יש לי משהו להגיד

b o t t e n

New member
יש לך ליד הנושא ומתחת למקום לכתוב

הוספת סמיילים לנושא /לתוכן...

איזו הצעה נהדרת...

גם אני בעד, למרות שלא שותפה פעילה בכתיבה מכירה את כולם מקריאה. מאחר ואני פעילה בפורום נוסף ומכירה אישית די הרבה אנשים מהרשת,אני יכולה להעיד שההיכרות האישית רק תורמת לפתיחות. כך שאני יכולה להגיע בכל יום... למי שיש בעיית הגעה, (קטן מדי, לא נייד) יש לי אפשרות לאסוף איתי בדרך ארבעה, אני מגיעה מאשקלון(יש מתנדבים?) מקווה שהפעם המפגש יתקיים. יום מקסים. שפי

פייתוני, גמני אשמח לפגוש אותך...

ואת כולם כאן! אם הכל יסתדר לי ואני יוכל להגיע אז למה לא?! ב כ י ף !

python 4

New member
../images/Emo2.gifאת חייבת לבוא

לוותק אין שום קשר! נשמח להכיר אותך בכל מקרה! חוץ מזה שגם ככה אף אחד עדיין לא מכיר פה אף אחד במציאות.

python 4

New member
../images/Emo23.gifהמפגש החם של פורום צח"מ../images/Emo23.gif

אז אחרי שכולם הסכימו (עידית, לא ענית - אבל בלעדייך אין מפגש, שיהיה ברור) צריך לסכם על זמן ומקום. הייתי בכיף מזמין את כולם אלי, אבל אני גר בקצה העולם שמאלה (בכרמיאל), ולדעתי המפגש צריך להתקיים איפה שהוא במרכז הארץ, כי הרוב (אלא אם אני טועה) הם מהמרכז (אני מגיע בכיף מהצפון הרחוק לאן שתגידו). ברור שהכי טוב בבית של מישהו, אבל אם זה לא יוצא אז אפשר גם במקום ציבורי. מבחינת הזמן, זה צריך להיות בשעות הערב אחרי שאנשים חוזרים מלימודים/עבודה/צבא. אם למישהו יש רעיון - בבקשה תשרשרו לפה!

python 4

New member
בתור אחד שגר במרכז, |מקנא|

אולי תוכל להצביע על מקום שבו 10-15 אנשים נכבדים מהישוב יכולים לשבת בניחותא על כוס קפה ולדון על הא ועל דא? זה בהנחה שאף אחד לא יוכל לנדב את הבית שלו.. אגב, אם אתם לא רוצים לדון על הא ועל דא, אפשר לדון גם על מק ועל ג'ק.

dviridit

New member
ותגובתי לזה...

חברה זה מחמיא לי מאד להיות ברשימת האנשים המועודפים של הפורום ושלא תבינו לא נכון. אני מאד רוצה לבוא אבל כרגע יש בעיה שלא אפרט. הפעם שוב תצטרכו להיפגש בלעדי, אך בעתיד אני מבטיחה לבוא ולהכיר אתכם. מקווה שתבינו אוהבת את כולכם עידית

dviridit

New member
אוי חמודירק אל תהיה עצוב, פייתוני

מתוק שכמוך. זה גורם לי להרגיש מה זה לא נעים, אבל אי אפשר כרגע. כמו שאמרתי ניפגש בעתיד אני מבטיחה.

junny

New member
הרעיון שלי

יש פאב/ בית קפה מקסים בנחלת בנימין שקוראים לו תהל. בקומה העליונה יש חלל מבודד עם ספות ואפשר לשבת שם בכייף 15+ אנשים. אני הפקתי שם כבר שני אירועי יומהולדת והיה מוצלח מאוד. לגבי מנהלות- צריך לבדר עם בעל המקום להגיד מגיעים גם חברה מתחת לגיל 18 ולבדוק אם אפשר לארגן טלויזיה עם וידיאו. ואם לא יהיה טלויזיה אז גם להיפגש סתם יכול להיות נחמד

junny

New member
אז?

הולכים על זה? כמה שאלות: 1. תל אביב נוח לכולם? 2. בית קפה/ פאב מתאים לכולם? 3. מי רוצה להגיע? למי אין איך להגיע? 4. על איזה תאריך מדברים? שבוע אחרון של דצמבר יכול להתאים?

b o t t e n

New member
../images/Emo62.gifרעיון../images/Emo70.gif

ביום חמישי היינו ביומולדת של חברה, במסעדה הודית מדליקה כזאת. לא יקר ויושבים על כריות על הרצפה. קוראים לה 24 רופי ברח' שוקן 14 בת"א.

אור2221

New member
אני חושבת שאני אוכל להיות אחראית

על קלטות הנוסטלגיה (או קלטות עתידיות...). אבל בשביל זה צריך בית. אם ההורים שלי היו נוסעים לחו"ל, הייתי מנדבת את שלי, אבל זה יותר מדי אנשים בשביל החדר שלי - צריך סלון. אם היה קייץ, היה אפשר בפארק הירקון או משהו כזה, מספיק מקום ובמרכז, אבל קררררררר. צריך בית קפה, אבל זה מבאס אותי - כי נראה לי יהיה הרבה יותר נחמד אם יהיה אפשר לראות קלטות. אור.

Pete® Pan

New member
וואי! ../images/Emo45.gif אני בעד../images/Emo70.gif נשמע פ33ה../images/Emo70.gif

זה יכול להיות ממש ס22ה - להיפגש כולם ולצרף פרצופים (מכוערים
) לכינויים שמופיעים על גבי דף ווירטואלי... מנסיוני בפורום מייקל ג'קסון, זה באמת יכול לקרב אנשים ולחולל בפורום פלאים... שחר יצטרך למצוא זמן בשבילנו, אם הוא לא רוצה שנבוא לסחוב אותו מהאוזניים, כי לדעתי (ואני מבין שלא רק לדעתי) מפגש בלעדיו הוא פשוט לא מתקבל על הדעת!
רוני.

ים כחול

New member
לדעתי כל אחד יסגוד למי שבא לו......

תדפיסו תמונה מהגלריה של אהוב\ת לליבכם\ן ותצרפו עם סיכה לבגד עם שימכם יחד עם הניק ניים

למעלה