יש לי נושא דחוף!! אני חייבת כמה הסברים...

אני לא שונאת את הדיסק

לדעתי הוא החלש מבין הדיסקים שלו ולא דיברתי על הדיסק, דיברתי על משהו אחר לגמרי...(שורש- י.ל.ד)

TairAtias

New member
תראי

אני מחשיב את אלו שגדלו על האלבום זה רק אור הירח שלו ילדי אור הירח... לכן אני לא מחשיב אותי כילדי אור הירח... עוד לא נולדתי כשהאלבום הזה יצא. בכ"מ אני מעריץ את אביב ושומע אותו לא בשביל להיות ילד אור הירח אלא בגלל שהוא מסב לי הנאה ובעזרת השירים שלו אני מצליח לבטא את עצמי ולהסביר את עצמי לעצמי

galush29

New member
../images/Emo45.gif

גמאני לא מחשיבה את עצמי כילדת או הירח,למרות שבאמת,אני לא חושבת שאני אצליח לאהוב עוד זמר ככה כמו שאני אוהבת את אביב,ועם שירים כמו של אביב,וכישרון כמו של אביב. אביב בשבילי זה מוזיקה,כשאני לבד בבית אני שומעת רק אותו,אין בשבילי עוד אפשריות,כשאני עם חברות אולי לפעמים אני נופלת על להקות אחרות,בכללי אני שומעת כמעט ורק את אביב.נכון שזה נשמע מטורף,אבל כשאני לבד בבית ואני שומעת אמן אחר זה פשוט משעמם אותי.בעעע אני לא יודעת להסביר>< בקיצור,מה שניסיתי לומר זה שלמרות שאני מעריצה,אוהבת,שומעת או וואטבר אני לא מחשיבה את עצמי כילדת אור הירח מכיוון שלדעתי הם הילדים שפשוט שמעו אותו,ותמכו בו גם כשאר אף אחד לא בדיוק סבל את אביב. למרות שאני מסכימה גם עם חופית[זכרתי אותך
] שזה דיי נכון שאם הייתי חייה בזמן שאביב הוציא את אור הירח הייתי נאמנה לו עוד מאז.לצערי נולדתי כשנה אחרי><

camilala0

New member
תגובה

כשהוא אומר "ילדי אור הירח" הכוונה היא לאנשים ששמעו אותו כשיצא הדיסק שלו הראשון אור הירח.. אלו הילדים\נערים שהיו איתו מהרגע הראשון שגדלו איתו שתהבגרו איתו ותמכו בו גם כשכל המדינה הייתה נגדו. אמנם היית בכמה הופעות שלו ואת שומעת אותו כבר שנתיים וחצי אבל זה לא אומר כלום.. אני לא ממעיטה בערכך אבל פשוט מאוד זה מסמל סוג של תקופה מסויימת.. ואני מניחה שאם היית גדלה עליו או מתבגרת איתו בשנות ה-90 היית מבינה שאביב של היום זה לא אביב של פעם ושכמות ההתמסחרות שלו היא מטורפת. ושלא תחשבי שאביב לא מסמל בשבילי המון, האידיאולוגיה שלו הייתה המון בשבילי ובשביל עוד כמה.. רק חבל שהוא זנח אותה. וכן אין לשכוח שהוא התבגר אבל אם אין לך על מה לכתוב אז פשוט מאוד על תכתוב, כי שיר כמו מחר מבזה אותו עד שפל. ואני לא אומרת לך תפסיקי לשמוע אותו כי כן השירים שהוא עשה היו איכותיים וסימלו המון, אבל ללכת להופעה שלו כשיש מאחוריך 3 ערסים זה לא אביב, ותסלחי לי אני אישית מאוד התאכזבתי ברוק עצמאות והבנתי שוב פעם למה לא הייתי בהופעה שלו כמעט שנה וחצי. מקווה שעניתי לך על השאלה..

יקירתי, ילדי אור הירח אינם קיימים עוד

לקראת סוף המאה הקהל הזה שנקרא ילדי "אור הירח" התדלדל בצורה משמעותית. היום התחליף הוא "ילדי חצי מיליון השקלים" וזה הקהל הרשמי הנוכחי של אביב גפן. קבל בעל תו מחיר ברור. אני מניח שלזה את משתייכת... בכל אופן, תחשבי אם כדאי לך...

למעלה