יש לי כמה שאלות?

tamar117

New member
יש לי כמה שאלות?

טוב נאי התמכרתי לסדרה בשנה האחרונה כלומר רק לעונות האחרונות השלמתי המון בyoutube. ויש לי כמה שאלות כללית שכנראה לא הבנתי.. גודי התחתנה? למה היא נפרדה מלוק? ולמה פיונה ואלכס התגרשו?

tamar117

New member
עוד שאלות!

איך סטיבי הגיעה לדרוברס ראן? איך אלכס וקלייר התאהבו?

עוד תשובות

איך סטיבי הגיעה לדרוברס ראן? היא עברה במקום והיא פגשה את קלייר שהייתה חברה ותיקה שלה ואחרי שקלייר מתה היא החליטה להשאר שם. איך אלכס וקלייר התאהבו? הם היו החברים הכי הכי הכי טובים והוא היה כמו אבא לשרלוט . והם היו במלבורן ביחד כי אלכס הלך לחפש את אבא שלו וקלייר באה איתו. ואז הם הבינו שהם מאוהבים. אגב הפרקים האלה שהם במלבורן לדעתי הם הפרקים פשוט מהממים

tamar117

New member
עוד שאלה אחרונה..

איזה עונה ופרקים אלכס וקלייר במלבורן?

עונה שלישית

לגבי פרקים אני לא זוכרת, אבל באתר הרשמי של בנות מקלאוד יש תקצירים של כל הפרקים.

יש לי כמה תשובות

גודי התחתנה? אז ככה, היא כמעט התחתנה פעם אחת עם רוברטו אבל היא ברחה לו. ובפקר האחרון שלה בסדרה היא מחליפה טבעות עם מאט. אחרי שהוא הציע לה נישואין. למה היא נפרדה מלוק? בעיקרון כי לוק הלך לכלא
ולמה פיונה ואלכס התגרשו? כי אלכלס גילה שהיא משקרת לו ,ושהיא לא בהריון ולא תוכל להיות בהריון.

MissPop

New member
אבל לדעתי

אחרי שהוא גילה שהיא משקרת לו הם המשיכו להיות נשואים וניסו קצת עד שאלכס הבין שהוא מאוהב בסטיבי וסטיבי ביקשה ממנו שיזרז את הגירושים, לא?

אני אבדוק את זה ..

נראה לי שסטיבי רק זירזה את זה מצדו ,ופיונה רק הלכה והתחרפנה מזה

אז ככה...

בזמן שאלכס היה נשוי לפיונה, הוא הבין שהאישה שאיתה הוא באמת רוצה להיות זה סטיבי. פיונה ידעה שמשהו הולך בין אלכס וסטיבי, ולכן היא ביימה הריון. למרות שהיא ידעה עוד לפני החתונה שבעקבות בעייה רפואית היא לא תוכל להיכנס בכלל להריון. היא נלחצה מכך שאולי אלכס לא ירצה אותה והיא שיקרה לו. כשאלכס גילה שהיא ביימה הריון הוא מאוד כעס, והחליט לפרק את החבילה. בלי שום קשר לסטיבי, כי בנתיים בעקבות אי-הבנות הולכות וחוזרות, היחסים בין אלכס לסטיבי התקררו, והם חזרו להיות חברים טובים.

וואלה אני צריכה רענון לזיכרון שלי

בזמן שפיונה רוצה לתבוע מאלכס חלקים מקילארני (שהיא שוברת את השולחן למשל). אלכס וסטיבי מדברים אחד עם השניה או לא ? כי משום מה זכור לי שהם לא מדברים באותה תקופה כי אלכס גילה שסטיבי ידעה שפיונה לא בהריון והוא רתח עליה שהיא שיקרה לו .

n o g a m o o n

New member
או-טו-טו תדעי ../images/Emo13.gif

עכשיו מתחילים הפרקים שלא אהבתי במיוחד בעיקר בגלל פיונה ואחריה הביאו את אשלי המעצבנת. בין לבין התפתח לו הרומן של אלכס וסטיבי. אז עוד קצת לסבול עד שנגיע לפרק המדליק של הצעת הנישואין

נכון

אלכס אכן כעס על סטיבי בגלל שהיא לא סיפרה לו. והיחסים בניהם באמת התקררו, וכל האהבה הפכה קצת לשנאה. חוץ מזה, את זוכרת את הפרק שבו אלכס הלך לבית החולים להיות עם פיונה, והוא חשב כל הדרך על סטיבי, והוא מיהר להיות איתה, אלא שסטיבי שהבינה שכנראה אלכס קשור לפיונה, והזמינה גבר אחר לבלות איתה, ואלכס ראה את זה. איזה רגע עצוב זה היה, נכון?

אהה הגבר מהפאב

שבסוף לא קרה איתו כלום כי היא הבינה שהיא אוהבת את אלכס!! והוא ראה אותו נותן לה נשיקת לילה טוב וחשב שמשהו קרה. והיה משהו גם עם הודעה במשיבון נכון? אני מרגישה כאילו הכל סלט גדול אצלי בראש

כן

שסטיבי עולה במדרגות בוכה או ממש עצובה ואלכס בדיוק השאיר לה הודעה במזכירה אבל היא לא שמעה את ההודעה . ורואים את האור מהבהב במזכירה. זה כל מה שאני זוכרת

אם זכרוני אינו בוגד בי

באותו פרק היא ואלכס רבו, כנראה בגלל שהוא הבטיח לה שהוא נפרד מפיונה ולא עמד בהבטחתו. בפרק הנידון הוא התקשר אליה, והשתפך באהבתו, אבל סטיבי כבר התייאשה ממנו ומהאבה שלו והיא הייתה עצובה ומדוכאת, ופספסה את השיחה החשובה של אלכס. נראה לי שזה היה העניין, נכון?

ממש לא

כמו שאמה מיסי למעלה, אלכס כעס מאוד אך היה מאוהב בפיונה ואמר לה שהוא מתכוון לעשות הכל כדי שהנישואים יצליחו ואף עמד לצידה וגרש את סנדרה באיום ומבט של רצח בעיניים, אלא יהיה לה טוב אם היא שוב תציק לאשתו. במקביל ההסתה נגד פיונה היתה נוראית ולא היה לה כל סיכוי בנוסף לעובדה שהיא בחורה חלשת אופי ולכן העובדה שבדרוברס לא קיבלו אותה והקנאה והחשש לאבד את אלכס רק גרמו להם להתרחק אחד מהשני, בעצם לא היה כל סיכוי לנישואים במצב שנוצר. סטיבי מצידה דיי הפריעה לנישואים ב"צדקנות" צבועה כי הרי על סטיבי ניתן לומר הכל אך לא שהיא ישרה או בחורה תמימה, ולכן כשהנישואים נגמרו כותבי העלילה הבינו שסטיבי מצטיירת כהורסת משפחות אז החליטו שלמרות הגרושים, יהיה ריחוק בין השניים בכדי "להוכיח" שהגרושים לא קרו בגללה....אך מי יקנה את זה באמת??? דבר מסוים שדיי חרה לי בסדרה הוא ההתלכדות הלכאורה יפה של בנות דרוברס אך במקביל כל מיש אינו חבר ותיק או עם קשר דם, הצטייר כאחד מהרעים, ולא נתנו לו כל סיכוי להתערות איתם. והדוגמה החזקה ביותר לכך היא שבין סטיבי לטס לכרואה היתה חברות מדהימה ואילו בינה ובים ג'ודי היה קשר מאוד רופף, ובתוך מספר שבועות מצומצם כשמתגלה האמת וקשר הדם ביניהן פתאום נוצר קשר מדהים בין טס לג'ודי וסטיבי עוברת להעדפה שניה? זוכרות את רגע הפרידה מטס בו היא נותת לג'ודי את השרשרת ואומרת לה שהן משפחה ולסטיבי בקושי "שלום"???

למעלה