יש לי משהו להגיד

שני 4

New member
יש לי משהו להגיד../images/Emo88.gif

1. אני לא יכולה להתעלם מפורום זה, תאמינו לי חברים גם אני נכת צה"ל, בדיוק כמותכם 2. אני אמשיך ואבקר פה, כי זה זכותי ואתם לא יכולים למנוע זאת 3. בהתאם "לרוח" הקיימת בפורום זה אני לא אהלל, לא אשבח את משרד הביטחון. אני מבינה אותכם שאתם לא רוצים לשמוע טוב על השיקום 3. אני מבקשת בכל לשון של בקשה להפסיק לכנות אותי ואת פלסר גבעתי"מושתלים", חברה מה קורה? תפתחו עיינים אני והוא נכי צה"ל אני בשיקום רחובות. 4.אני מאוד אשמח אם בפורום זה יכבדו אחד את השני 5.אני פשוט מרגישה הזדהות עם כל אחד מיכם, כפי שכתבתי אני עברתי קטיעה מתחת לברך. 6. אני מרגישה צורך לתרום את חלקי באזשהיא דרך כאן תודה שני נ.ב- שלא יהיה לכם רושם שמשרד הביטחון עושה כפי בקשותי, לא ולא!

רעם 1

New member
מוכן להפסקת הקרבות....ואם לא...

אני אכנס באחד אחד פיזית ממש כפי ששברתי כבר פעם את הפרוטזות על המחשבים והפקסים,ועל מה לא (שאר עובדות השיקום ברחו לרחוב) זכותכם לכתוב מה שבא לכם,אבל עדיף לכולם אם תמלאו במלואו את סעיף 3 במכתבה של שני. פורום זה נועד כדי לעזור האחד לשני חישבו על כך,שאים הכל היה בסדר עם אגף השיקום,לא היה צורך בפורום זה עם כל הכבוד לאדם הנחמד שמנהל אותו. אתם כנראה נכים חדשים ומלאי התלהבות מאגף השיקום,אך אנו הוותיקים פצועי מלחמת יום הכיפורים הארור,שבעי קרבות כנגד אגף השיקום,וכתוצא מהתעללות שעברנו באגפי השיקום,חלקנו אף איבד חלק משפיותו. אתם צריכים לקבל בהבנה את כעסנו ברגע שאנו רואים מלוא החופן תשבחות לאגף השיקום ולכן,אנא מכם,ענו לשאלות של חברים בפורום באופן ענייני ורק אם אתם באמת יודעים את התשובות וזאת כדי למנוע בלבול,כפי שקורא עכשיו עם תוי חניה לנכים. אים אתם באמת מרגישים צורך לפרגן לאגף השיקום אז כיתבו להם באופן אישי ואפילו עם העתקים לשר הבטחון,אבל בחייכם,לא כאן,זה מקפיץ את הפיוזים אם עוד נשאר לנו משהוא מהם. אני מקוה שבזה נכנסת הפסקת האש לתוקף. בברכה,רעם 1

שני 4

New member
רעם- אני מוכנה להפסקת אש.

אתה יודע, עכשיו אני מבינה שזה ממש לא טקטי מיצידי לשבח את משרד הביטחון, אני מבינה עכשיו מה לעשות. אני מקווה שאתה מבין שאין כאן שתולים, אני ופלסר בדיוק כמוך.ודרך אגב גם לי יש פרוטזה, אני קטועה מתחת לברך, אבל אצלי הפרוטזה משמשת רק להליכה.... רעם אני ארגיש נפלא, ואני מאמינה גם פלסר- אם לפחות תתנצל, על מה שכתבת, כל השפה הבוטה. תדע לך אני באותו צד שלך. אני לא כועסת עליך ואני בהחלט רוצה שנהיה כולנו חברים פה בפורום , בלי העלבות, והשמצות רק בלי כינוים בבקשה של"שתולים" כולנו אחים........

רעם 1

New member
לשני ,הפסקת אש.

דברייך בהחלט מקובלים עלי אם כך, אני חוזר בי אם נפגעת מדבריי בברכה,ותהיי בריאה.

שני 4

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo50.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo124.gif

אני מסכים איתך ב100%

אבל, תסכים איתי שאין כאן מקום לניבולי פה וליחס משפיל כלפי אף אחד! אני לא אומר שאני טלית שכולה תכלת פשוט דברת לא יפה וכל גבר עם שכל היה מעיר לך על היחס שנתתה לשני זה לא הגיע לה אני חושב שהיא הבינה את הנקודה. תקשיב בקשר ל ואם לא אתה הבן אדם האחרון שתפחיד אותי יש?! אז אני לא משרד הביטחון שאתה תאיים עליי אני שמח אם הבנת מקווה לזמנים טובים יותר ע.

סיוון28

New member
לגבעתי

ומי אמר שלנכי ביטוח לאומי אין כבוד רק שתידעו שאנחנו סובלים יותר מימכם

רינו

New member
בעצם למה לא../images/Emo117.gif

אני רינו או בשמי המלא דודי אורן רוצה להלל ולשבח בזאת את עובדת השיקום שלי -שאקצר את שמה ל-א-ב.העובדת בשיקום דן (שדרך אגב מחוז הכי דראק בכל המערכת)שמנסה בכל הדרכים לעזור בזאת לנכים ומאוד משתדלת לעזור במיוחד לאלו שקופחו במשך כל השנים,אך שלצערינו גם ידה כבולות עם כל המנגנון. ושלא יהיו אי הבנות אין לי תלונות פרטניות רק שאני חושב שמא שאני מקבל זה מעין מעשר,כי באמת מגיע לנו יותר והמון ולא משנה שאנו כרגע בתקופה לא טובה,כי תקופות אלו אני שומע כבר משנת 82 . ולגביי פורום זה:האמנו לי שרק אנו הנכים יודעים עלייו וכששאלתי פעם את העובדת שיקום או את עובדת הדיור לגביי פורומים למינהם הם השיבו לי שאין להם מושג באינטרנט בכלל,כך שהרגשתנו כאילו מישהו משגיח זה הרגשתנו בלבד.(מה לעשות ככה זה שניפגעים ונהיים נכים) והלוואיי והיה פה מושתלים כך לפחות יהיה מי שיישמע או ייראה את זעקתנו או תשבוחתנו. וחוץ מזה מה עשינו או עשיתי? אני אשם שרסיסי מרגמה הורידה לי רגל פתחה לי את התחת ולקחה את שלושת אנשיי הצוות שלי? ומה אני דורש? אמצעיים מינמליים לחיות בביטחה וקצת בכבוד? לא חושב שייש לנו ,דרישות מוגזמות,וגם אם יהיו הריי ביננו כל מה שנקבל אם בכלל באמת שלא ייספק,כך שלדרוש ולדרוש כל מה שחיוני להקלת החיים שגם ככה לא הכי הכי. ולסיום: כאשר נכנסו ללבנון,רצינו להיות "גיבורים"רציתי להיות חלק מהמיתוס עליו גדלנו כולנו,רציתי להסתער קדימה ולמות בעד ארצי,חלמתי להיות חלק מהאגדה-הרוג או אולי פצוע קשה.מה שםירק אותי בסופו של דבר לא היה הפגזת פנטומים ישראלים על כוחותינו,וגם לא מראות חברים הרוגים ושרופים. אני נשברתי כי המיתוס נשבר"

למעלה