יש לי חלום...

shayper

New member
יש לי חלום...

שוב שלום לכם רציתי להתייחס למקרה של טומי לפיד ועמיר בניון אני חושב שטומי ה"אשכנזי" ששונא מזרחית לא יכול לדבר ככה ועוד במעמדו כי אחרי הכל הוא משפיע על כמות אנשים, אז כתבתי לו שיר כדי שפעם הבאה שהוא פותח את הפה שלו בלי לצחצח שיניים שיחשוב עליו... (כמובן שאתם צריכים יחד עם הדמיון לנגן בראש את המוזיקה של השיר) יש לי חלום שבו טומי נופל במדרגות יש לי חלום שבו הוא שובר את כל הצלעות. יייייש לי חלום יש לי חלום שבו שבו טומי לעולם לא היה מתפרסם יש לי חלום שבמקום זה היו חוטפים אותו בטול כרם יש לי תקווה שיעזוב מהר את הכנסת יש לי תקווה שעמיר עצמו ישבור לו ת´מפרקת יייש לי תקווה ויש לי חלום.... כמובן שאני לא רוצה שהוא ימות זה סתם בגדר צחוק (פחות או יותר מה שהוא אמר אחרי שבקשו ממנו להתנצל) "אני לא התכוונתי דברי יצאו מהקשרת אני בסך הכל צחקתי"

אחי

חיים צינוביץ בכלל אשכנזי מה לו ולמוזיקה מזרחית הוא סתם מסכן אין לו קול בכלל אין לו שירים יפים והוא סתם עושה מבטא של תימני משחק אותה שיש לו קול זמיר הוא סתם פוזה בשבילי הוא לא זמר ולא קשור בכלל לכל מוזיקה שיש במדינה או בעולם הזה בכלל

אור בת 18

New member
שלום שייפר...

תגיד לי אתה גזען או מה?! מה זה "טומי האשכנזי הזה" אה???? ושתהיה בעיניינים השיר ש"כתבת" מכוווווער ולא מצחיק בכלל!!! תחשוב הרבה לפני שאתה כותב כי אני שונאת ת´טע הזה של המזרחיים ששונאים ת´אשכנזים אז אם אני יראה עוד פעם מילה אחת על האשכנזים או על המזרחיים לא במקום אני פותחת לך ת´טוסיק ברור?!?!?! "כמובן שדבריי יצאו מהקשרם אני רק צחקתי..."

חחחחחחחח בונה היבאת לו אותה...

אבל למה להאיים נשמה תשמעי לדעתי אבל הוא צודק זה לא שאני גזעני או משהו כזה אל תומי לפיד אשכנזי ומה הוא בכלל מבין שיתעסק בפוליטקה יותר טוב

אור בת 18

New member
חימקו חומד שלי...

לא איימתי אני צחקתי איתו כי זה הרגיז אותי!!! דבר שני אתה חושב שהוא צודק??? שהוא לא מבין במוזיקה כי הוא אשכנזי?? רוצה להיקרע מצחוק??? אני אשכנזיה ואני מבינה טובבבבבב מאדדדדדד מה תגיד על זה עכשיו????. אההההה???? אההההה??????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

shayper

New member
מתוקתי (אור בת 18)

אם תשימי לב אני לא אמרתי לו יא אשכנזי אני אמרתי שהוא אשכנזי וזה ידוע שאשכנזים לא כל כך מעריכים את המוזיקה המזרחית אז אמרתי שעדיף שיתעסק איפה שהוא מתעסק היום... ודרך אגב אם את רוצה לפתוח לי ת´טוסיק אני לא יתנגד...

אור בת 18

New member
אל תעשה הכללות כי...

אני מכירה ימבה אשכנזים ששומעים מיזרחית אז צא מזה!!! ובקשר לפתיחת הטוסיק שלך אז... אממממ.... יאללהההההה מתי???

shayper

New member
לא עשיתי הכללות

אמרתי שרובם!!!!!!!!!!!!!!! אז תפסיקי להדביק תוויות זה שאני קם כל בוקר ורואה לבן מסביב לפה אז אני מהר מנקה אותו אז תגידי שאני שונא אשכנזים וזה שאני שומע ברדיו שיר של שלמה ארצי ואז מוציא מייד את השקע אז תגידי שאני שונא אשכנזים וזה שאמא שלי מדברת בצורה יפה ואני צועק לה תשתקי יא אשכנזיה אז תגידי שאני שונא אשכנזים אבל זה שאני אומר שהם שונאים את המוזיקה המזרחית (רובם) זה לא אומר שאני שונא אשכנזים!!! קבעי תאריך בקשר להרחבת ה....

אור בת 18

New member
חחחחחח הרגת אותי עכשיו...

אתה מצחיק אותי ליאללהההההההה חחחחחחחחח אהבתי אהבתי חחחחחח אה והתאריך הוא 4/4 טוב???

מותק..

אתה טועה כפרה אני חצי אשכנזיה (בעעע!) ואני מבינה יותר מהחיים המסכנים שך במזרחית טוב כפרה?? אז סגור ת´פה ותחשוב טוב טוב לפני שאתה פותח אותו. אור נשמה צודקת אחותיייייי יאללה פתחי לו ת´טוסיקקקקקקקקקקקקקקק חחחחחחחחחחח סתי מאמי יאללה סאלאמת כפרותתתתתת

אור בת 18

New member
חחחח סתיו כפרהההההה

שתינו חצי אשכנזיות ומרוקאיות חחחחחחחחח איזה צחוקים חחחחחח סתיו כפרה למה מתעצבנת????? אני מבינה שהמרוקאיות שולטת בך אה???

shayper

New member
למה בעצבים

מה אמרתי כולה???????????????? חבר´ה מה קורה איתכם... דרך אגב גם אני מרוקאי ואני מצטער אם פגעתי באיזשהו אשכנזי ואני מבקש סליחה ממך אור וגם מהמרוקאית ורדו לי מהתחת מסכן למה אתם רוצים לפתוח אותו... וחמודה עלק את מבינה יותר ממני בטח את מאלה שאוהבים את יוסי עדן מושיק עפיה, שריף וכל החננות האלה... יש לי חדשות בשבילך אלה הם מה שנקרא המזוייפים, הצרובים.. המזרחיים האמיתיים הם רון שובל, אייל גולן, זהר, ליאור נרקיס לידור יוספי וכאלה ואחרים... אז כפרה שלי אל תגידי כלום לפני שאת חושבת טוב למה חבל הפנים שלך יפות

אור בת 18

New member
שייפרררררררר

דיי למה אתם רבים למהההההה??? ושייפר חמוד אתה נראה לי יותר אוהב מוזיקה ים תיכונית מאשר מזרחית... נכון? או שלאאאאא אבלללללל דייייייי אני לא רוצה לראות פה ריבים אני יבכהההההה אני רוצה שתעשו שולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

shayper

New member
שולם... ../images/Emo24.gif

יאללה בואי נעשה שולם (ת´חלס... מתי היינו ברוגז?. אבל לא משנה בשביל הקטע)

אור בת 18

New member
איזה חמודי אתהההההההה

לא אמרתי שהייתם ברוגז אבל הדיבור לא היה יפה וזהוווווווו

shayper

New member
לידור יוספי

אחרי שהשלמו והרחבנו חורים של ישבנים למיניהם נחזור לעניינים שלנו-- המוסיקה המזרחית... והפעם הזמר שנשכח והוא לידור יוספי לידור אחלה גבר עם כל ענק אולי חלק ממכם לא יודע אבל הוא איבד את הבן שלו בשריפה... אישתו הסתומה התקלחה והשאירה את הילד (בן 3) לבד בלול... הוא שיח במיצית ושרף את הלול... תארו לכם מה זה אתם נשרפים ולא יכולים לזוז איזה קטע מבאס... קיצור לידור נשאר חזק והרביץ שיר משהו בן זונה על הבן שלו... "ילד אתה עולם" חבר´ה קבלו תמונה שלו במסגרת מדיניות ה... לא יודע פשוט רציתי להגיד ת´מילה הזאת

shayper

New member
בקשר לקטע שלכם על הדיסקים הצרובים..

ראיתי למטה את הריב שלכם על לזרוק את הדיסקים הצרובים לקנות אמיתיים וכו´ רציתי להגיד לכם... ממממההההה אאאאתתתםםם מממשששחחחקקייםם אאאווותתתהה עלק לזרוק את הצרובים... אני בן זונה עם אין למישהו פה דיסקים צרובים בבית.... אני לדוגמא קניתי צורב ועכשיו יש לי ספרייה בבית של כל סוגי המוסיקה היפים עם זה מזרחית, שחורה, פופ וכו קיצור תצרבו ותהנו על תדאגו הזמרים מתפרנסים מספיק.... קחו לדוגמא זהר ארגוב... הצליח במוזיקה, אבל אמר בוא נעשה עוד עסק ועבר לסמים... קחו את עמיר בניון... השבוע סידרו לו עבודה בשוק טול כרם.... או עופר לוי זמר זמר אבל עבר להיות חרדי ועושה כסף על אנשים בשקרים... אני יכול לתת לכם עוד אבל אני חושב שהבנתם את הקטע... בקיצור כולם מסודרים כספית אז תצרבו תהנו ותשמעו ותהנו....

למעלה