יש לי כמה שאלות חשובות

maayana17

New member
ינסה לעזור טיפה..

מזוודה אחת..בגודל בינוני-היינו צריכים להגיע עד משקל 21 עברתי את המשקל וסתם זיון מוח לא אמרו לי כלום. תיק קטן אני לקחתי (תיק בית ספר כזה גנספורט )-קצת חטיפים ודברים,דיסקמן ,מצלמה,כרטיסי טיסה,פלאפון,כסף לדיוטי פרי ,שתיה,וכפפות וכאלה לרגע שננחת בפולין. את יכולה להעמיס בתיק הקטן כמה שבא לך אין הגבלה יש הגבלה במזוודה וזה חרטה לא שמים לב. יום של הטיסה היה התלהבות חבל על הזמן לא ישנתי כל הלילה מהתלהבותתת כל החברים שנוסעים ושלא נוסעים נפגשנו בשכונה הביאו לנו מכתבים וזה חיבוקים נשיקות ואז הטיסה הייתה ב8 אמרו לנו ב-4 להיות בשדה תעופה יצאתי ב-3 וחצי ולא הלכתי לישון..התרגשתי לא הצלחתי.. לרגע לא הייתה לי תחושה של לא לצאת..חיכיתי לזה מאוד..ואני לא מתחרטת עד היום.

irashady

New member
21 קילו?

נראה לי שרק המזוודה שוקלת חצי מזה... ואני זוכרת שבגדנ"ע הקיטבק שלי שקל 10 קילו נראה לי.. חחח רציתי לראות כמה שוקל הדבר הזה שאני סוחבת על הגב... ובדיוטי פרי קנית דברים והשארת שם? או שלקחת איתך? ואם השארת - לקח הרבה זמן לקחת את זה כשחזרת? ואני בטוח לא יצליח לישון... אני לא מצליחה להירדם לפני דברים קטנים... אז לפני טיסה לפולין?! נראה לי שביום של הטיסה אני אלך להתאמן בחדר כושר לאיזה חצי יום כדי להיות גמורה מעייפות ואז אולי אני ארדם... הטיסה שלי ב- 6 בבוקר... ב-7.9 עוד חודש ויום בטח ניפגש בבצפר ב-12-1 היה לכם הרבה זמן בדיוטי פרי?

maayana17

New member
עונה שוב ../images/Emo13.gif

זה יעבור את המשקל..אבל אל תייחסי לזה חשיבות.. בדיוטי פרי קניתי דברים והשארתי שם את מקבלת קבלה ובחזרה לארץ לוקחת את הדברים.. לקח בדיוק שתי דקות לקחת את זה.. והיה מספיייק זמן בדיוטי פרי משו בסביבות השעתיים נראה לי..

ה י י ל ה

New member
בכמו שכבר אמרו לך............

לקחתי מזוודה לכל הבגדים, ממתקים וכל היוצא בזאת, למטוס לקחתי תיג גב עם קצת ממתקים, מחברת כתיבה, עטים, מצלמה, וסתם שטויות. בנוסף לזה לקחתי גם תיק צד קטן לדרכון, לכרטיס טיסה, ולכסף שלא יאבד (רצוי מאד שגם את תקחי תיק כזה) וזהו. בקשר להתרגשות של היום לפני, אני לא ישנתי בכלל, כלומר מאד התרגשתי כי זו הייתה הטיזסה הראשונה שלי ובכלל גם התרגשתי בגלל המסע.

irashady

New member
טוב שהזכרת לי... רציתי לשאול

אם אפשר לקחת גם תיק צד וגם תיק גב... כי אני רוצה לקחת תיק צד בנוסף לכסף ודברים כאלה... או שהכנס אותו לתוך התיק הגדול? וגם אצלי זאת טיסה ראשונה... אמרו לי שהאוזניים יכאבו לי איזה חצי שעה מהזמן של ההמראה... זה באמת נכון? מה אפשר לעשות נגד זה? אטמי אוזניים?

ה י י ל ה

New member
תשובה.........

בקשר לתיק צד, את יכולה להכניס אותו לתיק גב אם את חוששת שיעשו לך איתו בעיות אבל לא נראה לי שזה יקרה. בקשר לאוזניים, בדרך כלל יש לחץ בזמן באוזניים כשעולים או יורדים בגובה, בשביל לפתור את זה כדי לך להביא מסתיקים וללעוס אותם במשך הטיסה (אני יודעת שזה נשמע מצחיק אבל זה מאד עוזר)

irashady

New member
חחח באמת??

אני מכורה למסטיקים נראה לי שחצי מהתיק יהיה רק מסטיקים

brt1

New member
אז ככה:

למה הכוונה תיק צד? למטוס מותר לעלות עם תיק גב אחד כל היתר הולך למטען. תראי לי כאבו האוזניים אבל יש לי טיפ שעובד לעיסת מסטיק(אבל רצוי ללעוס ב"פה פתוח" מה שנקרא כדי שיכנס אויר לפה) כן כן זה עובד ותכל'ס הכאב זה לא בדיוק כאב זה יותר לחץ באוזניים והרגשה של ירידה בשמיעה וברגע שהמטוס מתישר זה עובר. טיסה נעימה!

lihi r

New member
אני....

לקחתי מזוודה שבה שמתי את הבגדים, כלי רחצה , ממתקים וכל מה שצריך למטוס עליתי עם תיק גב שאיתו גם הלכתי כל המסע ובו שמתי קצת חטיפים, מים, דיסקמן, מצלמה וגם לקחתי עוד תיק ש השארתי כל הזמן באוטובוס ששמתי בו מעיל ובגדים להחלפה אבל את לא צריכה את זה כי את נסעת בזמן שעוד אין גשם- אני חושבת ביום שלפני הטיסה הלכתי לבית ספר- נסעתי באוקטובר- והייתי לנו פגישה של המשלחת עם הפסיכולוגית תאמת שלא ממש הייתי לחוצה ואפילו הצלחתי לישון בלילה את ה-3 שעות של לפני הטיסה אבל התחלתי להילחץ שהגענו לשדה התעופה ונרגעתי אחרי שנכנסנו למטוס

Lp Fairy

New member
נמנמ

אני לקחתי 2 תיקים..יענו מזוודה ותיק גב.. אממ בתיק גב את לוקחת את כול הדברים שתצטרכי לאותו יום..אמר לנו להכניס לשם גם קצת אוכל למקרה והמזוודה לא תגיע בזמן אז שיהיה לך.. אמממ למזוודה עד 21 ק"ג ותיק גב 7 ק"ג אם אני לא טועה.. אמממ כן תיק גב כמו בית ספר.. אמממ היום של הטיסה שלי היה הכי מבולגן שיכול להיות כי כבר חברות שלי באו אליי עם כול המכתבי טיסה..והכול..ואני החלטתי שאני לא רוצה לטוס (וכול זה שלוש שעות לפני שאנחנו מוסרים את המזוודות כי אצלנו בבית ספר מסרנו את המזוודות והיו בודקים אותן בבית ספר ושעתיים אחר כך היינו צריכים לחזור ולטוס לפולין..) בכול מקרה אמרי שאני לא טסה ולא משנה מה תעשו או תגידו.. אמא שלי וחברות שלי התחילו לארוז לי את כול הדברים..ניסיתי לישון קצת אחרי שמסרנו את המזוודות כי ב1 הייתי צריכה להיות בבית ספר...לא הצלחתי כמובן.. לא רציתי לטוס גם בגלל שאני דיי רגישה וגם בגלל שקשה לי להיפרד מהבית בטיולים שנתיים אז בפולין?? אחרי שעה וחצי שהייתי על המטוס נרגעתי..גם בדיוטי פרי התחלתי לבכות שאני רוצה הביתה.. אבל זה עבר והיה לי מסע מלא משמעויות ואני לא מצטערת שטסתי...

irashady

New member
אני שמחה שהצלחת

להתגבר על החששות שלך וטסת... אני חושבת שגם אצלנו יבדקו ככה את המזוודות... כי הרכז שלי... האחראי על המשלחת אמר לנו שיגיעו אנשי ביטחון שיבדקו את המזוודות שלנו כדי לקצר את הבדיקות בשדה תעופה כמה זמן היה לכם בדיוטי פרי? באיזה שעה הייתה הטיסה?

Lp Fairy

New member
[=

חחח שמחה שאת שמחה..[= תכלס זה הכי טוב.. הממ ת'אמת לא היה לנו הרבה זמן...אין לי מושג למה..היינו שם משו כמו חצי שעה 45 דקות גג..לפחות ככה אני הרגשתי..הטיסה הייתה ב..המממ 3 נראה לי...

mayamoreno2001

New member
טוב ככה

אני לקחתי שני תיקים אחד גדול עם בגדים ותיק גב (בנוסף נתנו לנו לקחת ארגז לא גדול עם אוכל שלא יכלל במשקל של המזווה) בתיק גב לוקחים אוכל ליום הראשון ודברים שאת צריכה כמו צעיף כפפות כובע ושטויות שאת אוהבת.. בתיק הקטן היינו צריכים להעמיס עד 15 קילו אם אני זוכרת נכון ובגדול 30 נראה לי.. היום טיסה שלנו היה דיי נחמד תאמת באותו יום בבוקר הגענו לבצפר להיפרד מאנשים ולקבל חולצות משלחת וכאלו. ואז הביתה הגעתי אני באיזה שעה 3 אחרי שקניתי את האוכל.. סידרתי הכל ואז תאמת ישבתי בפורום איזה 3 שעות במטרה להעביר תזמן שיש לי כלומר עד 12 בלילה. נירדמתי ככה ב-7 וקמתי ב-11 היתקלחתי ונסענו להביא חבר שלי שגם נסע איתי.. היתרגשתי זו לא מילה לא הייתי שקטה יום שלם אבל אף פעם לא היתחרטתי מתוך פחד לא לנסוע. אני חושבת שנרגעתי ביום שאחרי שהגענו למלון וקיבלתי פקס ראשון מאמא שלי.. זה באמת היה רגע ממש שכבר הייתי רגוע (בכיתי מן הסתם) אבל נרגעתי.. זהו.. אהה ובעיקרון היום הראשון דיי קליל (מן הסתם לא יקחו אותך על היום הראשון למחנות השמדה או ריכוז זה מצריך הכנה)... ושיהיה לך מסע מוצלח..

irashady

New member
תודה רבה!!

תגידי לקחת איתך פלאפון? כי המליצו לנו לא לקחת... ונוכל לדבר עם ההורים מהמלון... אני בהתלבטות... גם אם אני אקח הוא יהיה על שקט כל הזמן עד לערב...

ה י י ל ה

New member
כדי לך לקחת לכל מקרה...........

ותבקשי שיתקשרו אלייך בשעות הערב, כמובן שיש אפשרות לדבר מהמלון אבל נראה לי שיתפסו את הטלפון הרבה אנשים.

mayamoreno2001

New member
בעיניין הפלאפון

לקחתי אותו בעיקרון הוא שימש לי רק להודעות כי שיחות מהפלאפון יקרות מאוד מאוד... רוב הילדים קנו להם כרטיסי דיבור שאפשר להיתקשר איתם (זה סיסמא) מכול מקום מחדר מלון וטלפון ציבורי.. אני ביקשתי מההורים שיקשרו למלון ויתנו תמספר חדר שלי וככה דיברתי איתם מהחדר.. אין שום בעיה של כולם משתמשים בטלפון... עוד אמצעי תקשורת הוא כמובן הפקס.. זה דבר מאוד נחמד לקבל אחרי יום ארוך... פשוט לפני המסע מקבלים תאריך מדוייקים של הזמן במלון כאילו באיזה תאריכים עוברים מלון בדף צריך להיות את המספר טלפון של המלון ואת מספר הפקס שלו.. אין דבר יותר נחמד מזה....

irashady

New member
אהה הבנתי...

אז הפלא דיי מיותר... גם נחמד קצת להתנתק בלעדיו...

למעלה