יש לי נושא לדיון!!!!

תומרס1

New member
או.. ילדה רעה אני אחכה לזה...

וכמו שאמרתי אישה יכולה לבצע כל תפקיד ועל הצד הטוב ביותר...

ASOLTAN

New member
חס וחלילה לא זלזלתי

ביכולותה של ליבני.אבל לדעתי העם יעדיף גבר בשלב זה בנוסף כמו שרבים אמרו פה שתצבור עוד כמה שנים ניסיון .. זה לא יכול להזיק תראו מה קרה לברק בגלל שלא היה בעל ניסיון

bhnadav

New member
לברק, לביבי וגם לרבין בקדנציה ה-1.

ציפי לבני צריכה עוד להשתפשף בתפקידים הבכירים באמת, ולצבור ניסיון כשופתה להנהגת מפלגה, שרה בכירה וכו'. למרות זאת, העם כנראה מעדיף את קדימה בראשות ציפי לבני הן על הליכוד והן על העבודה, זאת ע"פ סקר שפורסם הבוקר בעיתון מעריב (קדימה בראשות לבני - 30 מנדטים, העבודה 27, הליכוד 16). כך שגם כיום הליכוד מעריך מאוד את ציפי לבני ורואה אותה כמועמדת להנהיג את המדינה, אבל בהחלט אני מסכים שניסיון של עוד כמה שנים הוא הכרחי. מה שבטוח - לישראל תהיה בזמן הלא רחוק ראש ממשלה - אישה, וזה מבורך. אני סומך על ציפי לבני, אני מאמין בה, ואני מאוד מרוצה שגם הציבור הרחב חושב כך.

תומרס1

New member
אני בהחלט מסכים איתך../images/Emo45.gif

וכמו שכבר נאמר בהחלט היא צריכה עוד להשתפשף ולצבור נסיון ואין ספק שהיא עוד תהיה ראש ממשלה... וזה בהחלט מבורך ביותר... גם אני מאמין בה :) אגב תוכל לשים קישור לסקר הזה... לא ראיתי...

bhnadav

New member
קראתי את זה בעיתון מעריב.

לפי מה שבדקתי הסקר לא מופיע ב-nrg.

תומרס1

New member
חבל רציתי לראות את זה!!!

אני מקווה שיפרסמו את זה גם ב- nrg. אני פשוט קורא ידיעות והארץ..

bhnadav

New member
אני קורא ידיעות אחרונות,

אבל הספקתי לראות זאת בבית ספר

תומרס1

New member
יש לי מנוי לידיעות ולהארץ

מעריב אני רואה באינטרנט ב- nrg, אני אדאג שיביאו לי בערב מעריב אני רוצה לראות את הסקר הזה בהחלט..

תומרס1

New member
הנה הסקר בו ציפי ליבני

גוברת על עמיר פרץ... כמו שנגב ציין פורסם היום במעריב סקר.. הראשון שלמרות השבץ של שרון קדימה זוכה ל- 42 מנדטים והשני שציפי לבני מקבלת 30 מנדטים אם תעמוד בראש המפלגה קדימה, זאת בדיוק ההוכחה לכך שציפי ליבני מאוד אהודה בציבור וההוכחה לכך שיש המשכיות לקדימה לכל החוששים שקדימה היא מפלגה חד פעמית...

תומרס1

New member
ברק זה סיפור אחר לגמרי

מה שקרה לברק הוא לא רק חוסר ניסיון הוא בעיקר האישיות שלו... ושוב אני אומר אין שום ספק שציפי ליבני צריכה עוד נסיון פוליטי וכמובן למלא עוד איזה תפקיד בכיר שאני מאמין שיינתן לה. מה שלי מפריע במה שאתה אומר זה שעדיף גבר, או שהעם יעדיף גבר... ???? שאלו את העם אם יעדיף גבר או אישה??? לדעתי אישה יכולה לבצע כל תפקיד, זה או אחר והיא תעשה אותו הכי טוב ועל הצד הטוב ביותר ואולי אפילו יותר טוב... :), במיוחד אם מדובר בליבני..

ציפי לבני, היא כיום אהובת מצביעי

שינוי לשעבר. התדמית שלה מייצגת יותר מכל את אותה קבוצה של מעמד-ביניים-גבוה. היא זוכה גם לתמיכה מקהלים מסוימים משמאל. ולמען האמת גם לי אשיית יש סימפטיה לגבי תפקודה בנושאים מסוימים שהשתיקה כרגע יפה להם.. אבל, עדיין המסה הגדולה של שהלכה בעדר של שרון כסומים מימין ומשמאל תתרסק. משום שהקסםם הגדול שלו הוא הדרסנות של יריביו. הציפוף על החוק. אהבת השררה . הכוחניות פנימה שמסתירה בעצם חולשה אדירה מול הגורמים הבינלאומיים. יש מספיק אנשים שלא נוהים אחר נועם ההליכות של לבני הבלתי משופשת . מלבד זאת-האמינו לי שיש לא פחות שובניסטים משמאל מאשר מימין.

תומרס1

New member
שובניסטים יש בכל הארץ

גם מימין וגם משמאל, ולכן כתבתי שאישה יכולה למלא כל תפקיד... יכול מאוד להיות שהיא באמת אהובת מצביעי שינוי לשעבר אבל ללא כל ספק היא אהובה ואהודת מצביעי כל המפלגות, גם מהליכוד והימין הקיצוני...

mean girl 16

New member
מהליכוד לא, מהימין הקיצוני ממש לא

היא נתפסה ממש שמאלנית בכל התקופה האחרונה שלה בליכוד לא אהבו אותה בליכוד כל כך אז איך בימין הקיצוני?

תומרס1

New member
לא התכוונתי שמתחברים אליה

מבחינה אידאולוגית או שהם יבחרו בה... התכוונתי שהיא מוערכת כפוליטקאית כאדם ישר והגון... אבל אני לא אתפלא אם בעקבות האישיות שלה היא תצליח להביא בוחרים לקדימה גם מהימין... בעצם???.... אני בטוח שכן...

תומרס1

New member
לברק לא היה נסיון בכלל חוץ מצבאי

לליבני בכל מקרה יש יותר נסיון ממנו...

mean girl 16

New member
ואתה גם מזלזל בציבור

שמעדיף את ליבני כראש ממשלה וכמנהיגה הרבה מעבר לאולמרט שמאוד לא חביב על הציבור.

יואוווו חחח *מתלהבת*

עכשיו ראיתי באינטרנט את הקטע וידאו ששרון משתחרר מהבית חולים, מה ששודר היום בשידור ישיר בערוץ 22 הוא כל כך חמוד...
כמו סבא טוב כזה
ואני שונאת את התקשורת המגעילההה הזאת
ה זה צריך להיות ההתקפות של השאלות ישר כשהוא יוצא??? מה הם שאלו? אממ...אה! "האם אתה חושב שמה שקרה יפגע על תפקודך" איזה דפוק זה...ורואים שהוא בן אדם חזק, צלול, כמו שהיה קודם
איזה ביג דיל עושים מזה...ואז הוא ענה "לא, אני לא חושב שזה יפגע בתפקודי"...איזה לא נעים כזה..מגוחך קצת הייתי אומרת או ששאלו אותו בסוף "תרצה להוסיף משהו על הבחירות בליכוד" והוא צחק להם בפנים ואמר "תודה לכם" או משהו והלך... חחחח מה זה אמור להביע??? שוב, לא מציגים כבוד מינימלי וטאקט. אין על שרון

תומרס1

New member
דווקא התקשורת סיקרה את האירוע

שלשום כששרון הובהל לבית החולים בצורה מאוד הוגנת, במיוחד ערוץ 2, נשאלו שאלות ענייניות והרגשתי שהייתה באמת דאגה אמיתית לשלומו ואיזושהי חרדה.. התקשורת צריכה לעשות את תפקידה ולשאול את השאלות החשובות האלה שמעניינות את כל העם, יכול להיות שבאמת היום הם היו חסרי טאקט אבל הוא היה בסדר ושידר מנהיגות מופלאה... ולגבי זה שכתבת אין על שרון??? אין לי מה להוסיף באמת אין.. אבל גם על ציפי ליבני :)

למעלה