יש לי טיפים (אבל לא לעצלנים..)

אין לי פחד משום כתוש בכלל, ולא הבנת

כנראה את כוונתי בכתישת השום, ולכן אסביר את עצמי ביתר בהירות : ישנן חברות המוכרות שום כתוש שעולה פי כמה וכמה מהשום הכתוש שאני כותשת בעצמי. ולגבי האוכל במקפיא, זה גם רעיון מצויין, מכיוון שלא תמיד יש זמן, חשק, יכולת ורצון להתחיל ולהכין אוכל טרי הדורש לעיתים שעות מספר במטבח , בההקפאה האוכל המבושל גם הזמן הזה נחסך.
 
טיפ נוסף לקילוף השום הוא לשים את

ראשי השום בקערת מים למשך כחצי שעה. הדבר מקל על מלאכת הקילוף בצורה שלא תיאמן.
 

ronnieyuval

New member
סיגל - זה נמכר גם בחו"ל

למרבה הפליאה, הישראלים לא המציאו את הגלגל וכנראה גם לא את הגליל הירוק שמקלף שיני שום. בארה"ב זה נמכר בכל חנות לכלי בית ופיצ'פקעס לדוגמה: BED BATH AND BEYOND וגם LECHTERS.
 

מחשבות

New member
זאת עבודה כפולה. רק הגליל הירוק.

אני מתעקש כי יש לי בו אחוזים
 
למעלה