נשבעתי לא לגלות לאפ'חד
R Rוני New member 21/4/07 #26 שששששששש אז לא לגלות תהני היום החבר'ה שיחקו כדורסל בגינה וכמה שביקשתי לא הפסיקו שברו לי בלי סוף עד שהגיעו לפוקסיות מגודל הצעקות שלי נכנסו הביתה ולא העזו להראות את הפרצוף שלהם לידי כמה שעות. את כל מה שנשבר ייחרתי כמובן ולגבי העציצים עוד נראה מאיזה דמי כיס לקחת להם
שששששששש אז לא לגלות תהני היום החבר'ה שיחקו כדורסל בגינה וכמה שביקשתי לא הפסיקו שברו לי בלי סוף עד שהגיעו לפוקסיות מגודל הצעקות שלי נכנסו הביתה ולא העזו להראות את הפרצוף שלהם לידי כמה שעות. את כל מה שנשבר ייחרתי כמובן ולגבי העציצים עוד נראה מאיזה דמי כיס לקחת להם
מ מיקושה New member 19/4/07 #15 מי שנתן ת'שמות האלה בטוח גלש הרבה זמן בפורומי מפוקפקים..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שנק החורש נשמע כמו אחד עם דילדו:-FD
מי שנתן ת'שמות האלה בטוח גלש הרבה זמן בפורומי מפוקפקים..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שנק החורש נשמע כמו אחד עם דילדו:-FD
ס סמדר ר New member 20/4/07 #23 יש גם שמות של כל מיני אתרים מקודשים, למשל קבר "חוצפית המתורגמן..." בחייי, ראיתי במו עיני ליד צפת .............
יש גם שמות של כל מיני אתרים מקודשים, למשל קבר "חוצפית המתורגמן..." בחייי, ראיתי במו עיני ליד צפת .............