יש לי כמה שאלות?

לפיונה באמת לא היה צ'אנס, אף אחת לא ניסתה לתת

לה צ'אנס, בתכלס היא השתדלה מאוד להכנס למשפחה, היא ניסתה לעבוד עם הבנות ולא ממש הלך לה. מלכתחילה לא היה לה סיכוי להצליח בקשר עם אלכס כפי שהמקורית כותבת....היא היתה בחורה עדינה וחלשת אופי ואתמול היה פרק שממש ריחמתי עליה,...היא שאלה את אלכס היכן היה והוא ענה לה די בקושי, היא הציעה לו ארוחה ולא ממש רצה כי טען שאכל ואחרי זה שוב ניסתה להציע לו ארוחת בוקר נחמדה והוא עשה ממש טובה שנענה בחיוב....ריחמתי עליה כי רואים שהיא משתדלת ורוצה את הגבר שלה , לא היה לה סיכוי כי סטיבי די הפריעה בקשר ....מתי סטיבי הבינה שהיא אוהבת את אלכס? כשפיונה הופיעה, תקנו אותי אם אני טועה, אבל הלוווו איפה היית לפני סטיבי? בקיצור סטיבי אכן בעייתית, היא דמות לא ממש יציבה גם בחרה עד כה את הגברים שלה לא בצורה חיובית אבל לכל אחד מגיעה הזדמנות שניה הלא כך? וסטיבי השתדלה להשתנות ולהיות בסדר.

N B I

New member
לא מדוייק

המשיכה של סטיבי לאלכס התחילה הרבה לפני, מה שגרם לה לא לחשוף את זה זה"כל פעם שאני עם בחור זה זיקוקים, עם אלכס זה לא ככה" עוד סימני דרך בולטים שהודיעו לנו מזמן מזמן שהיא דלוקה עליו:היום לפני החתונה של טס וניק, אלכס וסטיבי התנשקו והיא היתה בהלם מעצמה. היא ניסתה לספר לו כשהיא הצילה אותו מהשריפה בצריף (אחרי שהוא התנשק עם סנדרה |מקיא|) אבל הוא ברח משם מהר, ואפילו לא אמר תודה. שהיא החליטה סוף סוף שהיא מאוהבת בו (כשהיא דיברה עם טס ליד האמבטיה הזו..) וחשפה את זה היא רצה לספר לאלכס, ופיספסה את המועד. לפי דעתי פיונה רק הוכיחה לה כמה היא (סטיבי) צריכה להיות עם אלכס, כלומר הניגוד בין פיונה (והצפייה בחוסר התקשורת הממשי בין אלכס ופיונה :"אני רוצה שזה יצליח!""גם אני!" ~חיבוק~ ...כעבור שעה: "אני רוצה שזה יצליח!" "אבל זה לא!" "כן זה כן!" "טוב זה כן!" ~חיבוק~) העירונית לבינה הראתה לה שאלכס פשוט צריך בחורה כמוהה. להזכיר גם שאלכס הוא זה שהתנהג כמו מושי מושי בהקשר של סטיבי, והוא דווקא עמדה בכל הסיפור הזה בגבורה. אבל הוא היה "בואי נדבר בואי נדבר!" כאילו לא היה אכפת לו שהוא נשוי.

בכלל לא

אלו הם סתם משפטחם שאמורים להשאיר את דלתות העלילה פתוחות. לעומת משפטים קלילים אלו ניתן למצוא את הגבר עימו סטיבי אמורה היתה לברוח ולהקים משפחה , כביכול מאוהבת בו עד מעל לראש ומה? כלום לא קרה. בהחלט הג'ינג'ית צודקת, סטיבי נזכרה באלכס אחרי שהיה נשוי.

N B I

New member
את טועה

ההכרזה על זה שהיא מאוהבת בו התרחשה עם טס. את זוכרת את הקטע שהיא אמרה לה שהיא מאוהבת באלכס ואז טס אמרה לה ללכת להגיד לו? ואז היא, טס, קייט וג'ודי נפגשו עם אלכס ופיונה בדיוק כשהם חזרו מהעיר ("הו, אתן השכנות! אלכס סיפר לי כל כך הרבה עליכן!"). כשאלכס יצא מהאוטו סטיבי קפצה עליו ובאה להגיד לו שהיא אוהבת אותו ואז פיונה יצאה, וכשאלכס הודיע מי היא בדיוק אז לסטיבי נמחק החיוך וטס ישר החליפה איתה מבטים מלאי משמעות- מבטים מלאי משמעות יכולים להתרחש רק כשיש משמעות, טס ידעה שסטיבי מאוהבת באלכס, כי גם סטיבי ידעה את זה. כך שבפעול ההבנה שהיא מאוהבת בו וחזרתו מאורס למחוז, קרו בסמיכות. אבל מה שהגיע קודם היתה ההבנה. כמו כן האירוע הממשי שחיזק את ההבנה של סטיבי היתה ההעלמות של אלכס, שלא יצר איתם קשר במשך שלושה ימים והיא מאוד דאגה- מתוך הדאגה שלה היא הבינה שהיא מאוהבת בו. אך עם זאת, חרא של טיימינג.

למעלה