יש לי נושא לדיון!!!!

תומרס1

New member
יש לי נושא לדיון!!!!

קודם כל אני תומך קדימה ותומך של שרון... אין ספק שהיום בבוקר מערכת הבחירות שוב הסתחררה לאחר מה שאירע לשרון וכאן המקום באמת לאחל לשרון החלמה מהירה ורפואה שלמה.. אך ברור שכרגע חייבים במפלגה לעשות קצת סדר בבלאגן, מהי רשימת המפלגה, מי במקום השני, וכן הלאה... כרגע אין למפלגה מוסדות שכן זו מפלגה בתחילת דרכה אבל לדעתי כבר צריכה להיות רשימה מסודרת ושכל אחד יידע את מקומו וכמובן מי מספר 2 של שרון, אין ספק שכולם צריכים לאחוז ידיים וללכת ביחד אך מה שקרה לשרון קצת השאיר את המפלגה ללא מילים וחייבים לעשות סדר... אז בלי שום ספק יש שני מועמדים להיות מס' 2 של שרון- ציפי לבני או אהוד אולמרט...שניהם נאמנים של שרון. מי לדעתכם צריך להיות מס' 2 של שרון במפלגת קדימה?? אשמח לתת לכם פרטים על כל אחד מהמועמדים רק תבקשו... יום טוב...

mean girl 16

New member
ציפי לבני צריכה להיות מס' 2

האשה תותח. אולמרט בסך הכל בן אדם לא כל כך אהוד בציבור ובטח שלא כמו ציפי לבני שמוערכת ע"י כולם.

תומרס1

New member
גם לדעתי ציפי לבני!!

ציפי לבני בהחלט ראויה להיות מס' 2 של שרון ובמפלגת קדימה, האישה ללא ספק הסמל לפוליטיקה נקייה משחיתות ומאוד אהודה בציבור הרחב... צירפתי גם כתבה שפורסמה במעריב על האישה המדהימה..

mean girl 16

New member
נכון. היא ל מפחדת מאף אחד.

היא אשה חכמה שיודעת להתנהל ואין הרבה כמוה.

mean girl 16

New member
ועוד משהו

אם יש מצב שקדימה תמשיך קדימה גם אחרי שרון, זה יכול לקרות רק עם ליבני.. עם אולמרט זה בחיים לא יקרה. אין שום מצב.

שאלה היפוטתית

כבר כתבתי על זה בתגובה אחרת. אולמרט הוא יד ימינו של שרון. הוא מספר 2 שלו. היום הוא מ"מ ראש הממשלה (התפקיד שבסופו של דבר קובע מי מחליף את שרון, אם הוא נאלץ לפרוש באמצע קדנציה) למרות שבפריימריז בליכוד הוא היה במקום 30 פלוס מינוס. והוא גם יהיה מ"מ, במידה ושרון יהיה ראש ממשלה. מספר 2 במפלגה זה תפקיד חסר משמעות (אם הוא לא מלווה בתפקיד מ"מ ראש הממשלה). אם שרון יאלץ לפרוש, שלא כראש ממשלה - יתקיימו פריימריז לקביעת המועמד שיחליף אותו.

תומרס1

New member
זה נכון שאהוד אולמרט הוא מ"מ רה"מ

וזה גם נכון שהוא יד ימינו אבל הוא ללא ספק פחות אהוד בציבור לדעתי. לגבי פריימריז? כרגע אין למפלגה מוסד או מרכז כלשהו אולי זה הולך ונרקם איני יודע אבל כרגע מי שמרכיב את המפלגה וקובע את הסדר וההיררכיה זהו שרון בלבד לטוב ולרע, לגבי "מספר 2 במפלגה זה תפקיד חסר משמעות" זה לא מדוייק בעיקר כששרון הוא זה שמרכיב את הרשימה ואת הסדר וחוץ מזה מספר 2 במפלגה זה לא תפקיד זה בסופו של דבר כוחו של ח"כ ברשימה ובמקרה של קדימה אומר גם תפקיד חשוב... ואגב לגמרי לא בטוח שאולמרט ימשיך ויהיה מ"מ ראש הממשלה, אולי כן ואולי לא... יחד עם זאת גם ציפי לבני היא יד מינו של שרון ושרת משפטים מצויינת אבל לעומת אולמרט, ליבני אהודה מאוד בציבור וגם בתקשורת..

נגדיר את זה ככה,

אם שרון יהיה ראש ממשלה, ויאלץ לפרוש - מי שימלא את מקומו יהיה מ"מ ראש הממשלה. וזה אולמרט (אולמרט ימשיך בתפקיד. בטוח. הוא לא ויתר ולא יוותר על התפקיד הזה). זה התפקיד הקובע. לא מספר 2 שלו במפלגה. אהוד בציבור או לא אהוד - זה כבר לא משנה כלום. עד לבחירות הבאות. אחרי 24 השעות האחרונות, חשוב מאוד לבדוק מי יהיה ממלא מקומו של ראש הממשלה, לא רק מי עומד בראש המפלגה.

bhnadav

New member
ללא ספק ציפי לבני.

אני רואה אותה גם כמועמדת פוטנציאלית להיות ראש ממשלת ישראל, בין אם בקדימה ובין אם בליכוד או בכל מפלגה אחרת. אמנם גם אם אולמרט יהיה ממלא המקום ומספר 2 זה גם בסדר גמור, בהנחה שציפי לבני תקבל תפקיד בכיר. אגב - החתימה שלי - מדברת על ציפי לבני.

תומרס1

New member
אין שום ספק שליבני תקבל תפקיד בכיר

בממשלה.. ואני סמוך ובטוח שהיא תמלא כל תפקיד על הצד הטוב ביותר וכן גם אני רואה אותה ביום מן הימים ראש ממשלה :) הנה לכם שוב הכתבה האוהדת על ציפי לבני מאת עמרי אסנהיים שאפילו כותב שהיא מועמדת מובילה לתפקיד תיק הביטחון שפורסמה באתר מעריב ועוד כתבה על הזדהות תומכי קדימה עם ציפי ליבני... תהנו... בהצלחה..

mean girl 16

New member
הלוואי שהיא תקבל את תיק הבטחון

זה יהיה נורא מעניין. וגם אני בטוחה שהיא תהיה ראש ממשלה ביום מן הימים.

ASOLTAN

New member
אולמרט צריך להיות מספר 2

ליבני 3 בגלל זלצערי במדינה שלנו כרגע עדיף שאם יקרה משהו לשרון חס וחלילה והוא יאלץ לפרוש אנשים רבים יעדיפו גבר שמוביל את המפלגה לא שאני מזלזל בליבני ץ גם היא מוכשרת מאוד אבל זמנה עוד יגיע להיות הסגנית ואז ראש הממשלה

תומרס1

New member
אתה מזלזל ביוכלתה של אישה להנהיג

את המדינה??? לדעתי אתה צריך שוב לקרוא את הכתבה שעשו על ציפי ליבני... בכל מקרה אני משוכנע שציפי ליבני יכולה להוביל ולהנהיג את המדינה... אני גם חושב שאפילו אישה תעשה את זה יותר טוב... :)

תומרס1

New member
ללא שום ספק היא צריכה עוד נסיון

אני מאמין שבעתיד היא תוכל למלא את תפקיד רה"מ לא כרגע... אני פשוט לא מבין שמפחיתים בערכם של נשים... אישה יכולה למלא כל תפקיד... על זה השבתי מקודם... נשים איפה אתן צאו להגנת הנשים....

mean girl 16

New member
מציעה את מועמדותי לראש הממשלה../images/Emo6.gif

אולי לא עכשיו אבל עוד 30 שנה ככה חח יש שם רע לאשה כראש ממשלה בגלל שהאשה היחידה שהייתה ראש ממשלה אצלנו הייתה אולי הראש ממשלה הכי גרועה בתולדות המדינה. וגם אין יותר מדי נשים רציניות בפוליטיקה הישראלית, פרט לליבני. חכו, חכו לי

למעלה