יש לי מספר הודעות להעביר לכם:

בעז כהן

New member
עוז ידידי../images/Emo24.gif

האם אתה מתכוון בדבריך שבחוגים בהם יש קהל רב-כמה מאות-ניתן להוריד את מחיר הכרטיס?ובחוגים הקטנים יותר להעלות? דבר שני, אם כבר הזכרת קפיטליזם,הרי שאם אתה מוצא לך חוג בו אתה נהנה, ומקבל דברים נוספים מעבר לריקודים-כמה תשלם עבור זה? עכשיו,ריקודי עם כמו גם יציאה לסרט או לבית קפה למשל, זה בילוי של שעות הפנאי.כל אדם עושה לו בחירה כמה פעמים ובאיזה עלות.יודע אתה, ישנם לא מעט אנשים שיוצאים כמה פעמים בשבוע, בכל שבוע לפאב או לסרט.מה נפקא מינה? שהם צריכים לקבל מחיר מוזל עבור תחביביהם? למרות הכל, ועדיין,מחיר כניסה לריקודי העם הוא הזול ביותר, מבין כל אפשרויות בילוי שעות הפנאי.לבטח אם לוקח אתה בחשבון את מס´ השעות של החוג לעומת סרט למשל... תהנה בחוג היום,כנראה בבית דני.ד"ש חמה לדודו ברזילאי ולמישאל.יש לך ד"ש חמה משלומית.אגב, מתי אראה אותך רוקד קצת עם "עניי עירך" בחוג שלי?

עוז 2002

New member
תודה!

תודה על הד"שים. אתה יודע שכרגע אני לא כל כך ירושלמי, אבל אשמח לבקר בהרקדה שלך בהזדמנות ראשונה. בכל מחיר...

לבועז כהן - תגובה

מדבריך משתמע שלהיות מדריך/מרקיד זה עסק מאד מאד לא משתלם ובעצם זה כמו "עסק מפסיד"! אז איך אתה מסביר את זה שאף אחד לא פורש? הרי זו הבחירה שלכם, אם אתם כה מסכנים כפי שציינת אז למה לכם להמשיך? הרי מדבריך משתמע שאין רווחים בעניין... אז כעת תגיד לי שיש הרבה מאד מדריכים שפרשו בשל מצב זה... ומה עם אלה המצליחים ונשארים? האם כולם במצב שלך? ואיך בעבר העלו רק שקל אחד כל שנה (אני זוכרת כשהתחלתי לרקוד זה עמד על 6 שקלים בלבד) כעת זה הגיע תוך 12 שנה ל- 25 ש"ח, כאשר בפירוש זה היה אמור להיות מחיר מאד עממי - לכל העם! איך אתה מסביר זאת? לאחר שקראתי את דבריך אני מבינה שאתם יכולים לסגור את העסק וחסל אמת? האם ראית את עצמך עושה כך? או את גדי ביטון, מישאל, יענקל´ה זיו, ועוד רבים אחרים מצליחים יותר מצליחים פחות? אני לא רוצה לעשות לך כאן סדר לגבי ההכנסות וההוצאות של הרוקדים המסכנים שרב הזמן אנו שומעים - אין להם פרנסה - מה תגיד להם? להם יש רק הוצאות ואין הכנסות כלל... כפי שכבר ציינתי היום הציבור יעשה את סדר העדיפות שלו, מזון או ריקודים, באילו מהם לדעתך הם יבחרו? שיהיה לך ערב טוב.

למעלה