הדירוג שלי ../images/Emo26.gif
אני לא אכניס לדירוג שלי את Uplift Mofo Party Plan ואת By the Way, כי אני לא חושבת שאני מכירה אותם מספיק טוב בשביל זה. מקום רביעי: Red Hot Chili Peppers ו-Freaky Styley. שני דיסקים שיש בהם כמה שירים טובים והרבה שירים מיותרים. בעיניי היה עדיף לעשות מהם דיסק אחד טוב. מקום שלישי: Blood Sugar Sex Magik. גם כאן יש כמה שירים מיותרים, אבל גם שירים שאי אפשר בלעדיהם. דיסק טוב, אבל לעומת רוב המעריצים של רד, אני לא חושבת שזאת כזאת יצירת מופת, כנראה בגלל שהטעם שלי שונה מהטעם הממוצע של מאזיני רד הוט. מקום שני: Mother's Milk. אלבום ממש טוב, חוץ מאיזה שלושה שירים שאני מדלגת עליהם. דיסק שבעיקר מאוד כיף לשמוע. מוזיקה מעולה וכמה שירים ממש נהדרים (Taste The Pain, Knock Me Down). מקום ראשון: כאן יש לי שני אלבומים שהם האהובים עליי: One Hot Minute. מעטים מאוד הם מעריצי הלהקה שהיו שמים דווקא את הדיסק הזה במקום הראשון. רבים לא אוהבים את הדברים השונים שדייב נבארו הביא ללהקה. אני דווקא מאוד אהבתי אותם. דיסק קצת משונה, מאוד מעניין. טקסטים נהדרים וכמה שירים מושלמים (Shallow Be Thy Game, Transcending, My Friends ועוד). אלבום פחות טוב מהשני ששמתי במקום הראשון אבל המשימה הייתה לדרג לפי האלבומים האהובים, ולא האלבומים הכי טובים. Californication. הדיסק שבעיניי הוא ללא ספק הכי טוב שרד הוט עשו ואחד הדיסקים הכי טובים שאי פעם שמעתי. אין שיר אחד שאני לא אוהבת. שירים נפלאים שאף פעם לא נמאס לשמוע, מוזיקה נהדרת וטקסטים מעניינים. דיסק שאני יכולה להעניק לו את התואר "מושלם" בלי שום היסוס. שירים מרגשים מאוד לצד שירים מצחיקים והכל עם המוזיקה הכי טובה שבעיניי רד הוט אי פעם עשו. בהחלט אלבום מושלם.