יש לי סוד

../images/Emo124.gifרמז

קיבלתי אישור לתת רמז... גם בגלל שבחיים אי אפשר לנחש ככה וגם כי אתם מתחילים לחשוב שזה סוער יותר ממה שזה
זה משהו שאני הולכת לעשות רק בשביל עצמי ועם מישהו מהעבר שלי.

comet9

New member
תני לי לנחש

לבתק את בתולייך עם האלפקה שטיילת איתה בספארי בטיול של כיתה ג'?

lb22

New member
אמממ אולי

לשיר דואט עם מישהו? או לעשות הצגה עם מישהו מהעבר שלך?

נועם m

New member
הי! אני תכננתי לעשות את זה! ../images/Emo46.gif

אחרת אין שום סיכוי לפשוטות העם שביננו להשיג איתו דייט!

דנדוש20

New member
שאלות

אתם הולכים לעשות את זה ביחד? מדובר בחבר לשעבר? בידיד? במישהו מהמשפחה? זה משהו יקר? משהו כואב?

תשובות לדנדוש

יו, את היחידה הרצינית פה
נעשה את זה גם יחד זה כולל סוג של חבר לשעבר, מישהו שפגע בי פעם.

מיטללל

New member
קיצקצ

עד עתה אנו יודעים שזה משהו שציפיתי עומדת לעשות (משהו לא יומיומי/שיגרתי) שקשור לאקס מהעבר שלה (כזה שפגע בה בעבר) ו"מה שטוב בו, זה שזה ממש לא קשור למשפחה" תאכלס, אם לא הייתי יודעת, כבר הייתי מגלה
תנחשו כבר

באנג'י..?.. הממ זה סוג של משהו כזה?

אה אה אני יודע.. אתם הולכים לחטוף את נאסראללה ולקשור אותו באזיקונים ואז לנגן עד שהוא יתחנן לשחרר את החיילים בכדי שתפסיקו... סתם נו זה קשור לאיזה משהו בנגינה שאתם הולכים לעשות יחד..? אה אה אני יודע טיול לחו"ל... אמרת שאת מתכננת לללכת לחו"ל בקרוב לא..?

יו, יפה!!!

זה קשור בטיסה לחו"ל אני טסה עוד כמה ימים להמון זמן. חודש בארצות הברית וחודשיים באוסטרליה

טוב, אני מגלה

זה לא כזה סוער כמו שאולי נדמה לכם... אני טסה עוד כמה ימים לחיודש בארצות הברית, זו הזדמנות חיי בערך. ללמוד אצל המורה הכי טובב עולם בערך. נראה לי שכבר סיפרתי. אחר כך אני טסה לאוסטרליה... זוכרים את ההוא שהיינו יחד כמה ימים ואז הוא נעס וכמה הוא הרגיז אותי ושרועימ הציע לי לומר לו שאני בהריון ולהפחיד אותו, והוא היה שולח לי מיילים ששלח לכולם שמספרי םעל בנות אחרות וממש התרגזתי? אז עברו המון לחודשים מאז והמון שיחות...ודברים השתנו. אז עכשיו אני נוסעת אליו, כדי להיות איתו אף אחד לא מבין איך זה קרה, אז אל תנסו....

TalKz

New member
אוסטרליה ! מקום מגניב

בהצלחה, דודים שלי גרים שם. הם בונים את כל מלבורון:] (כאילו שזה איכפת לך אבל סתם שתדעי!) למי את מורישה את כס המלכות שלך? :)

למעלה