יש לי סיפור אם למישהו יש כח לקרוא

DeadalusX

New member
יש לי סיפור אם למישהו יש כח לקרוא

לא יודע אם זה המקום הנכון אבל אני אשאל בכל זאת, קרה לי מקרה קצת פסיכי יחסית אלי, אתמול חזרתי הביתה ב-11 בלילה, עצרה לידי ניידת עם שלושה שוטרים ושקראו לי לבוא אליהם, אני לא ידעתי שהם שוטרים כי הם היו סמויים וגם לא שמעתי שהם אמרו לי שהם שוטרים, פשוט חשבתי שאלה ערסים שבאים לתפוס אותי ולהביא לי מכות, כי כבר קרה לי מקרה דומה בעבר, הם גם התקרבו בצורה די מאיימת כשניסיתי ללכת קצת קדימה הם פשוט ממש התקרבו עם האוטו, בקיצור פחדתי לאללה, אני דפקתי תספרינט של החיים שלי או לפחות ניסיתי, אחד השוטרים קפץ עלי ותפס אותי ורק כשהוא השתלט עלי כשהייתי על הרצפה הבנתי שהוא שוטר כי שמעתי אותו וגם הוא הוציא תתעודה, anyway הם עשו עלי חיפוש רציני כי הם חשבו שאני כן שמעתי שהם אמרו שהם שוטרים, בדקו לי הכל ולא מצאו כלום, ואז שאלו אותי אם יש לי משהו בבית כי הם יבואו בכל מקרה אז אמרתי להם שיש לי גוינט בבית, ואז הם פשוט אמרו שהם באים אלי הביתה, באנו ועשו לי חיפוש בחדר ובבית קצת (דירת שותפים) הוצאתי להם תגוינטים ולקחו אותי לתחנת משטרה ופתחו לי תיק. תאכלס אני לא מבין בזה ואני שואל רק כי חבר שלי אמר לי משהו על זה, שהם לא יכולים פשוט להחליט שהם באים אלי הביתה, או שהם חייבים לפחות לשאול אותי, כי תאכלס ברחתי כי חשבתי שהם ערסים, וכשהם עשו עלי חיפוש לא מצאו כלום ככה שאם הייתי יודע שהם שוטרים לא היית לי סיבה לברוח, , באמת, בקצור סתם סיפור מהתחת, חשבתי שהולכים להרוג אותי או משהו.. לא הצלחתי לישון אחרכך, לא שבאמת איכפת לי מהתיק במשטרה, אבל אם תוכלו להבהיר אני אשמח, לפחות לפעם הבאה ועוד משהו אחרון (אני בודהיסט ובד"כ לא אומר דברים כאלה) סעמק כל המנייאק כאילו אין להם משהו יותר טוב לעשות! אני עשיתי משהו למישהו??? יא אללהההה...

למעלה