יש לי מצעד חב"ד מחוץ לבית (=

למה את לא אומרת?

היית קופצת אליי לדירה היינו מעשנים כמה עלים... סתם זה היה עוד לפני שזכית להכיר אותי

אם אני באיזור

אני כבר מעדיפה לפנות ברוטשילד ולהתחפר בברקפסט איזה פאב טוב זה!! היית שם פעם? ממש אהבתי אותו עכשיו אני רוצה לבוא לשם כל הזמן!!

מרחוב הרצל אתה פונה ברוטשילד

זה יותר בצפון של הרצל כזה, קצת אחרי פלורנטין או שזה גם נחשב?

נתוש ז

New member
אני בשוק ממה שהולך פה..

אף חילוני לא שולט בכוח בת"א! אם דוס יהלך אף אחד לא יזרוק עליו אבנים! דוסים יכולים לחיות בחופש מוחלט בתוך ת"א. לעומת זאת הם שולטים בירושלים בכוח! אם עוברים פה עם מכוניות בשבת, מקבלים ביצים לחלונות. ביום כיפור כל מכונית שנוסעת נשברות לה חלונות. כשהקהילה ההומוסקסואלית יצאה להפגין בירושלים (שהיא הבירה של המדינה ואמורה לייצג יותר מכל את החופש, השיוויון, הכבוד)- הדתיים שרפו פה אלפי פחים, הרביצו לשוטרים. איך אפשר להשוות את היחס הדתי לחילוני? איך? גם אלו מבינינו שסולדים, ואף שונאים חרדים, לא מתנהגים אליהם כמו שהם מתנהגים אלינו. הם לא מכבדים אותנו בשיט, הם שמים עלינו זין אחד גדול. מקבלים את הכסף שלנו, אוכלים על חשבוננו, ואז יורקים לנו בפרצוף. מנצלים את הדמוקרטיה לסחוט את כיסינו, ואז לא מכבדים את הדמוקרטיה בשיט. מה ההשוואה?מה?

מעכבת

New member
מספיק עם זה

אתה מדבר מלוכלך ויש פה אנשים שנפגעים מכל זה בואו נסגור תנושא

feel so low

New member
למה את מנסה להשתיק

מי שנפגע שידבר בשם עצמו אני לא רואה בתגובה שלו "דיבור מלוכלך" ואם התגובה שלו היתה כל כך מלוכלכת כדברייך היא היתה כבר מצונזרת

מעכבת

New member
כי מי שנפגע לא ידבר בשם עצמו

ובדיבור מלוכלך לא התכוונתי לקללות הוא פשוט אמר תדברים בצורה קצת בוטה, והרבה פעמים מילים חזקות פוגעות יותר מקללות יש גם אנשים דתיים שקוראים פה והם נפגעים מזה ולא אומרים מילה לא צריך לעשות הכללות,לא כולם כאלה..

feel so low

New member
מי שנפגע ידבר בשם עצמו- שוב.

ולכל אחד זכות ביטוי, בוטה או לא.. לבנאדם בוטה אין זכות דיבור?(בלי שום קשר לנתוש..) וממש מעניין אותי אם האנשים האלו שעושים מה שהם עושים נפגעו או לא..

נו דיי תפסיקו לזיין ת'שכל כבר..

הבנו פלורליזם, חופש דיבור, כולכם צבועים, זדיינו לי מהעיניים.. עצה לי לכם, תדליקו אחת, תשבו בשקט עם ג'פרסון איירפליין ברקע, ושחור בצד ... גם כן עוד כמה פריקים קטנים שמזיריקים דכאון לווריד העייף שלהם. שיהיה יום טוב:}

מעיין51

New member
אני ממש אוהבת אותם

הם מגניבים לאללה שהם רוקדים, שרים אנשים שמחים.. וכייף להם מקנאה בהם לפעמים

למעלה