יש לי חלום...

אור בת 18

New member
חחח שיפר אתה שרוווווורט...

ברור שאנחנו צורבים זה סתם היה בצחוק חחחחח למי יש כסף לקנות דיסק חדש? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לי אין..

נשמה לי אין דיסקים צרובים...יש לי צורב ואין לי מושג איך צורבים!!! ולא בכבוד שלי לקנות דיסקים צרובים...(או שלאאאאא) הכול אצלי מקורייייייייייי!!! סאלאמת

וואלה המרוקאיות שולטת..

איכס מה נראה לך האשכנטוז ישלוט?! ילדה, הלכתי מכות עם איזה אחת כי היא קראה לי אשכנטוז.. תביני לבד :) מתה עליך סאלאמת כפרותתת

תאמינו לי הכי פ33ות לגבות העיראקיות

כל העיראקיות חמות אש וגם מזרחיות ככה שזה השילוב במנצח לפי דעתי. גם התימניות רסיסים לריסים ותחזיקו חזק - גם ההונגריות...

אור בת 18

New member
שמעי סתיו...

אני סולחת לך רק בגלל שאת כולה בת 14 ואת מזכירה לי אותי שהייתי בגילך. תפסיקי להגיד איכס על האשכנזים עוד במיוחד שאת חצי יא שרוטה!!! ומה את רבה לי מכות אה??? יערסית מה את רבה מכות??? יווווווו אני נגנבת את מזכירה לי אותי שהייתי קטנה אין אין בדוק עכשיו את הולכת להיות הפרוייקט שלי!!! אני יעשה אותך ילדה טובה ולא ערסית!

תראי מאמי..

לא תצליחי לשנות אותי, כבר ניסו.. אני לא ערסית, אבל יש לי ת´קטעים שלי..כמו כל אחד!!! בקשר לאשכנזים, אני פשוט לא אוהבת אשכנזים..ברור שתמשפחה שלי וזה אני אוהבת מתה עליהם אבל בכלליות אני שונאת ת´עדה! חוץ מזה זכותי להביע את דעתי...אני לא אוהבת אשכנזים, מצטערת. סאלאמת

אור בת 18

New member
סתיו מתוקההההההה....

איך את יכולה ככה לא לאהוב ת´אשכנזים כשאת אשכנזיה??? באמא שלי את יש לך שריטה רצינית!!! תראי שתגדלי תגידי לעצמך "יו איזה טמבלית הייתי כשהייתי קטנה וככה חשבתי על האשכנזים" כי תביני סתיו כולם בני אדם זה לא קשור לעדה ואת לא יכולה להכללי מה שאת עושה פה זה גזענות! וכפרה זכותך באמת להביע ת´דעה שלך אני אמרתי שלא? כמו שאת מביעה דעה אני מביעה דעה על הדעה שלך... קיצר את סיימת ת´משפט שלך ואמרת "אני לא אוהבת אשכנזים,מצטערת." יענו אין לנו מה לדבר יותר כי אני חצי ואת בטח לא תאהבי אותי נכון? שיהיו לך חיים יפים ושתתבגרי דברי איתי. בייייייי.

לא אמרתי את זה נכון...

זה לא שאני לא אוהבת אשכנזים, להיפך, מלא חברים שלי אשנכטוזים.. אני פשוט לא אוהבת ת´עדה, ולא אוהבת את זה שאני אשכנטוזית! יש מבינה?

סליחה.....?

באמת לא רציתי לריב כאן, אבל אתם פשוט דורשים את זה בעעעע על חצי אשכנזיה? בוגר במיוחד.... ומה זה הדיבור הזה של פרחות..? אני יודעת שכולכם תעלו עליי [מרוקאים עצבנים. ולא, אני לא גזענית. הייתי חייבת.], אבל חפיף

tsipi35

New member
זכותו של אדם להביע את דעתו ../images/Emo70.gif

טומי לפיד בסה"כ אמר את דעתו וזאת זכותו הלגיטמית. יש מי שאוהב מוזיקה מזרחית ויש כאלה שלא. המילים שכתבת מראים עד כמה אתה יודע לשנוא בני אדם ועד כמה אתה יוצר בעצמך את הקיפוח שאתה מרגיש בו. אני אשכנזיה (רומניה) נולדתי בארץ, נשואה למרוקאי, אבל כולם אומרים שאני מרוקאית בנשמתי. לדעתי את הקיפוח יוצרים אנשים שמחפשים את הקיפוח. מוזיקה צריכה לדבר ללב של אדם ואם לא אז הוא פשוט לא יכול לשמוע אותה ואין מה לעשות נגד זה. תפסיקו להלחם ושכל אחד ישמע מה שבא לו, ושכל אחד יגיד מה שבא לו. אני חולה על מוזיקה מזרחית אבל גם אוהבת מוזיקה אחרת.

ציפי, ברוכה הבאה לפורום. ../images/Emo96.gif

אני מציע קפה ולא יין משתי סיבות: - שלא יגידו שאני משכר אנשים פה. - הבנתי שאת נשואה, אז שבעלך לא ...
(אם אני חוצפן תגידי לי)

tsipi35

New member
תודה על קבלת הפנים החמה../images/Emo24.gif

אבל אני מזהירה אותך....יש לי להגיב כמעט על כל מה שנאמר בנושא גזענות ואני די לא אוהבת שמנופפים בדגל המזרחיות. זה יכול לעורר פה גלים לא מי יודע מה...

אור בת 18

New member
אה וואלה ציפי..

טוב בטח הבנת שאני על הפנים באנגלית אה? לא נורא תסלחי לי נכון? יופייייייי.... ברוכה הבאה אישה נחמדה!

tsipi35

New member
אור נשמה סלחתי ../images/Emo8.gif

תעדכני אותי קצת על הפורום הזה. אני ממש חדשה פה

אור בת 18

New member
ישש תודה ממי :)

וואלה אני יגיד לך ת´אמת אין פה ממש מה לעדכן... כמו שאת חדשה גם אני חדשה למה הפורום הזה חדש יחסית את מבינה? אז אין מה לעדכןןןןןןן וזהוווווו חיחיחיח ערב טוב!

למעלה