יש לי כמה שאלות....
1. איך זה ש- ON THE ROCK מוהל פחות מכמה קוביות קרח? הרי יש יותר... 2. למה טקילה מיישנים כל כך קצת זמן, ביחס לשאר המשקאות שעוברים זיקוק דודי? 3. למה אפרטיפי "מריר" ו"אניס" נחשבים אפרטיף, אם הם מכילים אחוזי אלכוהול גבוהים? 4. כאשר מסננים בירה, במה היא מסוננת? 5. איך זה שמגישים פיג'לינג באולדפאשן ולא בשאט? 6. איך זה שמגישים שרטרז בשאט ולא בסניפטר? 7. סוואר, טוב עם שנאפסים, וויסקי ו-וודקה למיניהם, מדוע לא גם עם שמנת? 8. מדוע לא אוכל לשים פרנג'ליקו עם סוואר? 9. איך זה שיש קוקטייל, שרשום שהקוניאק בו, מהווה את ה"בסיס", אך בפועל הוא מכיל רק 1 OZ לעומת 1.5 OZ של וודקה?
1. איך זה ש- ON THE ROCK מוהל פחות מכמה קוביות קרח? הרי יש יותר... 2. למה טקילה מיישנים כל כך קצת זמן, ביחס לשאר המשקאות שעוברים זיקוק דודי? 3. למה אפרטיפי "מריר" ו"אניס" נחשבים אפרטיף, אם הם מכילים אחוזי אלכוהול גבוהים? 4. כאשר מסננים בירה, במה היא מסוננת? 5. איך זה שמגישים פיג'לינג באולדפאשן ולא בשאט? 6. איך זה שמגישים שרטרז בשאט ולא בסניפטר? 7. סוואר, טוב עם שנאפסים, וויסקי ו-וודקה למיניהם, מדוע לא גם עם שמנת? 8. מדוע לא אוכל לשים פרנג'ליקו עם סוואר? 9. איך זה שיש קוקטייל, שרשום שהקוניאק בו, מהווה את ה"בסיס", אך בפועל הוא מכיל רק 1 OZ לעומת 1.5 OZ של וודקה?