יש לי כמה שאלות חשובות

irashady

New member
יש לי כמה שאלות חשובות

אמממ נכון שיש לי עוד חודש אבל אני מכינה רשימה של דברים שאני צריכה לקחת... וקראתי דברים שכתבו פה... ויש לי שאלה.. כמה תיקים לקחתם? ומה בדיוק לוקחים בתיק הקטן? כמה אפשר להעמיס בו? יש הגבלה? זה גודל תיק גב רגיל? (התיק שלוקחים למטוס) ואיך היה היום של הטיסה שלכם? הצלחתם להירדם לפני? איך התכוננתם? התרגשתם? שקלתם לא לצאת בגלל פחד? איך היה היום הזה בשבילכם? מתי נרגעתם? סליחה על כל השאלות...אבל חשוב לי לדעת (וואי כמה סימניי שאלה!!)

אביושש

New member
תשובות:

אני לקחתי מזוודה גדולה( עם כל הבגדים והחטיפים והכל) ותיק גב... אממ כדאי לקחת בתיק הקטן(התיק שלוקחים למטוס)דיסקמן/אייפוד/MP3 קצת חטיפים, חבילת מסטיקים,מצלמה, מסרטה(אם יש) אממ..מחברת/יומן ועטים, ספר או סתם חוברת תשחצים....וזהו לפי דעתי.. אממ יש הגבלהה בקשר לתיקים אבל רוב הסיכויים שלא תעברי אותו.. בקשר להתרגשות... זה מאד תלוי יש כאלה שמתרגשים יש כאלה שלא... יש כאלה שזאת הטיסה הראשונה שלהם ובגלל זה הם מאד לחוצים ויש כאלה שלאא.. אני לא הצלחתי להרדם ומאד התרגשתי אבל בכלל לא עלה בדעתי לא לצאת בגלל פחד... אממ מה עוד? נרגעתי ברגע שהגעתי לשדה.. אממ זהוו.. טיסה נעימההה..המוןן בהצלחה, מסע מוצלח ותחזרי עם המוןן חוויותת.. =]

•BluEyeS•

New member
../images/Emo13.gif

לקחתי מזוודה לבגדים ועוד תיק גדול לכל מיני שטויות (אוכל למשל חחח, דברי רחצה, נעליים וכו'...) ותיק גב שעליתי איתו למטוס, היה בו אוכל לאותו יום, מצלמה, דיסקמן, שכבות נוספות (הבדל ענקי במזג אויר מפה לשם, נסעתי באוקטובר)... אממ מה עוד? אה! ערכת העזרה הראשונה שלי חחח אקמולים ופלסטרים
היום של הטיסה היה מאוד לא רגוע, כי עוד עשיתי הרבה קניות של הרגע האחרון (לא מומלץ). ישנתי שעתיים מ-10 עד 12, וב-1 וחצי יצאנו לבצפר ומשם לשדה תעופה (בלילה! חח). ובטח שהתרגשתי! =]

irashady

New member
חחחחח

אני קניות של הרגע האחרון בטח יעשה שבועיים לפני... אני נורא מאורגנת בדברים האלה... לקחת הרבה בגדים?? ואיזה בגדים מומלץ לקחת?

•BluEyeS•

New member
תשובות =]

לקחתי 4 ג'ינסים ליומיום (מיחזור
) ועוד שניים יותר חגיגים כשהתחשק לי להיות חגיגית =] 8 חולצות ל-8 ימים... וכמובן כפפות, מעיל, צעיף, כובע צמר גטקס\גרביונים וזה... (אני לא יודעת כמה קר יהיה בספטמבר... באוקטובר היה מאודדד קר סה"כ לא לקחתי כל כך הרבה הייתה לי מזוודה קטנה חחח ושכחתי להמליץ על החגורת בטן ששמים מתחת לבגדים ושם שומרים על הכסף, כרטיסי טיסה והדרכון. טוב שלא בדקתי את זה מיליוןןן פעם ביום! אני ילדה לחוצה

irashady

New member
אממממ

טרנינגים לא לקחת? כעיקרון מה שאמרת זה מה שתכננתי לקחת.. רק בנוסף גם טרנינגים... לישון בהם... ללילה במלון וכו'... ואני רוצה לקחת תיק צד... כי לא נוח לי שמשהו יושב לי על הבטן... יורד למותניים כי אין לזה במה לתפוס בדיוק... אני מעדיפה תיק צד שלא יציק עד כדיי כך... ותודה!

•BluEyeS•

New member
אהה

אם את רוצה לישון עם טרנינגים אז תביאי חחח =] ואני בכל זאת ממליצה על החגורת בטן כי אחרי כמה זמן פשוט מתרגלים אליה לגמרי והיא אשכרה נעשית חלק ממך! אמנם כדי להוציא זלוטי כדי להיכנס לשירותים הייתי צכה להוריד את המעיל ולחפור מתחת 4 שכבות, אבל זה בסדר, מסתדרים =] ואת לא יכולה להיות לגמרי בטוחה עם תיק צד כי יש הרבה כייסים בפולין... כנ"ל לגבי שמירת הכסף ושאר הדברים בתיק

irashady

New member
איזה באסה...

אני אצטרך לחשוב על משהו יותר נוח ושלא יראו אותו...

Princess Petel

New member
בקשר לחגורת בטן...

זה לא ממש מציק בתוך המכנסיים?? אני נוסעת עוד 20 יום וזה ממש מטריד אותי שאני לא אסתדר עם זה.. לשבת עם זה באוטובוס כל הזמן.. יש איזה פיתרון אחר לשמור את הכסף והכרטיסי טיסה? ואם נגיד אני בחנות ואני רוצה להוציא פתאום כסף אני אצטרך להוריד את המכנסיים בשביל זה? כאילו :\ בעעע אני לא מבינה בזה כ"כ.. תמיד נסעתי עם ההורים שלי לחו"ל וזה היה עליהם, אבל הפעם זה לא איתם..

brt1

New member
לא!

זה ממש לא מציק מתרגלים אני הלכתי עם זה ולא מרגישים את זה. בקשר לכסף בחנות תקחי ארנק בלי הרבה כסף ותשמי אותו בתיק וכל פעם שאת מגיעה למקום שיש בו שירותים את יכולה ללכת ולהוציא לך קצת כסף אבל לא הרבה זו ההמלצה.

brt1

New member
אבל רק מתחת לבגדים

כדי שלא יוכלו לגנוב את זה ויש הרבה כייסים בפולין

אביושש

New member
למה שמישו יכייסס פואצ'

זה לא תיק שאי אפשר לשים לב שמסכייסים אותך.. זה פואצ' זה צמוד אליך זה מתחת לעיניים שלך.. ודוקאא בפולין אין יותר כייסים מבישראלל אולי בעיר העתיקה זה מסוכן...

brt1

New member
תאמיני לי..

שיש מלא כייסים בכל מקום בפולין והם כל כך מנוסים שאפילו לא תרגישי בפעולה שלהם לכן עדיף לא להתסכן וללכת עם המסכמים ורוב הכסף בחוגרה מתחת לבגדים. בתור אחת שהיייתה בחו"ל כמה פעמים יצא לי לראות כיוס של בן אדם באמצע הרוב פשוט הוא יצא מהרכב כי שני גנבים נכנסו ברכב שלו אז שהוא יצא לדבר עם אחד מהם יצא הגנב השני נכנס לרכב וגנב לו תיק עם מסמכים אז אם זה קורה יכולים גם לגנוב לך פאו'צ בלי שתשמי לב

למעלה