יש לי משהו להגיד

python 4

New member
יש לי משהו להגיד../images/Emo23.gif

התחלתי ולכן אסיים. מה נשמע? חזרתי היום ממפגש פורום אחד בחיפה, וכבר היום נודע לי על עוד שלושה מפגשי פורומים שמחכים לי בחנוכה. וחשבתי לעצמי, שהכי הייתי רוצה לפגוש את צהובי ושחר והרמוני ועידית ורונית וימוש וכל יתר החברים פה בפורום.. חלקנו כבר יותר משנה כותבים פה, עדיין תחת מעטה האנונימיות של האינטרנט. זה הפורום היחיד שאני כותב בו שעוד לא היה בו מפגש, ושאני לא מכיר את האנשים שכותבים בו מעבר לאהבתם לצח"מ! עכשיו אני מבין את הרתיעה של אנשים במעבר מאנונימיות אינטרנטית לחיים האמיתיים, אבל אני אגיד לכם מניסיון של יותר מפורום אחד - אין כמו מפגש בחיים האמיתיים כדי לגבש את הפורום ולהפוך אותו ליותר חברתי ממה שהוא, להכיר את האנשים שכותבים כאן מעבר לדיבורים על צח"מ סתם. בכל פורום שהייתי בו, אחרי שהתחילו האנשים שבו להיפגש ולצאת מהאנונימיות זה עשה לפורום רק טוב. על אחת כמה וכמה כאן, שזה לא פורום מקצועי אלא פורום קליל כזה, שבנוי עליו להיות יותר חברתי, לדעתי. אז אני מציע את הרעיון של מפגש פורום, וגם צהובי הסכים איתי ב- 100%. בנתיים עוד לא יודע איפה (בבית של מישהו, במקום ציבורי) או מתי, אני רוצה לדעת אם יש לזה הענות בכלל, אז אם בא לכם להיפגש תשרשרו לכאן
, ואם יש לכם רעיון נוסף אז תכתבו. בואו נעשה מפגש סגידה לאשלי!

junny

New member
אני איתך

פייתון יקירי, אומנם לא ציינת שאתה מאוד רוצה להכיר איןתי אבל אני איתך, אני בהחלט חושבת שזה יעשה לורום רק טוב. חנוכה מתרקב.. לחלקנו יש חופש, חלקנו עוברים אולי לתקופה רגועה יותר אז יאאלה. בו נקבע ארוחת ערב משהו כמו 19:00 בערב באזור ת"א. או ארוחת צהרים של יום שבת/ מוצאי שבת יש הרבה אפשרויות.

אור2221

New member
אני בעד

במידה ויהיה לי זמן פנוי אבל למפגש סגידה לאשלי אני *לא* מגיעה, נקודה :)

אור2221

New member
תעשו מפגש סגידה לניקי

ואני אביא עוגיות :) אבל בתכלס, למרות שלפי דעתי נהיה חייבים לעשות במקום ציבורי (אלא אם למישהו יש בית להכניס אותנו - מישהו שגר בלי הורים, יעני). אם נעשה במקום עם וידאו, אני יכולה להביא קלטות מגניבות משנים מוקדמות או מאוחרות. אור.

Dawn12

New member
אני רוצה מפגש סגידה לפיליס

ואני אביא חולצות. אדומות!
לדעתי יהיה הרבה יותר נחמד בבית של מישהו, אבל לצערי אני לא נופל על הקטגוריה של "גר בלי הורים", ובכלל נראה לי שבסוף אני אהיה הבן אדם הכי צעיר שיגיע למפגש הזה.

enicegirl

New member
נשמע אחלה

לראות את הנפשות הפועלות כאן, להחליף מידע, לצחוק, להנות, למה לא?

b o t t e n

New member
../images/Emo45.gifגם אני בעד../images/Emo70.gif

אבל זה יהי צריך להיות באמצע שבוע... בסופ"ש זה קשה לי. ונראה לי שאני היחידה פה שנשואה
ועם ילד
, וזה מצריך יותר אופרציות מבחינתי....

Dawn12

New member
סבבה מבחינתי ../images/Emo45.gif

רק שכפי שאתם יודעים - אני בצבא ואפילו עם הפז"מ ה"אדיר" שלי אני עדיין לא יכול לקחת חופש מתי שבא לי, יש לי שבתות (עוד אחת כבר בעוד שבועיים) ושמירות רגילות ותורנויות ביחידה... בקיצור - לוח זמנים צפוף ומגעיל, אבל אני מניח שיש על מה לדבר. אם אני אדע מספיק זמן מראש ואראה שזה מסתדר - בכיף!

SoldieRonit

New member
../images/Emo45.gif בשמחה

רונית שעובדת משמרות ואין לה זמן לראות חברות ו/או מכרים שלא לדבר על לישון ו/או לחרוש את הכבלים שלה
אבל כן-אני אשמח להיפגש
Love U alllllll

b o t t e n

New member
סופגניה|../images/Emo41.gifנצל"ש../images/Emo41.gif../images/Emo138.gif

בפורום אחר שאני משתתפת בו, אז כדיי ליצור קשרים אישיים יותר אנחנו: משחקות גמדים וענקים
וזה כיף לא נורמלי לחזור לילדות, וככה לומדים להכיר מקרוב לפחות שני אנשים מהפורם ( את הענק ואת הגמד). אגב, זה פורום הורים לתינוקות, ואנחנו בעיקר אמהות שם. בימים אלו ממש מתארגן לו משחק חדש, לכבוד חנוכה והנה סופ-סופ יש גם אייקונים מתאימים

לכולנו יש עומס

אבל זה לא תירוץ.... הרי רצינו לעשות מפגש לפני חצי שנה ולא עשינו את זה... אז יאללה, הגיע הזמן באמת

sergew2

New member
גם לי נראה בסדר!

אבל אני בהחלט לא אוכל להגיע למקום רחוק מידי, כי ההורים שלי בטוח לא ירשו לי לנסוע לעיר אחרת ובטח לא למפגש פורום.

python 4

New member
גם אני לא הייתי הולך למפגש פורום

"פדופילים", או קומונת "רוצחים בגרזן". אבל זה "צעירים חסרי מנוח", והאנשים פה נורמליים לגמרי.. לא?

Dawn12

New member
לא יודע מה אתכם

אבל עכשיו עשית לי חשק לקפוץ לקומונת "רוצחים בגרזן".

רעיון טוב אבל...

אני צעיר מידי ואין לי רשיון לרכב ויהיה לי קשה להגיע למפגש שלא בעיר שלי (אשדוד) חבל...

taish

New member
טוב שמישהו סוף-סוף חשב על זה

פייתון - אני איתך. לדעתי, זה רעיון מצויין שיכול לעשות טוב לכולם. אבל כשאני אומרת "כולם" אני לא יודעת אם לכלול בזה את עצמי, כי אני לא מספיק זמן בפורום בשביל להרגיש נוח במפגש עם חבר'ה ש"מכירים" (אינטרנטית...) זה את זה כ"כ הרבה זמן. אני צריכה עוד "להבשיל"...(הייתי מציירת כאן אייקון של תפוח בשל אם הייתי יודעת איך...) מה עוד שגם אני לומדת, וגם לי עלולות להיווצר בעיות סביב תיאום הזמנים. אבל בשביל כל האחרים, זה ממש אחלה, ואני מאוד מקווה שזה יסתדר עבורכם
(אוף, איך עושים אייקונים?! היחיד שיוצא לי זה פרצוף שמח!!!
)

ים כחול

New member
פייתון רעיון מקסים ../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

ואם יש למישו פרקים עתיקים בכלל מדליק ... נראה קצת נוסטאלגיה ...

למעלה