ווואי זה אחד הסרטונים חוץ מזה שהוא מגזים עם הקללות! קצת חצוף!
T The Fantasy New member 23/4/10 #29 ווואי זה אחד הסרטונים ../images/Emo6.gif חוץ מזה שהוא מגזים עם הקללות! קצת חצוף!
D DarkSecretLove New member 23/4/10 #24 אויש הנורא מכל קרה מישהו הדביק מלא סוכריות גומי לראשו של ג'ראד.. הוא כולו ורוד! . שיהיה בריא אבל האדון נראה טוב..אחלה גוף הוא גידל לעצמו
אויש הנורא מכל קרה מישהו הדביק מלא סוכריות גומי לראשו של ג'ראד.. הוא כולו ורוד! . שיהיה בריא אבל האדון נראה טוב..אחלה גוף הוא גידל לעצמו
B BtHeS 94 New member 24/4/10 #38 :OOOO אני חייבת להודות-ישלו גוף פשוט מדהים >< אבל מה זה המכנס המזעזע הזה? >< והמוהאק גם לא כזה מוסיף XDDD משום מה-הוא עדיין מזכיר לי גלידת תות בננה P: הבנאדם כזה חש אייטיז >< אבל העיקר שהמוזיקה שהלהקה שלו עושה ממש מגניבה D:
:OOOO אני חייבת להודות-ישלו גוף פשוט מדהים >< אבל מה זה המכנס המזעזע הזה? >< והמוהאק גם לא כזה מוסיף XDDD משום מה-הוא עדיין מזכיר לי גלידת תות בננה P: הבנאדם כזה חש אייטיז >< אבל העיקר שהמוזיקה שהלהקה שלו עושה ממש מגניבה D:
S SimpleSecondsToMc New member 26/4/10 #48 ../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif חחחחחחD: ג'ארד ג'ארד ס'חתיך^^ תוווודה