יש לי סקר חדש בעקבות פורום חתונות

rona25

New member
אני מאוד אוהבת לקבל

פרחים...
אבל בעלי כמעט ולא קונה (רק שאני "מנערת" אותו מדי פעם ומזכירה לו לקנות) וקניות - אני פשוט ש-ו-נ-א-ת לקנות לעצמי בגדים או נעליים... אני קונה רק כשאני חייבת (תופעה)

הופה! אני מבינה שזה בגללי!../images/Emo8.gif

ובגלל מה שאני כתבתי בפורום חתונות... טוב, אז למען הרקורד - אני אשמה! אני הסברתי שם בפורום שאני שונאת לקבל פרחים (רק עציצים מתקבלים בברכה!) שאני שונאת לקנות בגדים! ולא פחות מזה - שונאת לקנות נעליים! הנה.... הודאתי והתוודאתי.... עכשיו ה"למה": זר פרחים - זה משהו שלא נשאר, ועד שזה הולך זה נורא מטריד! זה מקסים שמקבלים את זה ומרגש, אבל אז צריך לגזום ולסדר באגרטל, להחליף מים כל הזמן ולהוציא את הפרחים הסוררים שמתעקשים למות.. ובסוף נשארים עם אגרטל מלא פרחים נבולים ומים מסריחים.... ואז גם את זה זורקים ולא נשאר כלום.... לא יודעת... לא ממש מתחברת לעניין.... כמו שאמרתי בפורום השני - כנראה בעייה גנטית (פגם באיזה גן נשי של אהבת פרחים) בגדים? גם כי זה נורא מעיק למדוד (להתפשט - להתלבש - להתפשט - להתלבש...) וגם כי בחנויות מוכרים בגדים לנשים בגזרות של גברים - הכל ישר - מאגן הירכיים ועד המותן - הכל אותו רוחב! כאילו לנשים אין מותניים צרות ואגן רחב יותר!... נעליים.... לא יודעת... זה פשוט נורא משעמם.... אותי..... אני מוזרה?!?

אתי@

New member
את לא מוזרה, אני לא אוהבת את אותם

דברים בדיוק: את ההתעסקות בפרחים, את ההתפשטוטת וההתלבשות וכו´. זה באמת מעצבן, משעמם, ומחייב אותי לא להיות עצלנית כהרגלי
אבל... ופה ההבדל
אני מוכנה "לסבול" מכל הדברים המעצבנים האלה לטובת כמה ימים שיש לי פרחים בבית, או לטובת חולצה חדשה. זו פשוט הקרבה שאני מוכנה להקריב למען מטרה טובה

הכי אני אוהבת...../images/Emo9.gif

להסתובב במעדניות עם אוכל מוזר ואקזוטי!!! יותר עדיף מכל חנויות הבגדים והנעליים!!!

שמופית

New member
מה האוכל הכי מוזר שאכלת פעם ?

מתערבת איתך שלא תצליחי לנצח את חברה שלי וגלידת העוף (!!!) שהיא אכלה בטורקיה

fila

New member
איכס../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

נשמע לי יותר מגעיל מפיתה עם ממרח שוקולד ומלפפון (שמישהו מהכיתה שלי היה אוכל
)

אוכל מוזר אני אוכלת רק בעיניים!../images/Emo8.gif

את הגלידה שלך אי אפשר לנצח! אבל בסין ראיתי גלידות נורא מוזרות - כל מיני טעמים כאלו של מאכלים שלא ממש מסתדרים עם גלידה (גלידת גואקמולי?!??.... גלידת סלרי וחציל?!!?..... הסינים האלו!....) בכלל אני נורא חסכונית בשופינג - אני מסתכלת ומסתכלת ולא קונה כלום....

שמופית

New member
מוזרה ? לא... פשוט נורא מעשית ../images/Emo6.gif

אני מזדהה איתך בקטע של הבגדים... בקשר לפרחים - אני מאוד אוהבת דברים יפים, גם סתם להסתכל על זרי פרחים בחנות או להסתובב בנחלת בנימין ולגעת בבדים יפים בחנויות. אז נכון שכל הקטע של הפרחים הנבולים מבאס (יש לי כרגע זר מדהים בסלון, שמתחיל את התהליך....) אבל שווה לי בשביל הכיף שזה עושה לי בלב

שמופית

New member
מוזרה ? לא... פשוט נורא מעשית ../images/Emo6.gif

אני מזדהה איתך בקטע של הבגדים... בקשר לפרחים - אני מאוד אוהבת דברים יפים, גם סתם להסתכל על זרי פרחים בחנות או להסתובב בנחלת בנימין ולגעת בבדים יפים בחנויות. אז נכון שכל הקטע של הפרחים הנבולים מבאס (יש לי כרגע זר מדהים בסלון, שמתחיל את התהליך....) אבל שווה לי בשביל הכיף שזה עושה לי בלב

אוהבת פרחים ונעלים- לא בגדים

כלומר- אני מאוד אוהבת ומתרגשת מפרחים
ויש לי גם חולשה לנעליים מכל הסוגים, אבל אני ממש שונאת למדוד בגדים- זה משגע אותי, ואם אני לא רואה משהו שממש ממש מדהים אותי- אני לא טורחת למדוד.

יעלי2

New member
ועכשיו אחרי שנתתי לכן להתבטא-אני

הגיע תורי. אז נעלים זה הדבר שהכי קל לי לקנות עלי אדמות. אולי בהזדמנות אני אביא תמונה שהצלמת שלנו שביקרה בביתינו צילמה חודש לפני החתונה. אז תבינו. הזוג שאני נועלת כרגע נקנה (אחרי זמן רב שלא חטאתי), כשנכנסתי עם חברה לחנות. בזמן שהיא התלבטה אני הכנסתי את כף הרגל לשניה וכבר הייתי בדרך לקופה (היא בכלל לא שמה לב). רק כשאמרו לי שיש 50% על הזוג השני, המתנתי לראות אם יבוא לה גם. וכך נזכה בהנחה. פרחים? מוזמנים בכל יום בשבוע. אני משתגעת על פרחים (למרות שהם עולים הרבה ונובלים בסוף). אני לא זוכה לקבל אותם הרבה מה שהופך אותם ליותר מיוחדים עם הגעתם. בגדים? בעיקר חולצות. הכי אני שונאת לחפש מכנסיים. ואגב, לקראת החג המתקרב, והדירה המתרחקת (מחפשים אבל לא מוצאים), החלטתי לפנק את עצמי-מה יש לא מגיע? (וזה גם סוג של שופינג). אז נרשמתי לסדנת בישול ואני מקווה שהיא תהיה מוצלחת, וקניתי לנו מחבת עם שוליים עמוקים שמתאימים לממולאים. גם זה קורה לפעמים.

סרינה

New member
דברו אליי בפרחים...

אויש, איזו הקלה - סוף סוף מקלדת עברית כמו שצריך... אז פרחים אני אוהבת, וכמה שיותר, למרות נדירותם בביתנו הקט (הוא לא מבין רמזים...) ובעיות התחזוקה. בענייני נעליים אני מקרה קשה - יש לי רק זוג אחד כל פעם, עד שהוא מתבלה (כמו בנים
), ואין מה לדבר על נושאים כמו להתאים את הנעליים לבגדים (טוב, כשכל המלתחה בשחור ובורדו, זה גם לא כזה מסובך). גם נושא הבגדים הוא רגיש: שונאת למדוד, שונאת את התורים לתאי המדידה, את המוכרות האנורקטיות (תמיד) והאנטיפטיות (בד"כ) ואת המוזיקה המעצבנת. אבל יש לי הרגשה שבקרוב אני אצטרך לצאת שוב לטיול בקניון - בשבוע הבא יש חתונה של חברים טובים שלנו (שלא לדבר על החגים המתקרבים), ואני כבר ממש חייבת משהו יפה ללבוש. שופינג לדברים יפים לבית, לעומת זאת, אני תמיד מוכנה לעשות...

סרינה - אני ממש מזדהה. אולי זה קטע

של ירושלמיות? אוהבת פרחים; הם נדירים; זוג נעליים אחד כל פעם; מלתחה בשחור ובורדו. אבל לא כל כך שונאת לקנות בגדים ולא יודעת לפנק את עצמי בקניות לבית (מה שמעורר אצלי ציפיות מוגזמות מהמתנות לחתונה ותחליפיהם).

אופה3

New member
אני שמחה לקבל פרחים, אבל שונאת

לצאת לקניות של בגדים ונעלים , לא סובלת את זה, להסתובב בעיר, אני אחת שנכנסת, לאן שאני מכירה לוקחת את מה שאני רוצה ויוצאת, בלי יותר מידי דאווארות. ופרחים למרות שזה נדיר , אבל אני אוהבת כל טוב האופה

מאי26

New member
הכל כבר נכתב ונאמר, אבל אני

אצטרף גם: לגבי פרחים - זה מאוד יפה ומרגש לקבל אותם, אבל אני מזדהה עם כל העצלניות שרטנו על הבלגן שזה עושה מבחינת המים, נבילת הפרחים וכו´ וכו´ וכו´... כך שאני שמחה לקבל, אבל פחות שמחה לטפל בזה אחר כך. (מה יהיה כשיהיו ילדים? אותם אי אפשר לקבל בשמחה ואחר כך לזרוק כשהם מתחילים לעצבן...
לגבי בגדים ונעליים - לי יש קטע מיוחד עם זה, בגלל שאני משרתת בצבא כבר שש וחצי שנים כמעט, אז בשבילי בגדים אזרחיים מסמלים חופש והכי כיף לי כשאני יכולה לקנות לי בגדים אזרחיים מחמיאים ולצאת קצת מהג´יפה של המדים. עם זאת אני שונאת למדוד כשאני עם מדים, מה שמגביל אותי לקניות רק בסופי שבוע, וגם אצלי זה בא בגלים - לפעמים בא לי להסתובב, למדוד וכו´ ולפעמים פשוט אין לי סבלנות לזה. וגם אני שונאת את כל השטויות של המוכרות האנורקטיות ("מה את לוקחת רק את החולצה? יש לי מכנס (תמיד זה מכנס ולא מכנסיים) שיתאים בדיוק וכמובן גם נעל (ולא נעליים חס וחלילה!) תואמת"). ולגבי נעליים - בילדותי היתה לי טראומה מקניית נעליים כי היה לי פלטפוס והייתי צריכה לשים מדרסים וזה נורא הגביל אותי. גם יש לי מידה גדולה יחסית וגם זה מגביל. עם זאת, אני אוהבת נעליים אבל לא מתקרבת אפילו לפטיש של אמא שלי שאצלה כמו אצל פילה, הקופסאות נערמות... נו, אצלי בכל זאת אני מוגבלת בדרך כלל לנעליים שחורות שהולכות עם המדים... באסה.

Ronnie*

New member
אין לי הרבה מה לחדש...

מצטרפת לחובבות הפרחים... ובדרך כלל אני קונה פרחים לבית ביום שישי, בעיקר מאז שעברנו... זה מוסיף עוד כתם צבע לבית וזה מאוד נחמד. אם כי גם אני שונאת את הקטע של להיפטר מהם אחר כך... אבל זה שווה לי. אני לא ממש נהנית לקנות בגדים ונעליים, אבל גם לא סובלת, ואני אוהבת שיש לי בגדים חדשים... ואני קונה רק עם גיסתי הצעירה, שבלעדיה אני אבודה. וגם אני מאלה שחורשות על זוג נעליים מסכן עד שהוא מת לגמרי.

פרחים - אני אוהבת אבל.....

כמו שגלגלית אמרה כל נושא ההתעסקות איתם התחיל לעצבן אותי, וכואב לי הלב שלירון משקיע הרבה כסף בפרחים ובסוף הם הולכים לפח ולא נשאר זכר.... אז השבוע הגעתי להחלטה ואמרתי ללירון שליום נשואים אני לא רוצה פרחים אלא זר גדול של פרחים מפלסטיק שיחזיקו הרבה הרבה זמן ולא צריכים טיפול, וככה אני אוכל לחלק את זה בכל הבית. בגדים אני אוהבת לקנות , נעליים לא . ובדר"כ רק עם אמא שלי.

למעלה