יש לי מספר שאלות בענין הפסקת עבודה
אבל יש לי מספר שאלות שאולי יש פה מישהו שמבין ויוכל לייעץ לי מה לעשות: במשך ארבע השנים האחרונות עבדתי במקום עבודה ממשלתי (עיריה) בהיקף משרה של יומיים בשבוע (30% משרה). לאחרונה ביקשו ממני להגדיל את המשרה ל- 50% אך איני יכולה כיוון שאני עובדת במקום אחר. לכן הוחלט על הפסקת העסקתי ויש לי מספר שאלות בקשר לכך:
נשארו לי 55 ימי חופשה. נאמר לי שאם אמיר אותם לכסף חלק נכבד מהסכום ילך למס הכנסה. האם באפשרותי לנצל את ימי החופשה ולדרוש הפסקת עבודה רק לאחר סיום החופשה? (כאמור בבאותו מקום עבדתי יומיים בשבוע, כך שזה יוצא יופשה של חצי שנה).
ב- 1.1.05 (בעקבות סיום ההתמחות המקצועית) הייתי אמורה לקבל עלייה בדרגה וזה קבוע בחוק של אותו מקצוע. עד היום זה לא בוצע. האם אני יכולה לדרוש את ההעלאה רטרואקטיבית?
מקום העבודה הנוכחי לא הצטיין בהעברת התשלומים שמגיעים לעובד כמו קרן השתלמות, קופת גמל וכו'. מה דינם של תשלומים אלה? בתודה מראש החורזת**
אבל יש לי מספר שאלות שאולי יש פה מישהו שמבין ויוכל לייעץ לי מה לעשות: במשך ארבע השנים האחרונות עבדתי במקום עבודה ממשלתי (עיריה) בהיקף משרה של יומיים בשבוע (30% משרה). לאחרונה ביקשו ממני להגדיל את המשרה ל- 50% אך איני יכולה כיוון שאני עובדת במקום אחר. לכן הוחלט על הפסקת העסקתי ויש לי מספר שאלות בקשר לכך: