אמממממ.....משהן שקשור להלנה אוליי?
ה הפ33ה העולמית New member 26/3/02 #28 אני רוצה רמז../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
אני רוצה רמז../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
« «שרוני» New member 26/3/02 #29 זה הטלפון של... אני חושבת.. של אלסה העוזרת של אמנדה? אני לא בטוחה שככה קוראים לה... די זה קשה........
זה הטלפון של... אני חושבת.. של אלסה העוזרת של אמנדה? אני לא בטוחה שככה קוראים לה... די זה קשה........
ח חמודה בטרוף New member 26/3/02 #35 אני יודעת אני יודעת... זה הטלפון של הורסיו במשרד אחרי שהוא גנב מאלחו את כל הכסף... ככה זה נראה לי אני לא בטוחה... אם זה לא נכון את יכולה בבקשה לתת לנו רמז... פליז.........
אני יודעת אני יודעת... זה הטלפון של הורסיו במשרד אחרי שהוא גנב מאלחו את כל הכסף... ככה זה נראה לי אני לא בטוחה... אם זה לא נכון את יכולה בבקשה לתת לנו רמז... פליז.........
« «שרוני» New member 26/3/02 #36 ניצןןןןןןןןן בבבבבבבקקקששששששששהההה תביאי לנו רמז!!! אני משתגעת!!!! בבקשה!!! בבקשה!!!
G G@T New member 26/3/02 #38 טוב.... היו איזה אלפי טלפונים מהעונה השלישית...חידה קשה .... אני אנסה לחשוב עוד הדבר העיקרי כאן הוא המספר..אממממממממ בייי
טוב.... היו איזה אלפי טלפונים מהעונה השלישית...חידה קשה .... אני אנסה לחשוב עוד הדבר העיקרי כאן הוא המספר..אממממממממ בייי