יש לי מקור שטוען שאנשי השב''כ היו בקאטר

טום וג'רי

Active member
בזמן המשחקים של המונדיאל. הם היו שם בטענה לשמור על ישראלים, למרות, שישראל לא עלתה למשחקים. הם היו שם וקיבלו כרטיסים למשחקים חינם. ועכשיו הם חוקרים אנשים אחרים?

Cranio

Well-known member
בזמן המשחקים של המונדיאל. הם היו שם בטענה לשמור על ישראלים, למרות, שישראל לא עלתה למשחקים. הם היו שם וקיבלו כרטיסים למשחקים חינם. ועכשיו הם חוקרים אנשים אחרים?

אתה מהדהד את השקרים שנתניהו הפיץ .

זאת האמת :

נתניהו :
"הוא הוזמן על ידי הקטארים לתא הכבוד במונדיאל, ואומרים לי שתא הכבוד הזה שווה אלפי דולרים, ויש האומרים עשרות אלפי דולרים".

כעבור זמן לא רב הודיעה דוברות השב"כ:
"כחלק מההיערכות הביטחונית למשחקי המונדיאל בקטאר, הוקם חפ"ק בינלאומי בהובלת גופי הביטחון הישראליים [...] בזמן משחקי המונדיאל נערכה נסיעת עבודה מקצועית קצרה של ראש המוסד, ראש השב"כ וראש אמ"ן, יחד עם גורמי העבודה מטעם הארגונים, באישור ראש הממשלה [...] כאמור לא מדובר בצפייה במשחק, אלא בסיור ובסדרת פגישות שהתקיימו בחלקם באצטדיון בזמן משחקי המונדיאל, וכל ניסיון לצייר תמונה אחרת משולל כל יסוד".

במילים אחרות, השב"כ טוען שנתניהו משקר.
עיתוי הנסיעה (משחק חצי הגמר) נקבע לנוכח הנסיעה שארגן המוסד במסגרת המבצע האבטחתי.

jackie111

Well-known member
לעולם אל תאמין למסע ההסתה של ביבי.
כי הוא שקרן חסר מעצורים שמוכן להרוס
את חייהם של כל מי שעובד איתו.

DANIAVNI

Well-known member
אה כן, יש לך מקור ?
אם יותר לי לשאול שאלה רטורית, מה צבע השיער של המקור שלך ?

יש לי מקור שטוען שאנשי השב''כ היו בקאטר
איך המקור שלך זיהה שזה אנשי שב"כ אם הוא לא ביבי ?

למעלה