יש לי מצעד חב"ד מחוץ לבית (=

יש לי מצעד חב"ד מחוץ לבית (=

הקדוש ברוךךךךךך הואאא אנחנווו אוהבבים אותךך ואין לנו על מי להשעןןןןןןן אלאאא עלל אבינו שבשמיםםםםם (= אופיום להמונים (=

Hosh17

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

ככה הם עשו גם בשינקין בפורים בלי בושה עלו על מרפסת של בית קומה שניה עם רמקולים ... שינקין זה הכי תל אביב במלוא מובן המילה. מצאו להם איפה לעמוד ולשיר שירי חסדים...

אה ולעשות ומצעד הגאווה בלב ירושלים

זה לא בושה..... ממש מקום מתאים מצאו להם..... גם את צכה לצאת מהסרט

Hosh17

New member
לא בושה בכלל

אף אחד לא גירש את החרדים האלה מתל אביב ולא מגרש אבל החרדים לא רק מגרשים את ההומואים והלסביות מהעיר "שלהם" אלא גם מאיימים לרצוח אותם.. מי שצריך לצאת מהסרט זה אתה

תשימי לב מה את כותבת

את אומרת שהם באו "בלי בושה" וש"מצאו להם מקום"... כאילו שאם היית יכולה היית מגרשת אותם בעצם לא? זה שהחרדים מתנהגים כמו חיות ולא מקבלים דעות שונות זה לא אומר שגם אנחנו צריכים להתנהג ככה.... שימשיכו לרקוד על הגגות מי שלא מתאים לו שינעל את עצמו בחדר כמו שגם צריך לקרות למיש שגר בירושלים ולא בא לו לראות הומואים ולסביות ברחוב... שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה לשני הצדדים אם כבר את ליברלית אז תהיי עד הסוף

Hosh17

New member
אני חושבת

שזה פשוט פתאטי לראות חרדים באמצע רחוב הומה בתל אביב עיר החטאים עניין של פתאטי לא עניין של איסור. פתאטי בגללם, כי הם ההפך המנוגד ל"זוהמה" כמו שהם קוראים לזה ולא, לא הייתי מורידה אותם משם. אם כבר אז רק בגלל שאני לא מחבבת את הכפייה הזו של רובם

ולהצעיד הומואים ולסביות בירושלים

זה לא פתאטי? למה דווקא בעיר דתית לעשות את המצעד? ההבדל היחיד הוא שהם משתמשים באלימות נגד דברים שלא תמאימים להם..

hagzi

New member
מי החליט שירשלים עיר דתיתי../images/Emo29.gif

למה בגלל שיש ציבור דתי גדול? זה לא עושה אותה עיר דתיתי, וצריך לזכור שהיא בירת ישראל, אז למה שגם הומואים ולסביות לא יוכלו להתגאות בעצמם בעיר הזאת שהיא גם בירתם?

hagzi

New member
../images/Emo122.gif**ירושלים **דתית../images/Emo29.gif

מה נסגר איתי?!

Hosh17

New member
העובדות

בתל אביב נדיר למצוא חרדים..נדיר מאוד..בקושי דתיים לעומת זאת ירושלים יש שכונות דת ספציפיות והרבה חילונים גם

hagzi

New member
אני אגיד לך מה...../images/Emo29.gif

תל אביב היא בפירוש לא עיר דתית זה בטוח! אבל אין שום ספק שיש בה ציבור חרדי גדול מאוד (ותאמין לי שאני יודעת מה הולך בעיר מגוריי), ועוד יותר מזה ציבור מסורתי גדול מאוד.

hagzi

New member
../images/Emo13.gif האמת שאני גרה בצפון ת"א../images/Emo29.gif

שכונה ליד אביב... אבל אני שונאת את המקום הזה ואני מסתובבת די הרבה בת"א בכל ימות השנה, כמעט בכל מקום בעיר. אני מכירה את העיר טוב, אז אני לא זורקת מילים, באמת שלא...

הייתי גר חודש בפלורנטין אם את מכירה

אני מקווה ששמה את לא מסתובבת אחרי 7 בערב....

hagzi

New member
מכירה מכירה../images/Emo29.gif

אני אוהבת את דרום העיר מאוד, ואת האזור של פלורנטין בפרט, אבל רק לפני רדת החשכה...

למעלה