יש לי משימה בשבילכם

backstreet girl

New member
יש לי משימה בשבילכם

למי שיש לו את כל הדיסקים של הפפרז...(או כמעט את כולם..) דרגו את האלבומים לפי סדר אהבתכם אליהם... כאילו מה לדעתכם האלבום הכי טוב שלהם עד האלבום הכי גרוע שלהם... תכתבו מה דעתכם על כל אלהום במשפט או בשורה אחת... ותעשו את זה כי אני סקרנית.... אני מהמרת שהרוב ישימו מקום ראשון את בלד שוגר...

lollapalooza

New member
המממ...

לא יודעת אם יש לי ממש סדר מסויים, אבל ברור שהכי אני אוהבת את BSSM (כמה לא מקורי) כי הוא פשוט הכי טוב שלהם, אין מה לעשות. אלבום גאוני לחלוטין. גם היום, אחרי ששמעתי אותו כ"כ הרבה פעמים, אני עדיין מתלהבת ממנו, אפילו יותר מבפעמים הראשונות. BTW זה הדיסק הכי איום ונורא שהם הוציאו. בעצם,זה הדיסק היחיד הממש רע שהם הוציאו. את השאר אני פשוט אוהבת, וזה לא עניין של יותר או פחות אוהבת, אלו פשוט כמה אלבומים שונים אחד מהשני. אני לא ממש יכולה להשוות ביניהם.

FLEA OWN

New member
טוב

MOTHER MILK BSSM RED HOT CHILI PEPPERS UPLIFT FREAKY STYLE ONE HOT MINUTE CALIFORNICATION BY TH WAY

Pretty Devil

New member
קשה לי להחליט אבל..

האלבום שהכי אהבתי הוא BSSM. אין מה לעשות האלבום הזה פשוט מעולה. הכי פחות- by the way.לא יודעת הוא ממש לא לטעמי..=\

rhcpamit

New member
אני דווקא אהבתי את btw

הכי פחות אהבתי זה את ohm והכי אהבתי זה bssm

backstreet girl

New member
אז ככה...

יש יש 2 אלבומים שלהם בלד שוגר סקס מג'יק וקליפורניקשיין (כבר כתבתי פה אז אתם כבר בטח יודעים) ושמעתי את כל האלבום ביי דה ווי באתר וואלה מיוזיק... אני גם חושבת שבלד שוגר הוא אלבום מדהים אבל אני יותר מתחברת לקליפורנקשיין... ויש כמה שירים שאני מתה עליהם מביי דה ווי....

Mudhoney16

New member
אמממ...בוא נחשוב

bssm mothers milk the uplift mofo party plan californication one hot minute red hot chili peppers freaky styley by the way אני לא מתעבת את פריקי סטיילי וגם לא את ביי דה וואי, אני אוהבת את כולם אבל אילו האלבומים שאליהם אני הכי פחות מתחברת..

lollapalooza

New member
אההה../images/Emo70.gif לשרשר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

צריך לחנך אתכם

אז ככה

BSSM מקום ראשון מן הסתם
ואני לא חושבת שיש דיסק שאני לא אוהבת... כל מה שהם עושים זה טוב בשבילי, אני לא בררנית, אפילו ב-btw יש נקודות אור

cabron../images/Emo99.gif

כן, עכשיו כולם יתחילו להשליך עליי עגבניות רקובות ודברים חדים, אבל אני מתה על השיר הזה
הוא כזה חמודי וגם can't stop די מגניב

hellrazor1

New member
קשה כי יש תקופות שונות

וברים שונים אבל יש לי העדפות BSSM UMPP MM OHM C RHCP FS BTW

DAN1EL

New member
ממ....

אין לי את כולם, אבל הנה הדירוג לפי אלה שכן יש לי: 1. BSSM 2. CALIFORNICATION 3. BTW (אני ממש לא מהשונאים שלו, בהתחלה כן אבל לקח לי זמן להתרגל ואני אוהב אותו כיום
) 4. TRHCP 5. OHM יש לי גם את האוסף להיטים.

DAN1EL

New member
שכחתי לציין

שזה תלוי בתקופות, לפעמים אני אוהב את קליפורניקיישן יותר מבלאד שוגר, ולפעמים ההפך.

backstreet girl

New member
אני חייבת חייבת לומר משהו

אני מ-ט-ו-פ-ת על on mercury... פשוט מ-כ-ו-ר-ה....אין מה לעשות...זו דעתי...

למעלה