יש לי כמה דברים להגיד על התוכנית...

yaelik

New member
הבנתי

אז אתה מאלה שהולכים לאולפנים וחושבים שהם מבינים טלוויזיה...

Human Nature

New member
דווקא ראיתי שבקּשו ממנה כמה פעמים

להנמיך את הווליום של הצחוק שלה. אני יודע שבקּשו את זה ממנה ב"ארץ נהדרת".

dean4

New member
תוכנית פיילוט:

תוכנית הדגמה שמפיקים לסדרת תוכניות שאולי תעלה בהתאם להצלחת התוכנית פיילוט. בתוכנית פיילוט בעצם מפיקים תוכנית שלא תעלה לשידור בה רואים איך מתפקדים המגישים, אם הרעיון של התוכנית עובד, איך התפאורה נראת, בעצם תוכנית פיילוט היא כמו חזרה גנרלית, רק שפה מחליטים אם בהתאם להצלחתה להמשיך את הפקת התוכנית או לגנוז.

זה לא מדוייק.

הרבה פעמים מצלמים פיילוטים לא בתפאורה ה"אמיתית" שמשתמשים (ע"ע ציקלורמה עם כמה סופטים בצבע כלשהו שמכוונים עליה), הפורמט לפעמים משתנה קצת (לדוגמה- הפיילוט הראשון של ארץ נהדרת היה בכלל בפורמט שונה לגמרי). פיילוטים לא לשידור לפעמים גם מצולמים ללא פתיח, קרדיטים וגרפיקה זמנית. ניר.

וגם לא מדויייק.

יש פיילוטים שלפעמים גם משודרים...במידה והם היו טובים. ישנן תוכניות שמלכתחילה מצלמים פיילוט בידיעה שזה אולי ישודר כשהעונה תתחיל.....במידה והפיילוט היה נראה טוב.

את המילה "לפעמים" ראית?

ובדרך כלל בארצנו הקטנה לא משדרים פיילוטים (של תוכניות מקור). ניר.

dean4

New member
וגם זה לא מדוייק... ../images/Emo8.gif

ישנם פיילוטים שמוקלטים למקרים בהם יזדקקו באופן דחוף לפרק נוסף בתוכנית. לדוגמא cnn עושה פיילוטים על תולדות חייהם של אנשים חיים למקרה שבו אותו האדם ימות ואז יהיה לה ישר משהו להעלות.

זה כבר לא בדיוק פיילוט...

פיילוט זה תוכנית נסיון. נקודה. זו ההגדרה. לא רק בטלוויזיה- פיילוט זה נסיון. להכין תוכנית מראש, זה לא פיילוט. ניר.

lee ziv

New member
לא הייתי בפיילוט וחבל שאת מתעקשת

כי אני בקשר עם ההפקה, אז אני יודעת קצת יותר טוב על מה אני מדברת. את הפיילוט צילמו (גם שם הייתי) לפני כ-3 שבועות) אז חבל שאת מתעקשת...

lee ziv

New member
וגם הורידו את "המירוץ לסטירה" שהיה

די מבדר.. וגם המרוץ לסתימה של האינסטלטורים

לוּבּה

New member
מי אמר שהורידו?!

את היית ב*פיילוט*. אולי זה ישודר באחד מהפרקים הבאים

lee ziv

New member
לא הייתי בפיילוט. הייתי גם בפיילוט

וגם בצילומי הפרק הראשון. לכבוד הבכורה הביאו לנו יין ועוגיות. אני בקשר עם ההפקה, את רוצה להתווכח על זה?!

לוּבּה

New member
באמת לא הביאו את זאת שצוחקת בקול.

היא פשוט באה לצילומים. אתה באמת חושבת שעשו אודישנים לאנשים צוחקים ועכשיו משלמים לה על זה שהיא תצחק? כמה דברים: 1.לא משלמים לה על זה[ובאמת חבל
] 2.היא כותבת פה בתפוז, אתה יכול לשאול אותה:p 3.אני נגעתי בה פעם1!!!!!11111

liav89

New member
התייחסות לדבריך

התוכנית בסדר גמור ואפילו יוץתר טובה ומצחיקה מ"רק בישראל" וחוץ מזה מה הקשר עכשיו לערוץ 10?!?

למעלה