יש לי סחרחורת... אה וגם שאלה.

רותמיתXD

New member
יש לי סחרחורת... אה וגם שאלה.

וואו. מלאמלא הפסדתי ביומוחצי שלא הייתי... לאמשנה ישלי שאלה... איזה מישו. [טולייצ, זה שהיה איתי בגולדה] הוא אמר לי ש"כוס קפה" זה של שייגעצ.. והשמיע לי את השיר ואמרתי לו שאין סיכוי.. אז הוא הראה לי שהוא הוריד את זה ושכתוב הוא של שייגעצ... אבל זה מוזר כי זה בכלל לא נשמע כמוהם ואני בכלל לא מכירה אותו... מישו יודע על זה משו?

כוס קפה

זה לא של שייגעצ, אנשים שמורידים בקאזה רואים כוס קפה, חושבים זה של שייגעצ אבל זה לא!,כמו שאנשים מורידים מוניקה סקס מקבלים את החדר האינטימי שלי ואוכלת מהצד, החד האינטימי זה שלתערובת אקסוט, ואוכלת מהצד של השוונג של הפיתה!

טולייצ

New member
כוס קפה

זה לא של עיברי? או שאני ממש מבולבלת כרגע
כמה חבל שלא טבעתי אתמול!!!

הו גם לי עשו את זה :|

אני חייתי שבועות שלמים במחשבה ש"כוס הקפה" זה של שייגעצ :| עד שהתחלתי לשמוע אינפקציה :]

בצה17

New member
אגב אינפקציה...

יצא דיסק חדש כמובן!!! ואני שמעתי את כולו עוד לפני שהוא יצא לחנויות!!! ואמורים לצרוב לי אותו אבל כל הזמן משום המ שוכחים :-\ דיסק מדהיםםם!!! יש שם שיר אחד קאבר לזה היה ביתי של אנערף שכחתי מי.. שהולך כזה "זה היה ביתי עם גינה בלה בלה" אז כזה הם עשו קטע מה זה קורע: "זה היה ביתי בלי גבינה וזיתים" נירא לי ככה.. יענתו קוטג' חחח פשוט חזק!

וואייייי

אני חודש (ושבועיים) חייתי בקטע שכוס הקפה זה של שייגעצ,עד שקניתי תדיסק ואחרי שבועיים קניתי את הדיסק של אינפקציה ורק אז קלטתי שזה בכלל של אינפקציה. אגב זה לא היה זיתים רק גבינה...וזה אחלה שיר :)

צודקת

שיר חזק! גם לי יש את הדיסק.. אחלה דיסקק!! וגם אני הורדתי בטעות את "כוס קפה" חח :) אבל שומעים שזה לא שייגעצ...:|

בצה17

New member
עדיף שאני אשלח להם 10 ש"ח

בדואר.... ואצרוב מאשר אקנה.. ככה לפחות אמרו לי אני אקנה כבר בהופעה וזהו.. שיהיה ללהקה עצמה רווח יותר גדול ולא לחברות התקליטים..

למעלה