מיה - ממש בונבנון
ה הילית* New member 8/7/02 #51 איזה בונבונית ../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif
R Ronnie* New member 7/7/02 #33 איזה יופי! אני כל כך שמחה בשבילכם! המון מזל טוב, הלוואי שההריון יעבור בקלות ובנעימים.
L limor 2 New member 7/7/02 #36 איזה יופי ! כ"כ מרגש ! הלוואי ולא נוכל לעמוד בקצב של ההודעות המשמחות האלו !! מאחלת לכם הריון קל ומהנה והמון מזל- טוב !
איזה יופי ! כ"כ מרגש ! הלוואי ולא נוכל לעמוד בקצב של ההודעות המשמחות האלו !! מאחלת לכם הריון קל ומהנה והמון מזל- טוב !
N nikit1 New member 7/7/02 #38 המון מזל טוב../images/Emo95.gif../images/Emo140.gif שיהיה הריון קל וכייפי! שמחה בשבילכם
ש שמופית New member 7/7/02 #39 רויטלוש ../images/Emo24.gif ! היה שווה לפתוח את המחשב ולהיכנס !!! איזו בשורה משמחת ומרגשת !!! מאחלת לך הריון קל ונחמד (אני בטוחה שתיראי מהממת בהריון ! מבקשת תמונה כל חודש לראות התקדמות ) תשלחי מזל טוב ללירון מאיתנו !
רויטלוש ../images/Emo24.gif ! היה שווה לפתוח את המחשב ולהיכנס !!! איזו בשורה משמחת ומרגשת !!! מאחלת לך הריון קל ונחמד (אני בטוחה שתיראי מהממת בהריון ! מבקשת תמונה כל חודש לראות התקדמות ) תשלחי מזל טוב ללירון מאיתנו !
מ מאי26 New member 8/7/02 #43 מצטרפת לברכות. שיהיה המון מזל טוב, שיעבור מהר ובקלות, ושתהיו הכי מאושרים ביחד עם בנכם? בתכם? החדש/ה.
א אופה3 New member 7/7/02 #42 מזל טוב, איזה כייף, אני ממש מאושרת איזה כייף, ממש ממש כייף, אני שמחה בשבילך, שיהיה היריון קל ונעים, ממני האופה
מזל טוב, איזה כייף, אני ממש מאושרת איזה כייף, ממש ממש כייף, אני שמחה בשבילך, שיהיה היריון קל ונעים, ממני האופה
K kisses New member 8/7/02 #44 אחותי המון המון מזל טוב ../images/Emo65.gif|חיבו אני כל כך מאושרת לשמוע, איזה כיף אני הולגדת להיות דודה. יוו אני פשוט לא יכולה לתאר לעצמי את האושר. אני פשוט כל כך נירגשת שאין לי מילים אז אני שולחת לך המון ים ו ות ולמסור לך שאני אוהבת אותך הכי בעולם
אחותי המון המון מזל טוב ../images/Emo65.gif|חיבו אני כל כך מאושרת לשמוע, איזה כיף אני הולגדת להיות דודה. יוו אני פשוט לא יכולה לתאר לעצמי את האושר. אני פשוט כל כך נירגשת שאין לי מילים אז אני שולחת לך המון ים ו ות ולמסור לך שאני אוהבת אותך הכי בעולם
ה הילה_והגבר New member 8/7/02 #49 אני תמיד האחרונה להגיד מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב !!! איזה אושר ! המון נשיקות מהצד הזה של המקלדת
אני תמיד האחרונה להגיד מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב !!! איזה אושר ! המון נשיקות מהצד הזה של המקלדת
ה הדר לו New member 8/7/02 #52 המון המון מזל טוב../images/Emo95.gif../images/Emo57.gif../images/Emo85.gif שיהיה הריון קל וכייפי