סיגל אמא של יובל
New member
יש לי טיפים (אבל לא לעצלנים..)
1.לקנות כמות נכבדה של ראשי שום, לקלף אותם ולכתוש אותם בממחה, ואחר כך לשים במקרר, ואת שאר הכמות להקפיא. 2.לקנות צרור עשבים מהשוק, פטרוזלייה, שמיר, וכד' לשטוף היטב ולייבש, לקצוץ טוב טוב ולהקפיא - מעולה לבישול. 3. להכין ציר מרקעוף, דגים וכד' ולשפוך לשקית ניילון המיועדת להקפאת קוביות קרח, להקפיא, ובכל פעם שצריך טיבול, לשלוף מהמקפיא... גם בריא יותר וגם טעים הרבה הרבה יותר ממרק עוף מוכן עם מונוסיום גלוטומט.......
1.לקנות כמות נכבדה של ראשי שום, לקלף אותם ולכתוש אותם בממחה, ואחר כך לשים במקרר, ואת שאר הכמות להקפיא. 2.לקנות צרור עשבים מהשוק, פטרוזלייה, שמיר, וכד' לשטוף היטב ולייבש, לקצוץ טוב טוב ולהקפיא - מעולה לבישול. 3. להכין ציר מרקעוף, דגים וכד' ולשפוך לשקית ניילון המיועדת להקפאת קוביות קרח, להקפיא, ובכל פעם שצריך טיבול, לשלוף מהמקפיא... גם בריא יותר וגם טעים הרבה הרבה יותר ממרק עוף מוכן עם מונוסיום גלוטומט.......