יש לי כמה שאלות ...

תודה..................

את ממש עוזרת לי .................... "את ילדה מקסימה.. רגישה.. נבונה.. חכמה" זה לא משהו שאומרים לי .... אבל בכל מקרה אני רוצה שתדעי שאת עזרת לי מאוד....................... אני החלטתי לנתק את הקשר בכל זאת......

lisa roo

New member
אני שמחה לעזור:)

הייתי רוצה שאת תגידי את זה לעצמך.. אם את לא שומעת את זה מהסביבה.. וחבל מאוד כי הם לא רואים אותך כמי שאת.. תגידי את זה לעצמך.. יש לך אישור ממני:) אני מקווה שההחלטה שלך תוביל אותך למקום יותר שלם עם עצמך. זאת החלטה קשה, שיש לה השלכות הלאה.. אין לדעת עד כמה. אבל אם הגעת להחלטה הזאת ממקום של הבנה.. ממקום רגוע עד כמה שניתן.. אני מקווה שתמצאי בליבך מקום לסלוח.. לעצמך. תהיי נאמנה לעצמך.. לתחושות שלך, לפחדים שלך, לכל תקווה שיש בליבך. פעלי רק על פי מה עושה לך טוב וכך בעתיד יהיה לך יותר טוב.

אפרוח14

New member
יפה מכוכב אחר - את כל כך טובה שאין לך מה

לחשוב בכלל שאת לא בסדר. למה בכלל הגעת למצב כזה? אני שמחה ששמעת ממישהו שהאבא שלך עושה לך ולאמא שלך בעיות בגלל שהיא התחתנה עכשיו את יודעת מה הולך. בערך. אולי כדאי שפשוט תשאלי את אמא שלך שאלות? אני בטוחה שהיא תשמח לענות לך על דברים שאת רוצה לדעת , את כבר ילדה גדולה ואולי דברים שהסתירו ממך בעבר עכשיו יספרו לך . אמרת שלא אומרים לך הרבה דברים טובים , מה אמא שלך לא אומרת לך גם? אני נמצאת במצב דומה לשלך ומקווה שביחד נוכל לעזור אחת לשנייה..

למעלה