יש לי כמה דברים להגיד על התוכנית...

יש לי כמה דברים להגיד על התוכנית...

אוקיי.. דבר ראשון גרוע!!!!!!! הוא מנסה לחכות את רק בישראל לא הולך!!!! במיוחד אם שמתם לב הוא הביא את זאת שצוחקת בקול (זאת מרק בישראל) אנשים צריכים לעשות עצמוה להחזיר את אורנה בנאי לתוכנית לעשות רק בישראל שוב כי באמת אין עליה... שום תוכנית לא תגיע לרמה שלה.. קוקו לא מצחיק דיי נמאס חשבתי זה נגמר אחרי התוכנית שלו זהו!! הדר לוי אני מת עלייה אבל חרא של תפקיד ולא מצחיק היא צריכה תוכנית משלה !! שלמה באראבא חוצ מכאב ראש לא עזה לי כלום !!! דיי תוכנית מגעילה מזל שהוא לא בערוצ 10 היה הורס עוד יותר תערוץ.. נ.ב אני מקווה שתסכימו איתי שערוצ 10 זה הערוצ הכי טוב בטלויזיה תוכניות לדוגמא: בנות גלימור,ללא עקבות,24!!!,החוליה החלשה (חוזרת עונה חדשה),המורדים,אקזיט,אודטה,החדשות הכי טבות,כל התוכניות של העולם בבוקר מושלמות,המניפולציה (אלוהים חשבתי זאת תוכנית סתומה אבל כמה שהיא טובה איזה מתח הייתי !!!) ערוצ 10 שולט מי איתי ??

yaelik

New member
המניפולציה

מסכימה במאה אחוזים. גם אני בעד ערוץ 10 ואין על "המניפולציה"!!!!

יעלי--ממש בושה!

מה כ"כ יפה בתוכנית המטומטמת חסרת המוסר הזו "המניפולציה"???? איך היית מגיבה אם חד מהמשפחה שלך היה חולה בסרטן או נכנס לחובות איומים......בא לבקש עזרה בתוכנית הזו......מעיפיפ אותו לקיבינימאט....כי חושבים שהוא משקר....ואז הכסף בסוף מחולק (100 אלף ש"ח) לשני סטודנטים שחזרו לא מזמן מהמסיבות מאיביזה...חיים טוב באושר ועושר.......אבל הם היו כאלה שקרנים...שהכסף נשאר אצלם!!! וזה שחייו איומים ושבאמת היה צריך את הכסף....דובר אמת...ובכל זאת...מעיפים אותו לעזאזל. איך היית מרגישה אז??? תתביישי לך. בגלל אנשים כמוך העולם נראה כפי שנראה. בושה לך זה הקונספט של המניפולציה שלך. פתאטית

yaelik

New member
אין בושה

או קיי, קודם כל. האנשים האלה שאתה מדבר איתי עליהם רוצים להגיע לתכנית ולנסות. הם, בניגוד אליך מבינים שמדובר במשחק ובטוטו עם הסיכויים הכי טובים בארץ. אחד לחמש לזכות במאה אלף, מה רע? זה בסך הכל משחק! אף אחד לא מבטיח להם שום דבר חוץ מלהנות ולנסות. וחשוב לזכור שתכנית טלוויזיה היא לא לשכת הסעד!!! קח את החיים בקלות. זה שעשועון פסיכולוגי מעולה. אין סיבה להתבייש. אל תיקח כל תכנית טלוויזיה ללב. זה בסך הכל בידור!! וטוב!

תגידי...את שומעת את מה שאת כותבת?

אז לפחות תקראי את מה שאת כותבת. את מדברת על הנאה????????????????????????????????. בחור שמסובך עד הצוואר בחובות של מיליון שקל (בתוכנית הראשונה) יכול לבוא לתוכנית בשביל הנאה??????????? את חושבת שזו הנאה בשבילו וכייף להיות בטלוויזיה...ולספר לכל עם ישראל כמה הוא אפס ומסובך??? על איזה כייף בדיוק את מדברת?? תתבישי לך. ואת פשוט יושבת בבית הנוח שלך....וכ"כ נהנית מהתוכנית חסרת המוסר הזו. אולי אם אחיך היה חולה בסרטן והיית צריכה 100 אלף ש"ח לניתוח שישפר את חייו.....היית נהנית גם מהתוכנית הזו. פשוט מעוררת רחמים את ועכשיו קל להבין איך המדינה שלנו נראית עם אנשים מסוגך. בושה

PopPy

New member
בואו נפסיק את זה כאן..../images/Emo18.gif

כמו בכל פורום גם כאן כולם מתבקשים לשמור על רמת דיון נאותה. את הדיון הזה תוכלו להמשיך במסרים, אם תרצו.

PopPy

New member
הבעיה היא שהדיון הזה

שהדיון הזה התחיל לגלוש לפסים אישיים, וחבל.

נהפך לאישי?????????????

ומה זה התוכנית "מניפולציה"?????.....זה לא אישי???????? רציתי להראות ליעל....כשזה נהיה "אישי" זה פתאום מקבל נקודת מבט שונה. וכל התוכנית הזו מקבלת משמעות של חוסר מוסר בסיסי! מה אישי כאן?

יש דיון על עצם התוכנית, ויש ירידה

להערות ברמה האישית כמו "פתאטית" ו- "תתביישי לך". צריך איפשהו למתוח את הגבול. אם אתם רוצים לקיים דיון על איכות התוכנית - נפלא, בדיוק בשביל זה נועד הפורום הזה. תוסיפו לזה קללות על התוכנית? אני ואתי נספוג גם את זה. אבל העלבת גולש על רקע כזה זה כבר ממש מוגזם ואני ואתי מבקשים ממך להתמקד בדיון ולא להעליב גולשים.

dean4

New member
"אל תהיה חסה"..

זה משחק פסיכולוגי מעולה. שוב כמו שאמרו לך, ערוץ 10 לא צריך להיות לשכת הסעד. האנשים שבאים לתוכנית מבינים שהם מתמודדים ויש סיכוי שגם אם הם דוברי אמת הם לא יזכו, אז רובם מביאים גם עדויות לצורך שלהם בכסף, אבל זה לא חייב להבטיח להם כלום והם מודעים לכך. על אותו עיקרון כדי שתצא נחרצות נגד כל שעשועון אחר כי זה לא מצחיק שחלק מהמתמודדים שיש להם בעיות יחזרו הביתה בלי כסף. נו באמת, רחמים...

PopPy

New member
דווקא בראבא היה טוב.

חבל רק שהכל היה כל כך מתוסרט, אם הוא היה מתפרע קצת בצורה טבעית זה היה יוצא עוד יותר טוב. אגב, הוא לא "הביא" את 'זאת שצוחקת בקול'. היא בסה"כ מגיעה לצילומים כמו כולנו..

lee ziv

New member
טעות. הצחוק הזה מוקלט והיה כתוב

שהם קנו מהאישה הזאת את הזכויות על הצחוק שלה כדי להשמיע אותו! התכנית לא הייתה בשידור חי, אני הייתי בצילומים ביום רביעי שעבר, וחוץ מזה לא הייתה שם אחת עם הצחוק הזה. היו קטעיםשהם הוסיפו בלי קהל, והצחוק היה מוקלט!!!! חבל... הם הורידו קטעים מצחיקים על פרשת הקלטת הלוהטת ועל אחד שמתגלגל למרחקים... היה מצחיק דווקא בצילומים

PopPy

New member
קנו את הזכויות על הצחוק?../images/Emo6.gif

זה נראה לך הגיוני..? עדי ('הצחקנית') הייתה בצילומים אתמול..

lee ziv

New member
צאי מהסרט- זה מצולם! זה לא חי, אני

הייתי שם בצילומים ביום רביעי

PopPy

New member
בוודאי שזה לא חי.

את היית בצילומים של הפיילוט. אתמול, ביום ראשון אחה"צ צילמו את התוכנית -הראשונה-. אני גם הייתי אתמול בצילומים, וחבל שאת מתעקשת.. היו חלקים שצילומו בפיילוט ושילבו בתוכנית של היום, אבל היו גם הרבה דברים חדשים שצילמו אתמול.

dean4

New member
כמה משלמים לצחקנית?

על צחוקים מתגלגלים מבדיחות עלובות?.. או שאין לה חיים או שלקחו על חייה זכויות יוצרים. היא יכולה לבקש קצבת גמלאות מההפקה של ערוץ 2.

אני יודע כמה משלמים לה....

אני הייתי בא תמיד לתוכניות של רק בישראל ז"ל. הייתי מכיר את מתאמי הקהל שם........ואני יודע ששילמו לה. קוראים לה יפעת. והמצחיק הוא שהשבוע הייתי בתוכנית של אדיר מילר...בהרצליה. וראיתי את אחד מהמתאמי קהל שם באולפן.....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רציתי לשאול אותו מה הוא עושה שם...כי אני יודע שהוא לא מתאם קהל יותר.(כי זה שאחראי על הקהל קוראים ליאור.) אבל התביישתי...חחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל מצחיק שהעולם הוא כ"כ קטן...:) :) ושאתה פוגש אנשים שלא חשבת שתפגוש אי פעם שוב..) מישהו אולי בכל זאת יכול לנדב לי פרטים?..

למעלה