערוץ 3 "סיבוב שני" - (על אחד מבוגר שחוזר לעולם בתור ילד) שהייתה במוצ"ש עד לא מזמן??????????? בכל מקרה, כל שחקן שישחק את פיליפ עדיף על השחקן הנוכחי שדומה לשפן

noname20041

New member
שאלה!!!!!!!!!!!!!!

זה נכון שניקי הייתה פעם חשפנית וככה ויקטור הכיר אותה?????????

SupeRonit

New member
שמרתי את זה פעמיים

פעם אחת כתמונה משפחתית:"משפחת צ'נסלר הצעירה" (זה באמת צ'נסלר?,ומה שם המשפחה של נינה?) ופעם שנייה חתכתי את נינה ופיליפ התינוק והשארתי בגלריית הC רק את פיליפ האב

SupeRonit

New member
לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא

אצלי יש רק עסקי חילופין אבל רק כדי להשקיט אותך קבל אחד בחינם

python 4

New member
או, יש לי כמה C במחשב...

השאלה היחידה היא כמה לבושים את רוצה אותם..

SupeRonit

New member
כמה שפחות

אם תחתונים זה בסדר כדי שזה לא ייחשב פורנו (תחמנית אני-זה למקרה שאח שלי יפרוץ לי לתקייה <כולם לבושים>)

כבר לפי הכותרת ../images/Emo149.gif

חשבתי שגילו חיים במאדים
(או לפחות שקאסי דה פייבה חתמה על חוזה ב"צעירים"
). מוזר לי, למה הגדילו את פיליפ (ולפי התמונות, זה הרבה יותר מ -1.90
) אם לא נתנו לו עלילות רציניות? הרי הוא לא ממש טינג'ר, והוא לא יקבל עלילות של טינג'ר, אז למה סתם? מה גם שהוא נראה לא טוב. מה שנקרא מדכי אל דכי.

noname20041

New member
הוצאת לי את המילים מהפה

אתה צודק - למה בכלל טרחו להביא שחקן? (ת'אמת, לא נראה שטרחו בחיפוש) הוא מעצבן ומשעמם, אמא שלו הפרה משעממת עם הספרים שלה אז למה להביא עוד שחקן? לא פשוט להוציא אותו מהסדרה? יש לי אפילו תסריט לכך - הוא ימות כתוצאה משעמום- ע"י כך שהוא בטעות יקרא את הספר של אמא שלו.

noname20041

New member
לא נראה לי

לג'יל לא אכפת מאף אחד חוץ מג'יל, ממנה ומעצמה אז אני בספק אם היא תהיה מעורבת בחיים של פיליפ (למרות שלפי איך שהוא נראה לא נראה לי שיהיו לו חיים...)

dviridit

New member
בתמונה הראשונה הוא דווקא חמוד. לא?

בהיחס לאחר כך הוא מצחיל לשעמם. אבל בסך נראה לי די בסדר ויתר טוב מהקודם.

dviridit

New member
ונינה הזו... היא לא יודעת לקבל

ביקורת בונה.? מה תומאס כבר אמר? נתן לה עצות לכתיבת הספר ולדעתי די חכמות. ובוארנה תומאס כזה מכוער ונאה מפחיד לא?

noname20041

New member
עם כל הגועל שלי כלפי נינה, ויש גועל

אני קצת מרחמת עליה - הוא רק לא נתן לה עצות, אלא אמר לה לכתוב את הספר מחדש. ובמילים אחרות - הספר שלך דפוק.

למעלה