כן בר ככה גם עשית עם שייגעצ בהתחלה תתביישי
ב בצה17 New member 10/5/05 #20 לך לעזה! אתה יודע כמה הם מרוויחים מזה שאתה קונה ת'דסק שלהם? 3 ש"ח לדיסק.. !! ואת של שייגעצ קניתי וחצי !! צרבתי בשביל שיהיה לי לטיול ליומייםם אז ששש שקט!!
לך לעזה! אתה יודע כמה הם מרוויחים מזה שאתה קונה ת'דסק שלהם? 3 ש"ח לדיסק.. !! ואת של שייגעצ קניתי וחצי !! צרבתי בשביל שיהיה לי לטיול ליומייםם אז ששש שקט!!
פ פרקשון New member 11/5/05 #26 אני אלך לא מעניין אותי כמה הם מרוויחים לדיסק זה עניין של עיקרון שבנאדם עובד על זה וגונבים לו וקנית את של שייגעצ אחרי שישב לך במחשב כמה חודשים לו?
אני אלך לא מעניין אותי כמה הם מרוויחים לדיסק זה עניין של עיקרון שבנאדם עובד על זה וגונבים לו וקנית את של שייגעצ אחרי שישב לך במחשב כמה חודשים לו?
פ פרקשון New member 12/5/05 #32 חח את יודעת את מי את מזכירה לי? את שרדר מצבי הנינג'ה "אתם עולים לי על העצבים צבים!"
D dsol New member 11/5/05 #28 חעחחחח שמעתי כבר את כולו גיא (DemonDog) שגם בא איתי לפולין קנה את הדיסק בתו השמיני בדיוטי פרי (אני קניתי שייגעצ ועברי לידר) וחרשנו על אינפקציה כל המסע ! עד כדי כך שאנחנו מכירים כבר 90% מהשירים שלהם בעל פה....
חעחחחח שמעתי כבר את כולו גיא (DemonDog) שגם בא איתי לפולין קנה את הדיסק בתו השמיני בדיוטי פרי (אני קניתי שייגעצ ועברי לידר) וחרשנו על אינפקציה כל המסע ! עד כדי כך שאנחנו מכירים כבר 90% מהשירים שלהם בעל פה....
H h e n y New member 12/5/05 #31 יוואו גם לי הייתה את אותו טעות.. הורדתי את "כוס הקפה" ו"אוכלת מהצד" והייתי בטוחה שזה של שייגעצ עד שידיד שלי אמר לי שזה של אינפקציה.. את האמת הם גם לא נשמעים כמו שייגעצ...
יוואו גם לי הייתה את אותו טעות.. הורדתי את "כוס הקפה" ו"אוכלת מהצד" והייתי בטוחה שזה של שייגעצ עד שידיד שלי אמר לי שזה של אינפקציה.. את האמת הם גם לא נשמעים כמו שייגעצ...
ר רק אור הירח New member 13/5/05 #34 חחח בורח של אביב../images/Emo6.gif אלה שמעלים לקאזה סתם מפגרים,אף פעם אל תאמינו לקאזה,רמאית. בקיצור אנשים,תפסיקו להוריד שירים
חחח בורח של אביב../images/Emo6.gif אלה שמעלים לקאזה סתם מפגרים,אף פעם אל תאמינו לקאזה,רמאית. בקיצור אנשים,תפסיקו להוריד שירים
G Gothika2 New member 14/5/05 #36 יש גירסא של שניהם שיובל שר בפסטיבל כלשהו הוא שר עם דן תורן את "אברום בורג" ואם אינפקציה את "כוס קפה" אבל אז הוא היה עדיין בטיטי מחפשת בית
יש גירסא של שניהם שיובל שר בפסטיבל כלשהו הוא שר עם דן תורן את "אברום בורג" ואם אינפקציה את "כוס קפה" אבל אז הוא היה עדיין בטיטי מחפשת בית