יש לי נושא דחוף!! אני חייבת כמה הסברים...

יש לי נושא דחוף!! אני חייבת כמה הסברים...

תמיד אומרים "ילדי אור הירח" ואני מבינה מהם ואני מבינה למה קוראים להם ככה.. אבל בתכלס- מי קובע לי אם אני אחת מהם או לא? ... כאילו- מה הקטע?! עושים מזה פשוט יותר מדי זה כל כך טפשי...=/ אני למשל שומעת את אביב שנתיים וחצי. אני הייתי בכמה הופעות.. בכמה שיכולתי.. בכל זאת אני מהצפון. אומנם לא גדלתי על השירים של אביב אבל אני מכורה למוסיקה שלו.. ואני סוגדת לו ולאומץ שלו.. אז למה כשמדברים על "ילדי אור הירח" מזכירים רק מעריצים ישנים?. שהלכו אחריו לכל ההופעות.. כל הכבוד להם. גם אני מזדהה עם השירים! גם איתי אביב גפן הולך לכל מקום ואני פשוט מעריכה אותו ות'מוסיקה שלו יותר מכל אומן אחר בערך.. הוא פשוט יוצר מדהים בעיני. אז אני אשמח אם אני אקבל כמה תגובות על זה. כי חשוב לי לדעת.. אני לא באה לזלזל.. אני רק רוצה הסבר. תודה מראש.^^ וברוק עצמאות נהנתי כמו שבחיים לא נהנתי.. היה מטורף!!

Hosh17

New member
אני חושבת

המעריצים הראשונים ,שקנו את האלבום הראשון (זה רק אור הירח) בלי שאביב עוד הפך לאיזה אופנה מוערצת אלה שגדלו על המוזיקה שלו והיום מתקרבים לגיל 30... אני זוכרת בהופעת העשור של אור הירח אביב אמר שההופעה מוקדשת לילדי אור הירח האמיתיים, וכשיצא האלבום הראשון קנו אותו רק 200 איש, ועוד אף אחד לא אהב אותו ואת התעויוט לא צריך להרגיש איזשהי תחרותיות איתם חחח פשוט כשאביב הוציא את האלבום הראשון אני הייתי רק בת 3 ואני מניחה שגם את בסביבות הגיל הזה אם הייתי בגיל הזה בזמנו, סביר להניח שהיתי בוחרת במוזיקה של אביב..

עדן גפן

New member
גם אני כזו..../images/Emo190.gif|פיס|

ואני מ מ ש לא מתקרבת לגיל 30. הייתי אז בת שנה וחצי ואני בכל זאת אחת מהם. [אני מאגניבה ואתם לא! חח סתאם.. גם אתם!
חחח)

מעיין51

New member
ילדי אור הירח

הם כ-ל הקהל של אביב וכל מי שבאמת מעריך אותו **אני חושבת** [!!]

ככה גם אני רואה את זה...=]=]

כל הקהל של אביב.. שבאמת מעריך אותו ולא שומע אותו בגלל אופנה.. כמו הפאקצות והערסים ברוקע"צ.. אז אין בדיוק הגדרה כשחושבים על זה.

TairAtias

New member
הגעת למקום המתאים...

מרוכזים פה כל המעריצים של הג**ם ב!*ז הש!לט*ם!!!11111

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifאני לא מבינה למה אתם כ"כ שונאים

את הדיסק הזה.. אז יש איזה 3 שירים לא משהו.. אבל יש שם גם שירים כ"כ יפים..

galush29

New member
../images/Emo45.gif

אתם מגזימים. גמאני לא משהו מתה על הדיסק הזה,ברור שהשאר יותר יפה. אבל לדעתי הגזמתם בצורה מטורפת. אוקיי,הבנו..אביב קצת איכזב,בעבר היו לו שירים יותר יפים וכו' אבל מכאן ועד להיסחף ולא להפסיק לדבר על זה שאביב פישל,איכזב וואטאבר. לדעתי זוהרים זה שיר מדהים,בשבילך לא רע בכלל,אלפי אנשים גם שיר נורא יפה.. השיר לא עד כדי כך גרוע שאתם לאך מספיקים לטחון את המוח עם זה.עד כדי כך שאנשים פשוט הפסיקו לאהוב את אביב בגלל פאקינג דיסק שקצת שונה ופחות טוב מהאחרים.

galush29

New member
איזה נעל יצאתיXD רשמתי השיר במקום הדיסקD:

ואני שמחה שמישהו מסכים איתי בפורום הזה=]

התעוט

New member
נכון,בשבילך הרבה יותר יפה ממלאך

ומגיפה וזוהרים ואלפי אנשים,ממש יפים.יותר משוב החושך או התירוץ...

תגידי מה את/ה סתומ/ה?

בשבילך יותר יפה ממלאך? באיזה סרט?!?!?!?!?! זוהרים זה שיר שהוא כבר די ישן... וגם הגירסא שיצאה לו בדיסק בכלל לא משהו. ואת/ה עושה לי השוואות בין שירים כמו אלפי אנשים לשוב החושך או התירוץ!!?!?!?@? יא אלללללללללללללללללללללללללללללה מאיפה החחוצפה בכללללללללללללללללללללל אתה חסר טעם במוזיקה מה אני בכלל מגיבההההההההההההה סעמממממממממק

shira ofek

New member
דבר ראשון תנשמי :|

דבר שני, גם אני חושבת כמוך אבל על טעם ועל ריח......

למעלה