יש לי סקר חדש בעקבות פורום חתונות

kisses

New member
יש לי סקר חדש בעקבות פורום חתונות

והסקר הזה לנשים בלבד (סורי) יש פה משהיא שממש אבל ממש לא סובלת לקבל פרחים או לעשות קניות של בגדים ונעלים? ולחלופין מי כן מאוד אוהבת את הדברים האלו.

אוהבת מאוד מואוד פרחים...

אני מאוד אוהבת פרחים, ואפילו כשנימצאת ליד חנות פרחים אני עוצרת ניכנסת ומיסתכלת. החלטתי שכאשר נעבור לביתנו אצלי בכל יום שישי יהיה קבוע זר פרחים טרי, זה עושה אוירה טובה... אפילו ליום ההולדת שלי ביקשתי מבעלי זר פרחים ולא משהו אחר...

dorlim

New member
../images/Emo140.gif מאד אוהבת לקבל זר פרחים

זה מרגש אותי כל פעם מחדש
לגבי קניית בגדים - תלוי במצב הרוח. לפעמים אין לי סבלנות למדוד בגדים (בד"כ דווקא כשאני צריכה משהו ספציפי) ואז זה ממש סיוט. אם יש לי סבלנות למדוד - אני יכולה למדוד את כל החנות, להסתובב שעות ולהנות מזה
לגבי נעליים - מגיל צעיר זו בעיה אצלי
הטעם שלי בנעליים מאד מוגבל ועד שאני מוצאת משהו.... נהנית לקנות רק כשאני רואה משהו בחלון, מודדת וקונה
שונאת שמוכרים נדבקים אליי ומנסים לשכנע אותי ש"זה יושב עלייך בדיוק", "כאילו תפרו את הנעל הזאת עבורך" והכי אני שונאת - "אבל זה נורא אופנתי עכשיו" (אז מה?!?!? זה לא נוח לי!!! אני לא אוהבת את הדוגמא הזו!)

שמופית

New member
לימור, פשוט הוצאת לי את המילים

מהפה (אבל ממש - הזדהות טוטאלית !) אני גם מאוד אוהבת פרחים, במיוחד זרים יפים, וכבר לימדתי את תמיר ש: א. זר פרחים תמיד מתקבל בברכה ותמיד עושה לי טוב ב. לא עוצרים בצד הדרך בשביל לקנות לי זר ! אני ממש לא אוהבת את הזרים האלה ומעדיפה את המושקעים המיוחדים של חנויות הפרחים
לגבי קניות ביגוד ונעלים - מזדהה עם כל מילה !!!

הכי אני שונאת את "היו פה 3 שלקחו

החולצה הזאת כרגע". למה זה מעניין אותי?

תוכי

New member
אני אוהבת פרחים.........../images/Emo20.gif

ובזמן שהיינו חברים הייתי מקבלת 2 זרים בכל מוצ"ש והיום קצת פחות - רק מידי פעם ובגדים לא ממש - - קצת קשה בקניית בגדים למזלי חיים עוזר לי טוב בהחלטות בקניית הבגדים.

אתי@

New member
מזדהה עם כל מילה ../images/Emo9.gif

אני אוהבת לקנות בגדים רק כשאני לא צריכה שום דבר ספציפי
ואז אני גם מוצאת המון דברים שמתחשק לי... כשאני מחפשת משהו מסוים, אז ברור שאני לא מוצאת (הקניות הכי טובות שלי היו במקרה
). נעליים - לא אוהבת לקנות כי תמיד שום דבר לא לטעמי. נורא קשה לי למצוא משהו שאני אוהבת, ולכן אני קונה נעליים רק כשאני צריכה, ולא סתם בשביל הכיף, כי זה פשוט לא כיף
וגם אני שונאת שנדבקים אלי (קסטרו
), מעדיפה חנויות כמו מנגו, שם אפשר למדוד את כל הבגדים בחנות בלי שעומדים לי על הראש
. ולגבי פרחים - מה, יש אישה שלא אוהבת לקבל פרחים

danaziv

New member
פרחים תמיד אוהבת לקבל../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif

בכל מצב ,זה תמיד עושה מצב רוח ואני בעיקר אוהבת צבעוני וורדים. לגבי בגדים זה תלוי באיזה תקופה אני נמצאת :שאני משמינה אני שונאת למדוד בגדים וכלום לא נראה לי,וכשאני מרזה זה הכייף הכי גדול! לגבי נעלים-אני מאוד אוהבת בעיקר בארה"ב שזה כל כך זול ונגיש ולא צריך לשגע את המוכרת במדידות ,מה גם שזה הרבה יותר זול.

שמופית

New member
אני גם מאוד אוהבת ורדים ../images/Emo141.gif

וגם חמניות, שושן צחור ונרקיסים

kisses

New member
אני מאוד מאוד אוהבת פרחים

ואני גם מאוד אוהבת לעשות קניות ולמזלי פה הלונדון את עושה קניות בשקט הנפשי שלך ואף אחד לא מציק לך עד שאת מגיעה לקופה

fila

New member
.........

אני אוהבת פרחים,אבל אני לא מקבלת הרבה,רק באירועים מיוחדים
בגדים- אני שונאת לחפש, מעדיפה לקנות בנחת ואם במקרה ראיתי משהו שמצא חן בעיני ומתאים לי.... אוהבת מאוד ללכת עם שמעון ולהלביש אותו בבגדים הכי אופנתיים שיש,אני פשוט מתמוגגת מזה...
ונעליים................. האם אני צריכה לכתוב שוב על האובססיה שלי לנעליים ותיקים,ובמיוחד לנעליים, אני פשוט מסוגלת למדוד את כל החנות ולקנות כמה זוגות בפעם אחת,אני מאלו שיש להן נעליים בקופסאות כי פשוט לא נעלתי את אותן נעליים אף פעם... אני מביטה בהערצה ובהערכה בנעלים מעוצבות עם גימורים מושלמים
בקיצור אני קצת לא שפויה בקטע הזה....

אתי@

New member
קניית נעליים אובססיבית כמו

שאת מתארת זה גן תל אביב מובהק
לא

fila

New member
אני מסמיקה מנחת../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

ידעתי שביום מן הימים מישהו יבין לליבי

rinutza

New member
פרחים אני כל הזמן אוהבת לקבל

אני כל כך אוהבת פרחים באופן כללי שלפעמים אני קונה לבד. לצערי אילן לא טיפוס של הפתעות ומתנות אז אני "מזכירה" לו שהוא יכול לקנות ואז הוא עושה את זה בכיף... לגבי נעליים ובגדים, זה בא לי בתקופות. יש תקופות שאני יכולה להוציא מאות ואלפי שקלים (וככה גם נראה חשבון הבנק) על זה ובעיקר נעליים. ויש תקופות שאני מעדיפה לקנות ספרים, דיסקים או דברים לבית. ויש אפילו תקופות, אם כי די נדירות, שלא בא לי על שופינג בכלל.

למעלה