יש לי חדשות מרעישווווווווווווווווות

noname20041

New member
צריכה את עזרתכם../images/Emo92.gif

תנו לי בבקשה אתרים ישראליים של צח"מ

Dawn12

New member
אם תתעזרי במעט סבלנות

תוכלי לבקר באתר הישראלי הרשמי של צעירים חסרי מנוח עליו רונן ואני שוקדים בימים אלה.
ב-26/3 זה עולה לאוויר!

אור2221

New member
אתר ישראלי רשמי?

לא ידעתי שיש מושג כזה בכלל, אתרים במדינות אחרות שהם רשמיים. מגניב. מי נתן לכם את ה- O.K להפוך אותו לרשמי???

Dawn12

New member
ויקטור ניומן בכבודו ובעצמו ../images/Emo8.gif

ותשובה מעט יותר רצינית: הקהילה שלנו לא ממוקמת רק תחת "תפוז אנשים" והפורום מופיע גם באתר הרשמי של ערוץ 3, הגוף המשדר את הסדרה בארץ. היות והאתר שעומד לקום נועד עבור הקהילה אני חושב שאפשר בהחלט לכנות אותו כך. לא נראה לך?

אור2221

New member
כן בעיקרון

לא ראיתי את ההפנייה מערוץ 3. תראה, מכיוון שהאתר בעברית, אף אחד לא יתחיל לך התחשבנויות, אבל אם הוא היה באנגלית, אפילו שאתה מישראל - היית חוטף על הראש על הכינוי "רשמי" - יש לזה משמעות מאוד ספציפית - אתר שאושר ע"י סוני וCBS, או לחילופין - אם מדובר על אתר לשחקן - אישור רשמי ממנו. האתר בעברית, כך שלא צפויות לך צרות. תן לי לספר לך על טוני, הבחורה שקנתה לפני שנים ארוכות את שם הדומיין young and restless בשביל אתר חמוד, צנוע לא מתיימר ולא למטרות רווח על הסדרה, ואיך שאנשי סוני וCBS רדפו אחריה, לא להשתמש בלוגו של הסדרה, ולא לעשות את זה, וככה, ואחרת, ומכתבים מעורך דין ושיט כזה. אני עדיין מחכה שSOAP OPERA DIGEST וכל שאר השבועונים יתלבשו עלי לאור העובדה שרוב התמונות באתר שלי לקוחות מהם. אור.

dviridit

New member
נכון שזה מה שהמכוער אמר אבל......

הוא גם לא פסל את העלילה שללה לגמרי. אז נראה שהיא יכולה לקחת רעיונות ממנו ולפתח אותם בספר החדש וכמובן לכתוב בעקבסיות שהוא כקורא יאמין.

dviridit

New member
נכון שזה מה שהמכוער אמר אבל......

הוא גם לא פסל את העלילה שללה לגמרי. אז נראה שהיא יכולה לקחת רעיונות ממנו ולפתח אותם בספר החדש וכמובן לכתוב בעקבסיות שהוא כקורא יאמין.

python 4

New member
יו, איזה ילדים חמודים.

תגידו, נייט לא דומה קצת לההוא מעל טעם וריח? הגמד (לא טימי) שתמיד אמר 'ווט יו טוקינ' אבאוט?' וקאסי דומה קצת לניקול קידמן. או שזה רק אני? ופיליפ החדש - איזה חמוד!!!!!!!!

python 4

New member
אבל רגע...

היצור הדוחה הזה אמור להיות אחיין של בילי? אני מאוד מצטער. הרי ברור שג'יל הורישה לשני בניה יופי אלוהי (ראה תמונה משמאל), אז אתם רוצים להגיד לי שהגנים המכוערים של נינה כל כך חזקים שהם הצליחו לגבור על גני הג'יל של פיליפ הIII? בהחלט מוזר מאוד.

python 4

New member
אני בשוק שמצאת את התמונה שלי!

איזה חמוד הייתי, נכון? אבל מי זה הילד הבלונדיני הקטן שאיתי שם בתמונה? אני לא מזהה.

jessie_chan

New member
היי, זה ... ../images/Emo58.gif

הילד החמוד מ"סיבוב שני"! משודרת אצלנו בימי שבת ב18:00, ולפי המשחק שלו שם הוא משחק ממש לא רע והוא גם נראה לא רע (יחסית לילד...) הוא לא נראה מבוגר בהרבה מהילד שמשחק אותו עכשיו, בכמה שנים הקפיצו אותו?

למעלה