יש לי מספר שאלות

שמש1930

New member
תודה תודה תודה

אכן אני כבר בטוחה ב100% שאני א-מינית סוג ב'. הבנתי שזה שאני רטובה בגלל חבר שלי בגלל שאני רוצה להיות במגע רומנטי איתו-חיבוקים ונשיקות, אינו מעיד בהכח שאני מינית. ובדך אגב קראתי בשאלות שעשו מחקר וגילו ש10% (אם אני לא טועה) א-מיניים, אבל זה לא נכון, יש הרבה יותר וכמו שמישהיא כתבה באיזשהוא שלב במהלך הנישואים בעיקר כשיש ילדים קטנים יחסי המין הולכים ופוחתים ועד לכדי בטול מוחלט. ורוב הנשים לא מייצרות על זה וגם לפחות מחצית מהגברים לא... לגבי הגדרות עינבר, את מאוד מאוד צודקת. יש בי שלמות פנימית עכשיו וזה גם תודות לפורום הזה. מי יתן וכולם יהיו שלמים ומאושרים. תודה על הפתיחות הקבלה התמיכה וההתחשבות בריאות ואושר לכולם

AL212

New member
זה נורא תלוי

באדם עצמו, אני בטוח שאפשר למצוא א-מיני שיענה כל צירוף של כן\לא לשאלות האלה. אין משהו שאפשר להגיד עליו בהכרח, וכל דבר ייתכן. אם תחליטי להגדיר את עצמך א-מינית, תהיי א-מינית. אם ההגדרה לא תתאים לך, לא תהיי. לגבי השאלה השלישית - זה יחמיא לי אם יתפסו אותי כאטרקטיבי, אבל אם זאת משיכה פיזית נטו, זה יפריע לי ויכול להיתפס כמאיים.

שמש1930

New member
כמובן שזה נשמע מאיים ואיום

אבל אין הכוונה שלי למשיכה פיזית נטו כי אם זו מחמאה רומנטית שאמרתי לאקס שלי כי אהבתי אותו ולכן נמשכתי אליו, למגע רומנטי איתו שלא הוביל לסקס ולא הייתה במשיכה שום רצון לסקס. והוא הבין אותי נכון כי גם הוא א-מיני. ושוב תודה על ההסברים
שאו ברכה היו בריאים ומאושרים

queen helen

New member
כ"כ נכון

זה יחמיא לי אם יתפסו אותי כאטרקטיבי, אבל אם זאת משיכה פיזית נטו, זה יפריע לי ויכול להיתפס כמאיים. לא יכולתי לנסח את זה טוב יותר.

הכל מאוד אינדבידואלי, כפי שאני מניחה שהבנת.

אבל באופן כללי - 1. כן, תיתכן התעוררות מינית אצל אדם א-מיני. לעומת מה שהעולם המיני נוטה לחשוב, משיכה מינית ויצר מיני הם לא אותו הדבר ולא חייבים לבוא ביחד. יש לא מעט א-מיניים שחשים יצר מיני, רטיבות/זיקפה ואף מאוננים. 2. אין משהו פיזי ספציפי בא-מיני שיגרום לו לסבול מקיום יחסי מין. ז"א, אני מניחה שאם מישהי א-מינית תקיים יחסי מין אז האקט עשוי להיות מלווה בכאבים פיזיים בפעם הראשונה; אבל לא מהיותה א-מינית, אלא מהיותה בתולה. גם זה אינדבידואלי ושונה אצל כל אחת. יש גם א-מיניים שמסוגלים ליהנות מקיום יחסי-מין. מה שחשוב להדגיש הוא שעצם האקט, או ההנאה מהאקט, לא מצביעים על כן או לא א-מיני - כי אם הקיום או חוסר הקיום של משיכה מינית. מה שכן, הבנתי שא-מיניים רבים [לאו דווקא הרוב, אני לא יודעת מה הסטטיסטיקות] לא נהנים מקיום יחסי מין ואף נרתעים מהמחשבה על כך, או מקרבה פיזית כל כך רבה אל מישהו. באופן כללי, משיכה מינית ומשיכה רומנטית נמצאות שתיהן על סקאלות. גבול מסויים בחלק הנמוך של הסקאלה של משיכה מינית מוגדר כא-מיניות. אני מניחה שאם למישהו כן משיכה מינית מועטה, הוא יסלוד מהאקט פחות מא-מיני שבקצה נמוך יותר של הסקאלה; כמו גם שאולי מישהו עם משיכה רומנטית מאוד מאוד גבוהה עשוי לסלוד פחות מהאקט, מתוך הרצון לקרבה רומנטית. 3. זו השאלה הכי אינדבידואלית פה, אני חושבת
אני, אישית, מאוד מובכת ולא נהנית מהידיעה שמישהו נמשך אליי, אפילו אם הוא בן הזוג שלי. זה מביך אותי באופן זה או אחר, מעין מחשבה של אף-פעם-שאף-אחד-בחיים-לא-יחשוב-עליי-בצורה-הזו-פיכס. אבל זו רק אני, זה בהחלט לא תופס אצל שאר הא-מיניים. אני חושבת שזה בכלל קשור לאופי שלי, ולא לא-מיניות שלי. [אבל יכול להיות שאם הייתי מינית זה היה משתלב אחרת עם האופי שלי, בכל זאת.]

למעלה